Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 110
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Здравейте, дами! Бих искала да попитам тези от вас, които са забременяли успешно след инвитро дали от болницата издават болнични без проблем и на какъв етап? Трябва ли да се минават комисии, плащат такси и тнт? Благодаря ви!
От момента в който се запишете на жк обикновенно в 12 гс до края на бремеността могат и дават всеки месец  без проблем болничен.Не се заплаща отделно комисия.Когато наближи да изтича предния,седмица или 10 дни по рано се обаждах на телефона който ми беше дала акушерката и заявявах от коя дата да е новия болничен и ми го изпращаха по Спиди,защото не съм от София.Невинаги съвпадаше жк с датата на изтичане,затова звънях пи телефона и никога не съм имала проблем.Успешна и безпроблемна бременност.

# 91
Момичета, които бяхте на Кломифен колко ви беше дозата и за колко дни и от кой ден на цикъла? На мен ми казаха да почна от втори ден на Ц, два пъти по една таблетка но ми се струва много. Имахте ли гадене и др.странични реакции?

# 92
Аз също съм пила кломифен 2 пъти по 1 таблетка, нищо че съм 40 кг😂. Като цяло имах само подуване на корема и от тежки храни не ми беше комфортно, но само това, даже ходех тогава и на работа. А от кой ден не помня вече.

# 93
Здравейте,на някой партньорът му да е правил зона тест?

# 94
Благодаря ти!:smile:
Аз също съм пила кломифен 2 пъти по 1 таблетка, нищо че съм 40 кг😂. Като цяло имах само подуване на корема и от тежки храни не ми беше комфортно, но само това, даже ходех тогава и на работа. А от кой ден не помня вече.

# 95
Здравейте, Момичета! Аз искам да ви попитам тъй като ще ми предстои 2ри опит. Та въпроса ми е,  вие винаги след трансфер постоянно ли лежите?  На работа ходихте ли?  Защото аз първия път почти постоянно си полежавах,  но този път сигурно само първите 3 дни ще успея, защото  от скоро започнах нова работа и няма как да отсъствам 14 дни,  не ми е тежка на компютър съм постоянно или ще бъде грешка ако отида на работа? Благодаря!

# 96
Този въпрос си е строго индивидуален. И съм лежала и не съм и бях спокойна и не бях и нищо и от 4 те ми трансфера. Ако е писано да се хване ще се хване. Както го чувстваш така. Една позната лежа до теста и забременя. Други и ден не лежат и пак забременяват.Живей си живота🍀🙂
Здравейте, Момичета! Аз искам да ви попитам тъй като ще ми предстои 2ри опит. Та въпроса ми е,  вие винаги след трансфер постоянно ли лежите?  На работа ходихте ли?  Защото аз първия път почти постоянно си полежавах,  но този път сигурно само първите 3 дни ще успея, защото  от скоро започнах нова работа и няма как да отсъствам 14 дни,  не ми е тежка на компютър съм постоянно или ще бъде грешка ако отида на работа? Благодаря!

# 97
Момичета, които бяхте на Кломифен колко ви беше дозата и за колко дни и от кой ден на цикъла? На мен ми казаха да почна от втори ден на Ц, два пъти по една таблетка но ми се струва много. Имахте ли гадене и др.странични реакции?
Кломифен съм пила от 2-ри ден на цикъла, 2 по 1, докато свърши блистера, който беше мисля от 12 табл. Веднъж се е случвало да пия и повече от 6 дена. Не съм имала гадене или други оплаквания, но откакто почнах да го пия, цикълът ми тотално се обърка.

# 98
Аз го пих 3х1,,1 блистер..без оплаквания..само отклонения в следващия цикъл

# 99
Благодаря ви, момичета! Обърква се цикъла, защото разбрах, че се образуват задържани фоликули. Аз съм по фонда и трябва да го пия поне 4м, но като има ЗФ прескачаш месец и то отидееее много време. Аз от първото хапче вчера имах малко гадене и веднага ме заболя долу. Както, когато боли при стимулация.

# 100
Момичета, предстои ми цветна снимка с упойка. Може ли да споделите как протича процедурата и дали след нея може да се ходи на море?

# 101
Аз правих мойта без упойка,мина доста бързо. Няколко дни след нея може да има зацапване и леко неразположение, аз усещах някакво леко придърпване, но и при мен нямаше запушване,така че предполагам че леко мина.
Момичета, предстои ми цветна снимка с упойка. Може ли да споделите как протича процедурата и дали след нея може да се ходи на море?

# 102
Моята беше с упойка, 15-20 минутки след снимката си тръгнах и не съм имала оплаквания. Беше ми първа упойка и единствено леко ми се спеше. Всичко беше наред при мен и само един два дни имах зацапване. Според мен няма предпоставки да не можвте да ходите на море. Успех!

# 103
За 15 минути беше и моята, но след това цял ден ми беше лошо и повръщах от упойката, за ден два ми мина и запаването.
Не би трябвало да е проблем морето от теб си зависи

# 104
  • София
Момичета да попитам, чака ли някоя от вас обаждане за час за коментар при д-р Стаменов и какви са ви наблюденията от последните месеци, колко горе-долу е изчакването?
Благодаря Flowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт