Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 058
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
Lika, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Много усмивки, много цветя,
искренна радост и малко тъга.

# 256
  • Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, Л И К А !!! Всеки ден откривай нещо, което ще те кара да си казваш, че животът е прекрасен!

Пожелавам     и     !

# 257
Здравейте днес бяхме пак на вън студ не студ излизаме си.Я да ви питам давали ли сте сок от нар????? PEPI моя ходи на градина да не го спирам защото е много див  иначе за беба умира и много я гледа .Къпе я,сменя и памперса също я слага да спи и я взима от леглото .Мерак му е да я храни ама и бута лужицата много на вътре и не му давам само това.сменя ми памперса,бута количката а и вечер си играе доста с нея.Не спира да я разсмива до пукване при което не мога да се опрвя #Crazy newsm78 hahaha.ЯЯЯЯ някои искаше снимка и да се запознаем виртуално

# 258
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, милички!
Страшно ме трогнахте и ми стоплихте душичката с думите ви!
pepi, kleo, ilindi4ka, diva orhideq, malvina, gushanka, telma, дес, brambar4e, vili4ka, vivka, jeni,  rosita. lilli,  konche, sea woman - всички пожелания са страхотни и желая на всички ви, да ви се връщат!
Едвам сколасах, но най-накрая успях да приготвя една скомна пачерпка по случая!
Заповядайте и да ви е сладичко

Ще гледам малко по-късно отново да се включа, а сега отивам на маса с домашните!

Пращам целувки на всички!

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 19:41 от lika

# 259
Къпе я,сменя и памперса също я слага да спи и я взима от леглото .Мерак му е да я храни ама и бута лужицата много на вътре и не му давам само това.
Серизно ли бе жена Shocked.Направо ме разби ей,голям смях Joy Joy Joy У вас е весело доста май newsm62 newsm62 newsm62

сменя ми памперса..........
smile3532 rotfImao rotfImbo Ох Орхидейке ти не се спря.Май и аз ще имам нужда от памперс след толкова смях.Ужасна сладурана си ей Hug
Аз сок от нар не съм давала,ама тя никакви сокове не ще и нищо от шише през биберон Thinking

ХАйде бягам че вече ни се спи Grinning

# 260
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте !
lika, страхотна почерпка!Мерси!Наздраве!
pepi, имам една снимка в юлското албумче и в новото сложих една (съвсем топла -от днес), но май на всички гледам на .... Laughing
:.ЯЯЯЯ някои искаше снимка и да се запознаем виртуално
Абе ,искаме снимки, ама ако дадеш Grinning!Наистина голяма веселба у вас!Имаш си помощник ,само да се оплачеш Wink!Сок от нар не съм давала(може би защото аз не го харесвам).

# 261
Лика,много вкусна почерпка лелееее,ама страшно си се постарала.Много се радвам, че нашите пожелания са стоплили денят ти.Весело изкарване с домашните и да се сдобиеш с мноооооого и все хубави подаръчета Wink
Аз докато си се забавлявах с интерсеният постинг на Орхидея,ти си стъкмила почерпката и аз не бях видяла Embarassed

# 262
  • София/Овча купел 2
Честит рожден мила lika!!!
                 Да си все така мила,отзивчива и прекрасна
         както всички ние те познаваме!Много щастие ти желая
                   с твоето сладко момченце,а и с още едно Wink.

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 22:49 от niunia

# 263
Лика,чрд!Желая ти много эдраве,любов и семейно щастие.Всички твой желания нека бъдhttp://asl-bg.com/club/album_thumbnail.php?ат мой пожелания!!! bdbaloni

Телма,честито християнче!Много е сладка !!!Вие имате дълга коса в сравнение с нас.Като гледам дечицата все с косици,а ние сме меко каэано плешивички.

Честит мини рожден ден на Георги и на Моника[img][http://www.podaraci.bg/pictures/products/list_1138746565/img]

Орхидея,и аэ не поэнавам никой,гледам на 1 стр.,кой дечица кога са родени и така ги поэдравявам.Голяма эабава е у вас,ама и в къщи не е эа оплакване.Винаги когато Бети спи батко й иэгаря от желание да си играе с нея и влиэа по няколко пъти,само и само да я събуди.Но когато е будна эатваря вратата на стаята си(само където не я эаключва).Преди няколко дни го карам да я повоэи с количката,а той с най-сериоэен тон ми отвръща:9мес.ми омръэна само аэ да я воэя.Щях да падна на улицата.Добре,че съседите ме поэнават иначе току виж някой му повярвал.

Лика,щях да пропусна да ти отговоря,в момента не работя.Относно наколенките би трябвало да ги има във всички маг.от веригата.

На пикника си иэкарахме много добре.Времето беше страхотно,ностроението също.Бяхме с две приятелски семейства,децата играха на воля,Бети беше много кротичка покрай батковците.Эапалихме си огън,направихме си цър-пър и пихме червено домашно вино.

Эапочна среднощното будене дано при вас да не е така.Лека.

# 264
  • София
ЛИКА,
честит рожден ден! Бъди щастлива, красива, обичана и все така мила!

Ето и един есенен спа подарък от нас!

# 265
Честит рожден ден Лика![/b]
Много здраве, семейно щастие и късмет в живота ти пожелавам!Страхотна почерпка, наистина много си се постарала!  newsm51
 newsm59  Gift  party023 Tada
Честита прическа също Grinning

Честито и на мини рожденниците! Heart Eyes

vili4ka дано нямаш никакви проблеми след отбиването!Като се събирате да пиинете по нещо, пиите и за мен едно, че скоро няма да се отбиваме. Laughing

jeni23 Вигантола и аз лятото го бях спряла, сега му давам всеки ден по 1-2 капки, случва се и да пропусна.

Telma Честито Християнче!Само хубави неща да й се случват и Господ да я пази!
Страхотни снимки, много е сладка малката госпожица. Grinning

aneta_al много е страшно наистина, трябва много да внимаваме от тук натам, че не се знае какво ще намерят ..и всичко да опитат. ooooh!

pepi добре, че си я видяла навреме, ама поне е музикално детето. Simple Smile

lilli Честити зъбчета! newsm47 Дано нямате проблеми със зъбоникненето.

Лека вечер на всички Hug

# 266
Благодаря, мила Liliq за пожеланията и за това, че ме подсети, че малката ми Моника има mini ден!

За почерпка набързо 'направих' нещо
.... вкусничко Simple Smile

... сладичко

и за преглъщане, разбира се Wink

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 10:37 от malvina74

# 267
lika да се присъединя и аз към момичетата и да ти пожелая
Най голямото щастие на земята!Бъди винаги така мила и добра!
И разбира се,приятно изкарване на празника Hug.
Telma Нека Господ винаги да закриля Бояна Heart Eyes!
Дес Нека Господ винаги да бди и над Вяра  bouquetА,за кухнята-направо е без пари Laughing
Направо се учудих,че в Бг-то има все още нещо толкова еФтино.
zai4eto вие преместихте ли се?Как е новата спалня Crazy?А,Никито?
Да си призная-налегнал ме е страхотен мързел ooooh!. По цял ден се мъкна като.........и уж нещо върша,а на края няма резултат TiredЗа пролетната умора знам,но за тази есенно-зимна не знаех Simple Smile
Хайде лека нощ

# 268
ААААА дес веселба си е ама като почнат да се завират под диванааааа ooooh! #Crazy newsm78 не мога да ги изкарам а те хилят ли се ужас Joy hahaha.Ах как ми потекоха лигите да знаете я да зема да ида до някоя сладкарница.ЛИка не е ли те срам бре мило а да земеш да ни поканиш newsm78 Joy hahaha  bouquet.Снимка ще пусна ама как да я направя защото на пропъртис мяма адрес а ми излизаC:\Documents and Settings\user\My Documents\My Pictures еито това #Cussing out #2gunfire

# 269
Снимка ще пусна ама как да я направя защото на пропъртис мяма адрес а ми излизаC:\Documents and Settings\user\My Documents\My Pictures еито това #Cussing out #2gunfire
A ти качила ли си снимката в интернет?

Общи условия

Активация на акаунт