Моята мама ми беше на гости от Бургас за няколко дни и днес я изпратих
Тя е скорпионче, аз може би за това толкова много ги харесвам... в този ред на мисли, Лика 
Галита и аз съм Рак пък
Бояна е Стрелец, а по термин трябваше да е Козирог 
Малвина, поздрави от мен
Твоята сладурка много пораснала .. като си спомня как си гледахме коремчетата на училището за бременни ...
Както каза Телма на срещата, това са тези, които бяха в коремите 
За спането на Бояна - заспива много трудно след девет, спи до 7 сутринта, с около десетина събуждания, някои за по повече от час ... Днес през деня е спала 2 пъти по половин час... Винаги по малко спи, но сега е ужас ... Давам от чайчето на ХИП, което е с лайка+липа, а и от 2 дни добавям маточина, ама за сега полза няма ... А уж маточината страшно успокоявала, може би трябва да се пие по-дълго

sea woman , защо имам усещането, че съм те срещала

DIVA_ORHIDEQ , и мен ме пропускат с поздравите за кръгли месеци, но какво от това? Даже не бих го нарекла пропускане... Както беше писала 7of9 преди, ако ме пропуснете за първия рожден ден - на 15 декември му мислете

то беше рев, то беше чудо. Преди това си заспа нормално към 22 ч., но почна да се буди през 15 мин. и да иска само с цица в устата да спи (не да яде)
Направо бях откачила към 2 ч. нощес от постоянно ставане от спалнята с нея и слагайки я в нейното легло след което тя се будеше
, черна ми беше направо), но някъде към 3 ч. е заспала и ние сме поспали та чааак до 7 ч. ... и така цял ден не пожела да спи на друго място и без цица в уста
Понякога наминаваме набързо и не поглеждаме кой е рожденика днес, така че мама е хубаво да отбележи, за да се зарадваме заедно всички за порастналото и дете!
! Целувки на Боянче!
Добре де добре ::може би наистина ми се е сторило така или по скоро понеже става кофти времето и затова съм останала с това впечатление
ейто една почерпка
А за 

Там влагам най-много енергия.