Есента дойде,януарчето расте!!!

• 9 072
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Дес, VIVKA благодаря ви за милите пожелания.
Ето и почерпката за кръщенката ни. Има за всички цяла нощ тирамису съм правила  Mr. Green

Честит рожден ден ani_ji желая ти много здраве и безкрайно щастие!

Честито и на днешните мини рожденници!

# 226
Здравейте мацки и малки мушмуроци, как сте в това отвратително време.
Телма честито христианче, нека ангелчето и хранител да е винаги с нея и да я пази цял живот
Честито на малките минирожденници, много здраве късмет и пълна торба с дяволии

Дес и ние сме малко трудни в заиграването самички. Въобще немога да се отделя от нея и за секунда. Иска само на мама в ръчичките или да ходи из стаята хваната за ръце

Сега малко да се пооплача. Направо не издържам мойто дяволче,всяко ядене е една голяма борба, стиска устни и неще да яде пюрета. Иска само каша да яде с лъжичка и млякото с биберона, нищо друго. Ще се побъркам вече. Още немога да кажа че съм захранила иначе добре си наддава(за миналия месец-620г)
За изправянето се изправяме доста добре и няма да се учудя ако скоро се пуснем да ходим, а за пълзене и дума неможе да става
Хайде лека и доходна от мен  love001  love001  love001

# 227
Здравейте, милички  Hug

Ние пак се позагубихме:)

Честит мини рожден ден на Габи и Гого! Да са весели и здрави и много да радват мама и тати   bouquet

Честито християнче на Телма   bouquet

Ние сме добре.Днес ходихме на погача на едно бебенце заедно с lilli и беше голяма веселба - бебешки купон. Скачаха, лазиха по земята, играха, бесняха децата - супер кеф. Накрая Алекса заспа в кенгуруто по пътя, в къщи я събличах, оправях, а тя си спеше най-спокойно през това време  Joy И така спа 2 часа, което за нея е нещо изключително  Joy

Имам и една новина - отбих я. Вече не я кърмя изобщо.Сега чакам да видя как ще се развият нещата и ако се наложи ще взема хапчета за спиране на кърмата. Иначе за сега (вече 3-ти ден) няма проблеми - Али не протестира, не й липсва кърменето.Може би защото тя постепенно сама се отбива от 3 месеца насам и полека лека свикна без цица. На мен обаче ми е малко мъчно, но това е положението - хората са казали, че веднъж спре ли се - край  Mr. Green И така - чакам покани за пиене, пушене и дискотека - вече съм на линия  Mr. Green Хахаха, шегувам се, ама ако има навити ще се присъединя за по биричка някъде някоя вечер Mr. Green

Ами това е за сега от нас.Гушки на всички и хубава вечер  Hug

# 228
ДЕс ах тииииииии от къде ги ръсиш тез а??? За тортата тя беше готова само дето чаках да с есетите за мен.Благодарение на SEA WOMAN успях  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green Mr. Green Blush

# 229
  • Варна
Добър вечер на бързи обороти.

Чакам моите хора да се завърнат от пазаруване в Метро, че да вечеряме най-сетне. Малчо спи, батко му ми дава зор за компа. #Crazy

В студеното къде? Вкъщи. Гадно, но това е положението. Тук също е едно студено и супер отвратително.  Crossing Arms

Единственото лечение е винце с мезе! Това ми е рецептата за всички ви! И само имайте късмет да не я изпълните!!! Ще глобявам!  Wink

Телмичка, ЧЕСТИТО СЪБИТИЕ и от мен! Много късмет в живота на  малкото слънце!!!

# 230
  • София
Телма, честито християнче!  Hug За количката - ще ти трябва минимум 1 година още - лесно ще се изморяват първоначално проходили и ще имат нужда от нея (ако не на ръце), после - ако искаш да ходиш по-надалече с Боянка пак количката е решението, също - и да я пуснеш на ясла на 2 г. пак ще е необходима количката дотам (освен ако не ви е в задния двор  Wink)  Така че, ако ще я сменяш сега е момента (след зимата вече, мисля, че ще е прекалено финансово неоправдано). Една лека, лятна, добре маневрена количка (не е задължителнбо да е скъпа) ще ти е само от полза. Ама това е моето мнение де, гледала съм и от приятелки с по-големи деца как процедират, иначе ти си решаваш.  Peace
Лика, за дивеча, предполагам, нямаш предвид диво прасе, нали!  Wink Simple Smile  Мисля, ако става въпрос за сърнешко (то е между телешко и агнешко, доколкото си спомням  newsm78) лошо няма да му дадеш, диво зайче също е ок ... ама ти все пак се консултирай с някой чужд сайт (аз лично в бг сайтове не намерих инфо).
Дес, наистина си заспа сама, с рев де - стоя, въртя се, сука се и накрая на 180 градуса и по корем ... е, преди нали това й беше основния начин на заспиване като сме навън в количката ... ама тя нали порастна и стана по-издържлива на рев, та вече не заспива навън. Crazy
Мами, не мога да не отбележа, че снощи хомеопатичната свещичка ни свърши работа.  Simple Smile Като й я сложихме към 23.00 ч. та чак в 5.30 ч. се събуди сутринта за ядене  Sunglasses Това не си го спомням от мнооого отдавна. Ще видим как ще е тази вечер, дано не е инцидентно  Praynig Ще споделя и утре.
Vili4ka, ха наздраве!  Wine Glass  Wink Добре си се справила! Ако можеш, разкажи малко повече как протече при вас отбиването - причини, поведение, ти какво прави?!
jeni23, това явно е само период, не се изнервяй, мила. Не насилвай, само предлагай, като е готов ще видиш как ще се разяде  Grinning Вики ядеше по ного малко твърда храна до скоро, но от 2 седмици я наблюдавам как й расте апетита. Преди едвам изяждаше 100 г., а сега 150 г. не й стигат Simple Smile
И ние сме от страдащите по хубавото време и стъмнящото се късно  Sad У дома много бързо й омръзва на Вики и трябва все да я забавлявам. Днес излизахме на 3 пъти, последния след закуската от 17 ч. - в парка бяхме само ние и кучкари, никаква майка, никакво дете, камо ли бебе. Ама бая си духа в нашия парк (нали е на най-високата точка в района и всички ветрове се  Wink... срещат там), така че и аз с е екипирах с шашка и ръкавици.
Едно въпросче - целината корена ли е по-добре да се даде или листата?  newsm78 Мисля утре да и подправя обедното пюре и да захраня и с целина вече.
Много мами зачезнаха нещо от форума ... зайчето не е писала отдавна, деси от повече от месец  newsm78 ...и др. също.
Доста си пописах, ама това е защото през деня ми взимат компютъра, та сега като невидяла  Mr. Green

# 231
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, милички!
Честит рожден ден на ani_jg! Да си ни живичка и здравичка!Честит мини рожден ден, на днешните мини рожденници!

Да ви се похваля, че вече съм с малко подновен цвят на косата! Вчера си купих боя и услужливата ми кумичка, днес ме боядиса набързо! Много ми е кефче ...
Днес много задачки имах, но всичко свърших и съм много доволна! Даже между боята и банята, взех, че и едни комший за карти ги щракнах! Уф, добре че се случи свеки да е в къщи, та да успея с всичко!

За забавлението вътре
- за жалост и при нас играчките напоследък не са на мода! Играе с какво ли не, но не и с играчкит! Дай му телефони, дистанционно и тем подолни работи!

галита - свинско още не смея да предлагам, па макар и диво, което казват, че е по-лесно смилаемо, но съм се навила за сърнешко! Татито, от съботния излет се завърна с няколко килограма, та затуй мисля! Ама, вие много хубаво се разходате в това ужасно време!

за целината - незнам, но ми се струва добър вариант, като начало да я сложиш, само да поври, за да поеме яденето аромата, и после да я извадиш, пък като видиш, че понася добре, тогава директно в коремчето! 

дива орхидея - благодаря за почерпката!

Телмичка - от сърце желая на малката Бояна, ангелчето и хранителче, да бди вечно и неотлъчно от нея!

вили4ка - наистина сподели малко повечко!

Милички, нещо се разболявам и очите ми ужасно парят, така че ви оставям и отивам да спя!
Целувки на всички!

# 232

клео - благодаря ти мила, за споделеното! А, след като си сложи спиралата имаше ли някакви странични ефекти - кръвоизливи, главоболие или нещо друго неприятно? И, още нещо /ще ме извиняваш, но съм много невежа по този въпрос, макар, че от вчера доста прочетох/ - като ти слагат спиралата, много ли е неприятен дискомфортът и освен това, четох, че трябвало някакви конци да се проверяват всеки месец, и се чудя сама ли жената ги проверява или всеки месец при гинеколог трябва да ходи?! Извинявай за многото въпроси!
Никакви странични ефекти Peace. Сеъвсем леко зацапване за ден два след самото поставяне. Относно поставянето, като нормален гинекологичен преглед, нищо не усещаш. Самата спирала е голяма 2-3 см. За конеца , той по принцип е за да се издърпа спиралата, когато се сваля.
Аз нито го усещам, нито мога да го напипам. Ходих един месец след поставянето да провери гинеколожката и каза, че всичко е наред.
Това е, ако се сещаш друго питай. Hug
Имай предвид, ако решиш да я слагаш, че само в аптеката до Тина Киркова струва толкова, на другите места  е много по-скъпа Peace

А по въпроса за това кое е по-евтино, точно това имах предвид, че макар, че е скъпа спиралата излиза много по-евтино на месец като се сметне

# 233
Здравейте и от мен  Hug
Първо празнуващите  Mr. Green
Честит девети месец на Георги и Габи!Да са весели и здрави и много да радват мама и тати!

Честит Рожден Ден,ani ji!Бъди здрава,красива и много обичана!

Telma Честито Християнче!

Дес как е при теб положението успокои ли се малко?

lika за месото мисля,че няма проблем,аз бих дала Peace.И честита прическа.Аз също съм за фризьор-само за подстригване де,за сега съм на кичури и не смятам да се боядисвам,но... не се знае

DIVA_ORHIDEQ   и аз пробвах тортата-супер е,а за правописа-имаш 6 +  Mr. Green

Telma за количка- дали наистина си заслужава да влагаш пари в нова или да изкараш с тази  newsm78 ,а паричките ги оползотвори за нещо по практично за Боянка.Аз лично мисля,че няма смисъл при положение,че имаш една,ще я изтраеш още малко  Whistling.Пиши като решиш.

jeni23, не се притеснявай-давай да яде колкото иска.Нищо няма да му стане ако не си изяде дажбата.На следващото ядене ще има по-голям апетит.Аз поне така правя-не я насилвам ако случайно не иска да си изяде всичко.

Vili4ka еми така е след купон-спало и се е на госпожичката  Mr. Green

galita аз целина съм давала на листа,т.е. кервиз,а главите още не съм,но мисля,че и двете могат да се дават  Peace

за зодиите в нашето семейство,всички сме различни зодии-аз съм Скорпион,мъжо е Лъв,баткото-Риби,а бебка-Кози рог.

за забавленията  Като ви слушам какви са сладури всички  Hug . Стаси си играе с играчки,обикаля около масата, столовете,дивана.Когато имам работа в кухнята,там не я водя много,защото се пуши там,,я слагам в количката и й давам играчки и тя си стои и си разглежда.В последно време заслужава да я похваля-стои доста време сама и вече не плаче да е все на мама в ръцете.
Еми това е май-дано не съм пропуснала нещо и някого,но ще ме извините.Лека и спяща нощ на мами и сладки бебчета  Hug

# 234
Момичета, ако пропусна някой ще ме извините, ама колко сте писали ooooh!
Телма, да ти е честито християнчето, ангелът й хранител винаги да бди над нея Praynig
разправяй за вашите някой път, ако ти се говори
Ani ji честит рожден ден, да си жива и здрава, много обичана и щастлива  bouquet
Честито на мини рожденниците    bouquet да правят по-малко бели Mr. Green
Виличка, готова си за купона а, ние сме се разбрали с Бодливка като спра да кърмя да изпием една бутилка Бейлис Mr. Green
Jeni 23 - не се притеснявай, сигурно е от зъбите, Алекс му давам често пъти по-малко напоследък. Иначе наведнъж хапва много малко
Нелина, добре сте пораснали  bouquet

# 235
lika Честит рожден ден!

Да си ни жива и здрава  Hug !Желая ти много щастие и успех в живота и семейството!

# 236
Мила Лика, честит рожден ден      bouquet
Бъди все така лъчезарна, всеотдайна майка и приятелка
и нека всички твои желания бъдат мои пожелания
Hug

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 00:56 от kleo_80

# 237
  • Madrid
Лика,честит рожден ден!
Бъди винаги усмихната,за да предизвикваш щастието!А щастието е в теб и те краси!!!

честито на минирождениците!  bouquet
Телма,ако количката е удобна,пробвай да я изтраеш,но ако те дразни много-пък смени я,ако можеш да си го позволиш!И честито християнче! Laughing
Дес,ще се справиш с всичко,няма да се отчайваш,лека,полека нещата се нареждат!
Виличка,сега вече ще купонясваш! Laughing
Галита,и аз преди време бях оставила Самуил да си заспи с рев,не е хубаво,ама...Дано и тази вечер Вики поспи така,време е вие да починете!
Жени23,и аз мисля,че няма от какво да се притесняваш.Щом е качила 620 гр.,значи и стига,а постепенно ще прояде и други храни.
Сигурно ще пропусна някой,адо е така да ме извини! Heart Eyes
Аааа,щях да забравя да ви благодаря за отговорите,милички! HugВече всичко е наред,няма защо да се притеснявам!  Wink
Лека нощ и лек сън! Party

# 238
Майчета да ви се оплача Алекс си откъсна копчето от елечето, явно го е дъвкал, а аз реших да му давам сок...Така се задави, пищи и в същото време направо спира да диша ShockedОбърнах го и започнах да го тупам по гръбчето, слава богу изплю го, а аз дори не знаех, че има нещо в устата му.Ужас!
Какво ще правите сега като е толкова лошо времето.Аз мисля пак да излизам от време на време, но през деня с какво да го забавлявам?

# 239
Ох анетка моита вчера  оправям стаята ,а тя милата намерила капачка от кутиика за негативи и чувам аз нещо се давиии обръщам се очите и еи такива  #Crazy станали добре че бях  там незнам дали може да я  глътне  не е толкова мала ама направо се беше задушила #2gunfire #Cussing out Sad
ЛИКА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОВА Е ЗА ТЕББББББББББ  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт