Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 83

• 48 028
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Ако не и вярвате защо не я смените ?

# 676
Това сега се чудя, но трябва да откажа трансфера. Живея в чужбина, работя, на години съм, а една смяна ще иска пак време, биопсии, хистероскопии може би и пак чакане, пътуване, Ковид глупости, подготовки на лигавица, абе всичко отново! Да не говоря за психиката ми в какво състояние е от целия този стрес. Все се надявам, че знае какво прави, ама ето днес ми звънят да ми кажат че трансфера ще е на 6 ден, защото имам измерване на прозореца, а тя била забравила и ембриолозите са и напомнили?! Как да съм сигурна че и друго не е забравила?
Ако не и вярвате защо не я смените ?

# 677
Как забравила Sad
И без това за донор е много чакането:-(

# 678
Аааааааааа забравила Rolling Eyes А ти като прави биопсия за имплатнационен прозорец какво беше заключението?

# 679
Утре мисля да пусна един прогестерон, че имам съмнение че ще е висок и ако е така ще отложа трансфера и ще поискам да я сменя. Интересно ми е май само аз съм по ДП при нея, всички които познавам са или при д-р. Стаменов или при д-р Цветков..

# 680
  • София
защо ще го отлагаш ако е висок?

# 681
Заинтригува ме с високия прогестерон. При каква стойност би трябвало да е, за да се смята за висок. Моят все е бил от 8 до към 20, но са правили трансфер и при 60... Thinking
Утре мисля да пусна един прогестерон, че имам съмнение че ще е висок и ако е така ще отложа трансфера и ще поискам да я сменя. Интересно ми е май само аз съм по ДП при нея, всички които познавам са или при д-р. Стаменов или при д-р Цветков..

# 682
Обърках се...
защо ще го отлагаш ако е висок?

# 683
При Чапанова има много по ДП

# 684

Не разбрах за отлагането, моя прогестерон на трансфера беше 50 и Тихомирова каза, че е супер и след 13 дни видях + на теста.

Докторката е малко по - сдържана, но бе мисля, че това я прави лош човек или професионалист, просто си е взела от немската школа и това е. На мен винаги ми е орговаряла на въпросите стегнато и ясно. И какво значи нямам ѝ доверие,  не искам да злорадствам ама да си хвърли дипломите жената щото ние обичаме да четен по - форуми кой доктор как практикува 😁

# 685
Някой слуша ли интервюто на Цветков?

# 686
Запазих си линк, но още не съм го слушала. Да го публикувам ли?

# 687
Да моля. Четох текста вчера и ми стана интересно.
Препоръчва ваксинация , а в кабинета казва не.
Та се обърках

# 688
https://bnr.bg/sofia/post/101530769?fbclid=IwAR1hZFTYA77kUZc8WFG … gxTgQVwjzbjmd1yPk

Предполагам това имаш предвид.
Може би ти е казал НЕ ако скоро ще правиш трансфер. Аз го питах преди последния и каза да изчакам. Ваксинирах се след отрицателния резултат, така или иначе дълго ще си чакам за донорка.

# 689
Момичета, фолиевата киселина след ЗЕТ, 2х1 т. ли я пиете или само веднъж на ден? На рецептите пише 2х1. Доколкото знам,  препоръчителната доза беше 400 микрограма дневно.
И друго искам да питам, от чисто любопитство - мериха ли ви лигавицата точно преди трансфера и колко беше тя? При мен единственото мерене беше на 9-ти ден от МЦ и беше 7 мм. След това не ми е мерена.

Общи условия

Активация на акаунт