Ето и почерпката за кръщенката ни. Има за всички цяла нощ тирамису съм правила
Честит рожден ден ani_ji желая ти много здраве и безкрайно щастие!

Честито и на днешните мини рожденници!

И така спа 2 часа, което за нея е нещо изключително 

За количката - ще ти трябва минимум 1 година още - лесно ще се изморяват първоначално проходили и ще имат нужда от нея (ако не на ръце), после - ако искаш да ходиш по-надалече с Боянка пак количката е решението, също - и да я пуснеш на ясла на 2 г. пак ще е необходима количката дотам (освен ако не ви е в задния двор
) Така че, ако ще я сменяш сега е момента (след зимата вече, мисля, че ще е прекалено финансово неоправдано). Една лека, лятна, добре маневрена количка (не е задължителнбо да е скъпа) ще ти е само от полза. Ама това е моето мнение де, гледала съм и от приятелки с по-големи деца как процедират, иначе ти си решаваш. 
Мисля, ако става въпрос за сърнешко (то е между телешко и агнешко, доколкото си спомням
) лошо няма да му дадеш, диво зайче също е ок ... ама ти все пак се консултирай с някой чужд сайт (аз лично в бг сайтове не намерих инфо). 
Като й я сложихме към 23.00 ч. та чак в 5.30 ч. се събуди сутринта за ядене
Това не си го спомням от мнооого отдавна. Ще видим как ще е тази вечер, дано не е инцидентно
Ще споделя и утре.
Добре си се справила! Ако можеш, разкажи малко повече как протече при вас отбиването - причини, поведение, ти какво прави?!
Вики ядеше по ного малко твърда храна до скоро, но от 2 седмици я наблюдавам как й расте апетита. Преди едвам изяждаше 100 г., а сега 150 г. не й стигат 
У дома много бързо й омръзва на Вики и трябва все да я забавлявам. Днес излизахме на 3 пъти, последния след закуската от 17 ч. - в парка бяхме само ние и кучкари, никаква майка, никакво дете, камо ли бебе. Ама бая си духа в нашия парк (нали е на най-високата точка в района и всички ветрове се
... срещат там), така че и аз с е екипирах с шашка и ръкавици.
Мисля утре да и подправя обедното пюре и да захраня и с целина вече.
...и др. също.
. Сеъвсем леко зацапване за ден два след самото поставяне. Относно поставянето, като нормален гинекологичен преглед, нищо не усещаш. Самата спирала е голяма 2-3 см. За конеца , той по принцип е за да се издърпа спиралата, когато се сваля. 

.И честита прическа.Аз също съм за фризьор-само за подстригване де,за сега съм на кичури и не смятам да се боядисвам,но... не се знае
,а паричките ги оползотвори за нещо по практично за Боянка.Аз лично мисля,че няма смисъл при положение,че имаш една,ще я изтраеш още малко
.Пиши като решиш.
. Стаси си играе с играчки,обикаля около масата, столовете,дивана.Когато имам работа в кухнята,там не я водя много,защото се пуши там,,я слагам в количката и й давам играчки и тя си стои и си разглежда.В последно време заслужава да я похваля-стои доста време сама и вече не плаче да е все на мама в ръцете.

да правят по-малко бели

Вече всичко е наред,няма защо да се притеснявам! 

станали добре че бях там незнам дали може да я глътне не е толкова мала ама направо се беше задушила