Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 117
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Вече няма чакане за часове

# 556
CosmicЗа моят Зет, отидох точно 1 път. На 10ти ден.  След което ми каза на кой ден ще е , и какви хормони да пусна.
Тсх - си го следя така или иначе. Затова само в деня на прегледа казах на докторката текущия резултат Simple Smile

# 557
  • София
Ама друг път Rage, минаха 2 месеца от неуспешния ЗЕТ, още чакам час за коментар, за да започна подготовка да следващия.

# 558
CosmicЗа моят Зет, отидох точно 1 път. На 10ти ден.  След което ми каза на кой ден ще е , и какви хормони да пусна.
Тсх - си го следя така или иначе. Затова само в деня на прегледа казах на докторката текущия резултат Simple Smile
Много благодаря! И аз на това се надявам, въпреки че моята овулация е доста несигурна, ама да видим..
Ембриончетата ми са на 5 години и много се надявам да са все така качествени!

# 559
Това при док. Стаменов
Иначе не
Ама друг път Rage, минаха 2 месеца от неуспешния ЗЕТ, още чакам час за коментар, за да започна подготовка да следващия.

# 560
Момичета , споделете мниние за ПРП в клиниката.Има ли успехи   след процедурата  !

# 561
Дами, преди ЗЕТ док каза, че ще опитаме със слагане на "лекарство", като този ще го сложим, а другия да правим трансфера. Нещо не разбрах много дали става въпрос за това РВМС или там както се казва. Тези дни ще се видя с док и ще питам, но ми стана любопитно какво е това лекарство.. Rolling Eyes

# 562
Здравейте,  Момичета.  След + резултат съм и утре ми престои първи преглед.  Ако всичко е наред,  ще кажа на док да пуснем пакет за Тромбофилии.  Та въпроса ми е за колко време излизат?

# 563
Здравейте,  Момичета.  След + резултат съм и утре ми престои първи преглед.  Ако всичко е наред,  ще кажа на док да пуснем пакет за Тромбофилии.  Та въпроса ми е за колко време излизат?

За около две седмици.

# 564
. Зависи къде го пускате. Аз съм си правила в Геника, преди да стана пациент на Надежда, и там излиза за по-малко от седмица. Но има няколко пакета и мисля че са по-скъпи( аз пъснах основен, после и допълнителен)

# 565

Момичета, след премахване на миома имали ли сте жълто течение и колко време?

# 566
Никой не споделя нищо за  PRP

# 567
Optimist73, по-рано в темата си писала че имаш 5 PRP опита в БГ помогнаха ли?
Искам да вярвам че има полза от тях, правят ли другаде освен в Надежда някой знае ли ?
https://www.reproductive.org/blog/ovarian-rejuvenation-can-incre … se-your-egg-count

# 568
Аз съм правила 3 опита с PRP на яйчниците, но при мен нямаше ефект. Може би има значение и състоянието на яйчниците. При мен са много зле, да не кажа дори спряли. Опитайте с акупунктура и иглотерапия. На мен това ми повлия повече. В болницата го предлагат като услуга от известно време.

# 569
При мен мисля, че помогна. След две последователни PRP процедури от 1 фолекул правих два- три. Но също така пих и добавките.

Общи условия

Активация на акаунт