Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 114
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм правила 3 опита с PRP на яйчниците, но при мен нямаше ефект. Може би има значение и състоянието на яйчниците. При мен са много зле, да не кажа дори спряли. Опитайте с акупунктура и иглотерапия. На мен това ми повлия повече. В болницата го предлагат като услуга от известно време.

Може би добрия вариант е комбенация между двете , PRP и иглотерапия 2 в 1.🤔

# 571
Аз правих даже 6 процедури в Нарежда 😂
Аз започнах на 45 год, така че не мисля, че съм показателен случай. Помогна нещо, но не особено.

В заключение, на някои помага, на други - никак. Започват ЗФ и минава доста време да се оправят.

Ако лекарят Ви го препоръчва, обсъдете с него плюсовете и минусите за Вашия случай.

Optimist73, по-рано в темата си писала че имаш 5 PRP опита в БГ помогнаха ли?
Искам да вярвам че има полза от тях, правят ли другаде освен в Надежда някой знае ли ?
https://www.reproductive.org/blog/ovarian-rejuvenation-can-incre … se-your-egg-count

# 572
Правила съм в Турция доста и нищо.
Д.П съм

# 573
На мен ПРП ми се отрази зле. След първото резултатът беше 3 фоликула, но в крайна сметка извадихме 2 яйцеклетки, от които остана 1 ембрион. Тоест никакъв напредък. След второто ПРП стана мазало. Задържани фоликули, форсирани и болящи яйчници, объркани цикли и нивъзможност да стигна до пункция над половин година. Преди ПРП-тата бях по-добре. Резултатът предполагам е индивидуален. Вероятно на някои жени им помага. Споделяли са такива неща по пункциите.

# 574
Д.П съм

В Турция правят еднократно .Какво искате да кажете под "Правила съм доста"?

# 575
Правила съм три
Д.П съм

В Турция правят еднократно .Какво искате да кажете под "Правила съм доста"?

# 576
Три пъти ПРП в Турция?В коя клиника , може ли да споделите ?

# 577
Бахчеджи и Аджъбадем
Три пъти ПРП в Турция?В коя клиника , може ли да споделите ?

# 578
  • София
Момичета, на някой скоро обаждали ли са се за час за коментар при д-р Стаменов?
Колко дена по-рано звънят?

# 579
Аз минах два месеца, никой не ме търси. Бях на спонтанен цикъл без стимулация и много ме е яд на това чакане, сама стигам до разни изводи и заключения и си самопредписвам витамини и добавки, за да не бездействам съвсем. ☹️😢

# 580
Здравейте, момичета, колко ви е бил прогестерона в деня на трансфера и възможно ли е да се отмени трансфера, ако резултата не е в оптимални граници?
Може ли да ми кажете и как протича самият трансфер, лежи ли се след това или направо си тръгваш?

# 581
  • София
Здравейте, момичета, колко ви е бил прогестерона в деня на трансфера и възможно ли е да се отмени трансфера, ако резултата не е в оптимални граници?
Може ли да ми кажете и как протича самият трансфер, лежи ли се след това или направо си тръгваш?
Feriya, моят прогестерон в деня на трансфера беше > 60 ng/ml, док каза, че е ок и резултатът беше положителен. Чела съм, че на други жени са им отменяли трансфер, поради нисък прогестерон. Те ще споделят. След трансфера, лежиш около 30-40 минути и след това ставаш и си тръгваш. Нищо особено. Няма болка. Само е неприятно, че трябва да отидеш с пълен мехур и да стискаш до трансфера, чак след това можеш да ходиш до тоалетната. Успех!

# 582
Здравейте, моят на последния трансфер беше 10 и за първи път видях полож резултат макар и след това нещата да не се развиха благоприятно. Сутринта бях на лепило и го пуснах ме да го проверим и след като излезе резултата ме извикаха два часа преди трансфер да ми бият прогестерон депо. След трансфер те оставят за 30мин да полежиш и те пускат.

# 583
Моя в деня беше 14нг/мл , който за сега е успешен,  имах и ПБМС преди трансфер.  А първия път беше 17 - неуспешен.  Предполагам, че ако ти е нисък ще ти включат още прогестерон както на мен в деня на трансфера.  Успех 🍀

# 584
  • София
Имате ли някаква информация за отсъствие на д-р Стаменов другата седмица, дали някой има час при него, мисля си, че пак ме пуснаха по пързалката от регистратурата Rage

Общи условия

Активация на акаунт