Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 080
  • 755
  •   1
Отговори
# 600
Колко момичета познавате успели да извадят след вливане на стволови клетки ?
Лично аз не познавам, а познавам доста правили.
Познавам две които едната бременна другата роди с ДЯ и твърдят, че са след Турция.
Това не е добре

# 601
Колко момичета познавате успели да извадят след вливане на стволови клетки ?
Лично аз не познавам, а познавам доста правили.
Познавам две които едната бременна другата роди с ДЯ и твърдят, че са след Турция.
Това не е добре

Щом познавате много неуспели , значи не правете!Организма на човек е различен и не се знае при вас как ще подейства. Все пак искате мнение аз го давам.

# 602
За годините ми опит 6-7 с ИЯР и опити с какво ли не, ПРП-та, различни хранителни режими, различни добавки - Fertilaid, Ovaboost, Q10, Ресвератрол, Топ фолат иииии не ги помня вече всичките. Отделно иглотерапия и акупунктура... "Изнасилила" съм си яйчниците под всякаква форма, НО да си кажеме истината директно - не става! Може да ви звучи грубо, но е факт. И на мен ми е трудно години наред да приема мисълта за ДЯ, за което всички ми говореха през цялото време. Все съм се надявала саааамо на една читава яйцеклетка за всичките години и ахаа се появи нещо, и то на високосна година, и то е кухо.. Дори след стволовите клетки не мисля, че има чак такъв шанс. Много време ще трябва на организма, за да влезе в ритъм, да се настрой въобще, защото според мен вече е изпаднала в менопауза. Успех все пак и опитайте всичко ако имате време, с което разполагате!

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 19:18 от Asya93

# 603
  • София
Така е всеки организъм е различен казват, че по принцип дъщерята унаследява от майката репродуктивността и функционирането на организма. Познавам жени на които на майките им цикъла спря на 42, а на дъщерите им на 39 взе да прескача и на 40 бяха в тотална МП. Това са гении и на всеки е отредено по различно време да приключи.
Лошото е, че на последък границата взе много да пада и при доста млади жени настъпва МП.
Познавам момиче на 21г. приключи тотално вече цикъл няма това е ужасно, ние пак сме цвете щом след 40+ си имаме все още цикъл. Не зная в бъдеще на къде ще отидат нещата, жалко наистина.

# 604
Спорен е въпросът какво предизвиква спирането. Ние сме две деца, а майка ми имаше цикъл дооо може би 52-53. Е, на мен ми спря на 20 и... Много е относително и си зависи от човека. Може само една ситуация да те срине на земята и да спре цикъла от стрес. Нямаме по принцип във фамилията някой със същия проблем. Аз съм първата по това, което знам. Така че пазете си здравето и психиката най-вече! Simple Smile
Така е всеки организъм е различен казват, че по принцип дъщерята унаследява от майката репродуктивността и функционирането на организма. Познавам жени на които на майките им цикъла спря на 42, а на дъщерите им на 39 взе да прескача и на 40 бяха в тотална МП. Това са гении и на всеки е отредено по различно време да приключи.

# 605
  • София
Много точно казано, аз казах принципно, но факторите през годините са от огромно значение и биха могли да предизвикат катестрофални последици както при теб се е случило за съжаление. Нервната система е много важно нещо оказваща влияние на почти всички органи и процеси в организма.

# 606
Абсолютно, но къде на 25 години съм мислила за АМХ и въобще не съм знаела какво е това. Не съм и подозирала какво може да направи с човек нервната система, а тя еее...ключът към всички органи. Понякога се самобичуваме, но тялото ни го връща в един момент...
Много точно казано, аз казах принципно, но факторите през годините са от огромно значение и биха могли да предизвикат катестрофални последици както при теб се е случило за съжаление. Нервната система е много важно нещо оказваща влияние на почти всички органи и процеси в организма.

# 607
Благодаря Ви за мненията! ❤️
Благодаря че ми казахте право в лицето да забравя всякаква надежда. 😁
Цял живот съм се занимавала с деца, всички съм ги приемала като свои, за мен не от значение дали децата ще носят моите гени!
Аз съм готова и да осиновя дете(и вместо да напълня една друга касичка, бих вложила средствата в бъдещето на това дете но......) , но половинката ми все още не е готов да ме отпише като репродуктивен орган. 😂
В предишния си пост не споменах, но мц. цял живот от 6ти клас от както се появи все си е бил такъв, или ще ми идва през 15 дни, или ще идва на 3-4месеца веднъж. Винаги с адски болки в яйчниците чак до посиняване на ноктите.
Обиколила съм  N на брой доктори които са се хваща ли за главата с моя случай.
Изсписвали са ми на 20год. възраст хапчета които се приемат от жени на 55-60години,които ми ги носеха от Германия защото тук ги нямаше, и пак нищо, сумати експерименти си правиха на мой гръб.
Слава богу поне цитонамазката ми е 1ва чистота, нещо положително в цялата картинка.
Иначе вече втора година почти нон стоп съм си самоназначила "Фемибион-1", "Пикозитол" витамин д3, отделно абофолик, и от време на време "изопринозин" - защото работя в голям колектив(не че имам пряк контакт, но с този ковид, та за всеки случай)
О да щях да забравя и два пъти изкаран  ковид-на крак буквално, явно съм от щастливките, имам си  и отличен имунитет, доказан с количествен  тест за  анти тела >250. Пулмуложката направо се шашна, каза ми че съм подвижен щит срещу ковид😁, още повече че това е резултат почти 8 месеца след преболедуването.
Ето ги резултатите от изследванията които изискват първоначално, без тези по време на цикъл.

# 608
Ооо не се отказвай. Има и други начини.

# 609
Ооооо грам не съм се отказала, просто няма да си губя времето в опити да изцедя нещо от себе си, което може и да се окаже некачествено на всичкото отгоре. За това с ДЯ!

# 610
Привет на всички дами които са в очакване на сбъдване на най-съкровеното си желание, и на всички които вече щъркела ги е споходил, на първите пожелавам търпение и да не губят надежда🥰, а на вторите честито🥰!
Нова съм тук, изчетох някои от  темите, както и тази за неприятните случки с персонала на клиника "Надежда".
Насочих се към нея защото имам позната която след 10год. ходене по мъките и потрошени на вятъра сумати средства успя от първия опит в точно тази клиника.
Не съм разпитвала за подробности, темата е твърде болезнена, но резултата са две прекрасни близначета!
На 42г. съм, с нередовен цикъл , с поликистоза и за капак АМХ-0.10 и не знам какво още ще излезе като почнем изследванията🥴
Чаках три месеца за назначаване на час за първичен  преглед, който е при Д-р Чапанова. Направих си всички изследвания които са задължителни преди първичния преглед, без тези които се правят на 2-3ден от мц. просто защото пустя му цикъл не ще да идва😡. Последна менструация на 29.05.21 и от тогава ни вест, ни кост. Пробвах няколко пъти с дуфастон за 5дни по 3 хап. и пак нищо.
Дайте съвет с какво да го предизвикам та да се сети да дойде, за да си пусна останалите изследвания.
Другото което ме интересува е, след първичния преглед на следващия ден назначават ли се някакви изследвания, защото съм от дълбокия прованс а и трябва да заявя отпуска поне два дни  предварително, а не знам само 1ден ли да пусна или повече?!
Благодаря за отговорите Ви предварително, и се извинявам за дългия пост. ❤️

Здравейте! Направете си пълни изследвания на щитовидната жлеза. Много е вероятно най- големият проблем да е там.

# 611
Понякога силният имунитет в ситуация на инвитро не е много добър приятел. Ако имаш много силен имунитет може организма да отхвърли ембриона. В такива случаи докторите изписват лекарства за свалянето му. Пусни си също витамин Д, хомоцистеин и фолиева киселина. Говори с д-р Чапанова да направите имунологична биопсия и хистероскопия ако трябва. При хистерото могат да се видят и тръбите ако нямаш цветна снимка. Успех отново! Simple Smile

# 612
Цял живот съм се занимавала с деца, всички съм ги приемала като свои, за мен не от значение дали децата ще носят моите гени!
Аз съм готова и да осиновя дете(и вместо да напълня една друга касичка, бих вложила средствата в бъдещето на това дете но......) , но половинката ми все още не е готов да ме отпише като репродуктивен орган. 😂
В предишния си пост не споменах, но мц. цял живот от 6ти клас от както се появи все си е бил такъв, или ще ми идва през 15 дни, или ще идва на 3-4месеца веднъж. Винаги с адски болки в яйчниците чак до посиняване на ноктите.
Обиколила съм  N на брой доктори които са се хваща ли за главата с моя случай.
Изсписвали са ми на 20год. възраст хапчета които се приемат от жени на 55-60години,които ми ги носеха от Германия защото тук ги нямаше, и пак нищо, сумати експерименти си правиха на мой гръб.
Слава богу поне цитонамазката ми е 1ва чистота, нещо положително в цялата картинка.
Иначе вече втора година почти нон стоп съм си самоназначила "Фемибион-1", "Пикозитол" витамин д3, отделно абофолик, и от време на време "изопринозин" - защото работя в голям колектив(не че имам пряк контакт, но с този ковид, та за всеки случай)
О да щях да забравя и два пъти изкаран  ковид-на крак буквално, явно съм от щастливките, имам си  и отличен имунитет, доказан с количествен  тест за  анти тела >250. Пулмуложката направо се шашна, каза ми че съм подвижен щит срещу ковид😁, още повече че това е резултат почти 8 месеца след преболедуването.
Ето ги резултатите от изследванията които изискват първоначално, без тези по време на цикъл.
А Фт3???

# 613
Скрит текст:
Обиколила съм  N на брой доктори които са се хваща ли за главата с моя случай.
О да щях да забравя и два пъти изкаран  ковид-на крак буквално, явно съм от щастливките, имам си  и отличен имунитет, доказан с количествен  тест за  анти тела >250. Пулмуложката направо се шашна, каза ми че съм подвижен щит срещу ковид😁, още повече че това е резултат почти 8 месеца след преболедуването.
А Фт3???
Скрит текст:
Привет на всички дами които са в очакване на сбъдване на най-съкровеното си желание, и на всички които вече щъркела ги е споходил, на първите пожелавам търпение и да не губят надежда🥰, а на вторите честито🥰!
Нова съм тук, изчетох някои от  темите, както и тази за неприятните случки с персонала на клиника "Надежда".
Насочих се към нея защото имам позната която след 10год. ходене по мъките и потрошени на вятъра сумати средства успя от първия опит в точно тази клиника.
Не съм разпитвала за подробности, темата е твърде болезнена, но резултата са две прекрасни близначета!
На 42г. съм, с нередовен цикъл , с поликистоза и за капак АМХ-0.10 и не знам какво още ще излезе като почнем изследванията🥴
Чаках три месеца за назначаване на час за първичен  преглед, който е при Д-р Чапанова. Направих си всички изследвания които са задължителни преди първичния преглед, без тези които се правят на 2-3ден от мц. просто защото пустя му цикъл не ще да идва😡. Последна менструация на 29.05.21 и от тогава ни вест, ни кост. Пробвах няколко пъти с дуфастон за 5дни по 3 хап. и пак нищо.
Дайте съвет с какво да го предизвикам та да се сети да дойде, за да си пусна останалите изследвания.
Другото което ме интересува е, след първичния преглед на следващия ден назначават ли се някакви изследвания, защото съм от дълбокия прованс а и трябва да заявя отпуска поне два дни  предварително, а не знам само 1ден ли да пусна или повече?!
Благодаря за отговорите Ви предварително, и се извинявам за дългия пост. ❤️

Здравейте! Направете си пълни изследвания на щитовидната жлеза. Много е вероятно най- големият проблем да е там.
Правени са ми, всичко е наред!

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 06:31 от AnMary

# 614
  • София
Тези неща които си пуснала не са никак зле, все пак не се отказвайте. Виж какво може да се направи според Чапанова и се борете може да извадите читава Я

Общи условия

Активация на акаунт