Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 202
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Мики, минах през Надежда преди години при Персенска, после се преместих в Щерев за почти две години, където не свършиха нищо съществено, но прибраха една торба пари и пак се върнах в Надежда този път при Чапанова. Минах прегледи, цветна снимка, хистеро, биопсия, стимулация, пункция и трансфер. Следих я много изкъсо, защото вече бях загубила вяра в лекарите. Тя ми я върна. Нищо не пропусна, нищо не претупа, обясняваше ми (понякога без дори да питам), взимаше предвид моите желания. Всичко, което направи, беше безупречно. Съжалявам, че не съм се прехвърлила преди години при нея. Затова те съветвам, ако се паднеш при лекар, който не ти допадне, пробвай и при нея. Аз се прехвърлих с лекота през април, просто се обадих и помолих, но вече се водех пациент на клиниката. А и цените тук са по-ниски.

# 436
Момичета, след биопсията днес май ми дойде... Възможно ли е да е по-оскъдно, защото е по-тъмно и прицапващо и не знам дали да го броя за ден от цикъла, за да кога да започна и хапчетата... Rolling Eyes

Възможно е да дойде по-рано. Мен ме бяха предупредили, но аз имах кафяво няколко дни, после спря и след няколко дни се появи нормален цикъл. Винаги са ми казвали, че за първи ден се брои ясно изразено кървене.

# 437
Момичета да ви кажа, че от днес цената за съхранение на 2Е става 300лв/6м, а до сега беше 150лв. - 100% увеличение. В момента ценоразпис качен на сайта на болницата няма!!!

# 438
Как разбрахте? Да не ви се е паднало да плащате точно днес с промените? Rolling Eyes
Аз от сутринта следя сайта, но няма никаква информация.

Момичета да ви кажа, че от днес цената за съхранение на 2Е става 300лв/6м, а до сега беше 150лв. - 100% увеличение. В момента ценоразпис качен на сайта на болницата няма!!!

# 439
Ужас, ако наистина е така...

# 440
Вече е качен новия ценоразпис в сайта на болницата.

Как разбрахте? Да не ви се е паднало да плащате точно днес с промените? Rolling Eyes
Аз от сутринта следя сайта, но няма никаква информация.

# 441
Излязоха цените....

# 442
Видяхме ги и припаднахме.. Тая болница си мисли че работим само за нея, какви са тия цени Flushed

# 443
Честно казано не съм обръщала внимание до сега и не съм се заглеждала в ценоразписа им, но последните 2 дни ми прави впечатление, че доста хора се оплакват.

# 444
Видяхме ги и припаднахме.. Тая болница си мисли че работим само за нея, какви са тия цени Flushed

Само на мен ли не ми се отваря нищо в секция "информация" >"ценоразпис"?

# 445
Имат проблем с мобилната версия нещо..и на мен през телефона ми дава грешка, но от компютъра ми го отвори без проблем.

# 446
През телефона и на мен не ми се отваря. На лаптопа е в същото меню, но малко по-нагоре от изброените.

# 447
В шок съм Sad

# 448
сега ми се отвори, благодаря много Simple Smile

# 449
  • София
Е този път съм напълно съгласна с теб Scream
Трансфер - 500 лв
Размразяване - 300 лв
Някой да разбра колко струва РВМС ?

Общи условия

Активация на акаунт