Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 262
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз благодаря за информацията за спермограмата, проверих и при нас е отразена в профила от последното инвитро, явно е практика по от скоро, защото имаме опит 2019, но от тогава няма качена.

# 256
Момичета, ходих на преглед и след два дни само на летрозол имам един Ф в ляво и един в дясно по 14мм. Пункцията ще е в четвъртък но ме притесни естрадиола само 150, което май е доста малко. След три дни може и да скочи ама знам ли. Днес съм 8ми ден от Ц.

# 257
Летризол /фемара/ сваля естрадиол.  Не се тревожете.
Момичета, ходих на преглед и след два дни само на летрозол имам един Ф в ляво и един в дясно по 14мм. Пункцията ще е в четвъртък но ме притесни естрадиола само 150, което май е доста малко. След три дни може и да скочи ама знам ли. Днес съм 8ми ден от Ц.

# 258
О, много благодаря, дано всичко е наред в четвъртък🙏🍀
Летризол /фемара/ сваля естрадиол.  Не се тревожете.

# 259
Здравейте, има ли имунолог в Надежда или препращат към някого?

# 260
Има да, макар че им се водят като отделно звено. Последните мнения,които четох за тях обаче не бяха много ласкави...
Здравейте, има ли имунолог в Надежда или препращат към някого?

# 261
Може ли да споделите, ако не е удобно тук може и на лични. Аз също имам предубеждения и се чудя за PBMC този път. Освен финансовата страна след поставянето му усещам контракции и не съм сигурна дали изобщо има смисъл от него.

# 262
Честно казано нямам опит с PBMC, само съм чела коментари. Попитайте в тази група, там е точно за имунологични проблеми    https://m.bg-mamma.com/?topic=1331180.new#new
Може ли да споделите, ако не е удобно тук може и на лични. Аз също имам предубеждения и се чудя за PBMC този път. Освен финансовата страна след поставянето му усещам контракции и не съм сигурна дали изобщо има смисъл от него.

# 263
Преди втория ми трансфер (от който и забременях) ми правиха РВМС. При първия трансфер при мен нямаше дори имплантация. Док. направи имунологична биопсия, оказа се, че има проблем с НК клетките и направихме РВМС. Отдавам успеха на втория точно на това.

# 264
Мисля, че и на мен при трансфера ще ми слагат такова лекарство заради имунологичната биопсия. Надяваме се, че вече сме изпипали всичко и този път ще се получи. Сменихме протокола, правихме нова ЦС, биопсията, хистеро, оправихме фрагментациите на мъжа, ще сложим лекарството, ще искаме селекция, следя си вит. D, В12, TSH и хомоцистеин. Стимулацията започва утре, а аз от няколко дни ям ужасно много протеин и се наливам с по 2л вода. Сега чакаме и се надяваме...

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 11:44 от Tommy_2001

# 265
Успех! Само да уточня, че за РВМС се взима кръв от вената два пъти през два дни. Поставянето изобщо не е болезнено, точно като при трансфер. А 2л. в тази жега не е особено много и ако можеш вдигни поне на 3л.

Мисля, че и на мен при трансфера ще ми слагат такова лекарство заради имунологичната биопсия. Надяваме се, че вече сме изпипали всичко и този път ще се получи. Сменихме протокола, правихме нова ЦС, бипсията, хистеро, оправихме фрагментациите на мъжа, ще сложим лекарството, ще искаме селекция, следя си вит. D, В12, TSH и хомоцистеин. Стимулацията започва утре, а аз от няколко дни ям ужасно много протеин и се наливам с по 2л вода. Сега чакаме и се надяваме...

# 266
Вече не ме интересува дали нещо е гадно и боли, просто искам да проработи. За цветната снимка и за хистерото доста ми се чудиха, че не се притеснявам и не обръщах внимание на успокоенията им, просто защото нямах притеснения. Чаках да мине и толкова.

По отношение на водата по принцип съм страшна камила. Мога да карам на 1 чаша в най-голямата жега. Всичко допълнително е наливане на сила. Но поне имам воля Stuck Out Tongue Closed Eyes Имам мерак да вдигна до 3 литра от утре и мисля, че ще успея. Предишния път стигах до 3,5л.

# 267
Успех, момичета!  Аз за пореден път съм разочарована от Персенска. Отново неуспешна пункция. От общо 8 направени от нея. Две от тях са с 0 Я. Останалите с по 1,2 Я. Уж с добро качество, а на 3,4 ти ден от оплождането спират развитие. Док не търси причина, лечение, изобщо никакъв интерес. Кара по течението. Никакво обяснение, ако попитам нещо, тя едвам ми отговаря. Изобщо не е честно. Надявах се, че вече ще се получи,  но уви. Чудя се каква надежда да имам в "Надежда". Не ми се мести клиниката. Супер удобно местоложение има....на 15 мин. пеша от вкъщи.

# 268
Сменете я
Успех, момичета!  Аз за пореден път съм разочарована от Персенска. Отново неуспешна пункция. От общо 8 направени от нея. Две от тях са с 0 Я. Останалите с по 1,2 Я. Уж с добро качество, а на 3,4 ти ден от оплождането спират развитие. Док не търси причина, лечение, изобщо никакъв интерес. Кара по течението. Никакво обяснение, ако попитам нещо, тя едвам ми отговаря. Изобщо не е честно. Надявах се, че вече ще се получи,  но уви. Чудя се каква надежда да имам в "Надежда". Не ми се мести клиниката. Супер удобно местоложение има....на 15 мин. пеша от вкъщи.

# 269
След първия неуспешен опит смених клиниката. Не мога да стоя при лекар, на когото нямам доверие. Особено когато виждам, че ме претупва. При Персенска преди 3г. не можах и да се задържа заради лошо първо, второ и трето впечатление. Не съжалявам, че съм слушала интуицията и не мога да си представя да повторя, потретя, че и до осма пукнция да остана при такъв човек.
Не отричам, че има и доволни и успели при нея.

Общи условия

Активация на акаунт