Идва баба Зима с пухкав сняг ФЕВРУАРСКАТА дружина ще лудува пак

• 11 418
  • 290
  •   2
Отговори
# 255
  • гр.София-Красна поляна
Veselka, не завиждай Naughty а давай да вървим да пазаруваме. newsm71

# 256
  • гр.София-Красна поляна
Ехо здравейтееееее wavey
Мами я кажете миете ли вече зъбките на вашите сладури?  grinning012
Гледах по телевизията реклама на паста за зъби за малки дечица която няма нужда да се изплаква.
Знаете ли нещо?

# 257
Здравейте и от мен,
Аз й мия зъбките - на нея и е много забавно. Понякога си иска четката и сама си ги търка някак си.
В повечето случай стои мирно и аз и ги мия, а тя довършва.
Не и изплаквам устата и аз четох, че не е необходимо.

И ние мислим да посетим произведено в БГ. Аз чух, че е до 3.12 така че Веселка може би ще го хванеш другата седмица.

# 258
Благодаря ви за съветите за къщичка-палатка. Вероятно ще направим проба у снаха ми, ще я помоля да я сглоби и да видим как ще реагира Руми..... пък ако я вземем ще я занеса лятото в Тетевен - там поне мястото не ми е кът, а има и двор, а ако не я вземем нямам за сега идея за подарък, но имам идея за къщичка и вече съм поръчала един огромен кашон - ще изрежа вратички и прозорзи, може да я украсим, а като ни писне, просто ще изхвърлим кашона Simple Smile))

Зъбките Руми си ги мие сама от много отдавна, може би преди годинката, но като казвам мие, имам предвид изсмукване на пастата и дъвчене на четката (в повечето случаи иска пак да й слагам паста). Дано не е вредна, че си я хапва с голямо удоволствие, но и аз също знам, че бебешките пасти не е необходимо да се отмиват и изплюват. На няколко пъти правих опит да й взема четката и да й изтъркам аз зъбките, но е невъзможно, не ми дава и това си е то.....

През тази седмица ходихме на консултация и имам пресни мерки 12,400 кг и 90 см (90 см беше и лятото в Тетевен на 1 г. и 6 м., а от тогава нито един гащеризон не й става), така че със сигурност едно от двете измервания не е вярно, но поне ориентировъчно Simple Smile))

И аз благодаря за информацията за Произведено в България - сигурно ще се разходим тези дни да поразгледаме, пък дано и си харесаме нещо Simple Smile))

Приятно пазаруване и весел уикенд ви пожелавам Simple Smile

# 259

Мами я кажете миете ли вече зъбките на вашите сладури?  grinning012

Ние ги мием от 8-мия месец някъде и й е много интересно,само докато стане носи гърнето да пишка и второто нещо,което казва е-Дъбки-да ходим да мием зъбките,първо аз й ги мия и тя е по довършителната работа,изплаква ги като мокри четката и я дъвче и така по 6-7 пъти Peace
После цял ден иска да си мие зъбките,като минем през банята и пак вика-дъбки Laughing

Относно подаръците-на едната баба съм поръчала прахосмукачка,а на другата лаптоп със сменящи се картинки и пеещ Grinning,но ние не сме решили какво да й вземем Thinking

# 260
  • гр.София-Красна поляна
Ние още не ги миеееееееееем Embarassed обаче днес купувам паста и чета и започваме.  grinning012

# 261
Здравейте и от нас!Вече не помня от кога не съм писала, но то от работа и задълженията в къщи време не оставаше.Сега отново съм си в къщи и ще се включвам по-често.
Първо с мерките, Симеон преди месец беше 11.400кг и 87см.В момента никнат кучешки зъби и е някакъв кошмар.Та зъби мием от около месец и половина – първо той изсмуква пастата от четката а после аз до изтърквам зъбите.Зъбите се мият когато се сети и аз не му противореча.
За подаръците и аз съм се замислила, засега съм поръчала на бабите музикални инструменти  и пастели за рисуване/и към двете проявява интерес/, но какво да му купим ние нямам представа.

# 262
Майчета, днес в Ямбол денят беше чудесен, слънчев и топъл!   Nature Sun With Face
Майка ми взе детето за събота и неделя и цял ден  newsm75 hang и се наслаждавам на тишината у дома.
Зъбките и ние от месец-два ги трием уж с четка, но май по-често само се наслаждаваме на детската паста за зъби. Зъболекарят ми каза, че е желателно сама да се справя, но тя и не ми дава аз да се занимавам със зъбите й.  Crazy
За подарък не съм мислила. В момента най много се впечатлява от детски книжки. С тях ляга, с тях става, но може и някоя забавна играчка да вземем.

# 263
Ние мием зъбите от 11месец,първо с ненадент,после с паста за след 1год. на същата марка,но не плюе още,отвреме на време,но слабо.Надина се сдоби отрано и бързо със зъбки,а и напоследък яде доста сладко,все затова се караме,ама плодовете не ги и поглежда.Някой път я насилвам да хапне,но тя се настройва още по зле.За подаръка съм на ясно,ще е люлка за бебето й,поскоро бебетата й,защото в момента това е основната и занимавка и страст.Започна да гледа й филмчета,но предпочита такива с актьори и деца,а не анимация.Също за подарък ще получи и палатка,явно в тая възраст на всички им харесва.Ей,много са ни пораснали февруарчетата,малки човечета! Hug

# 264
Здравейте и от нас Simple Smile
Как сте?Ние сме добре за сега,но шефа започва да прави все повече бели и нещо много взех да се напрягам.Днес падна от стола.Искаше да скача Rolling Eyes Направо ужас...Дано му няма нищо Praynig За сега поне е добре.
Ние също мием зъбките от 11месечна възраст.Първо ползвахме Ненедент със силоконовия накрайник.Сега ползваме на Vademekum с вкус на ягоди.Много му харесва,защото непрекъснато иска да му мия зъбките и си я гълта.Не я плюе.Но слагаме по много малко,така че няма страшно Simple SmileМием ги само сутрин и вечер.
А за подарък още нищо не сме решили. newsm78

# 265
  • Canada
Здравейте, моми4ета!
Ние имахме малка авария с комп-а, Йони изля кафето ми върху клавиатурата, а пък хи4 нямаме свободно време през седмицата да ходим да търсим, та само 4етох...
Йони също си мие зъбите от около два месеца или по-то4но изсмуква пастата от 4етката. Не ми дава да й 4еткам зъбите, аз  и показвам как правя аз и тя запо4ва с още по-голям хъс да дъв4е нейната 4етка. Даже е имало слу4ай да тръгнем на детска градина и да не мога да й взема 4етката, та в автобуса хората си умират от смях и умиление, а тя невъзмутимо продължава да си дъв4е 4етката Joy
Мисля, 4е е важно не толкова дали го прави правилно, а да и създам навик....
За подаръците аз съм решила да й взема йоника с микрофон, защото много оби4а да пее, а й като отидем на гости в едни приятели, които имат йоника си тръгваме винаги с рев ooooh!
Ние ина4е имаме и палтка и къща,....и двете са много подходящи за възраста и не и омръзва да си играе там, даже като бяга с голо дупе да не и слагам памперс-там са най удобните скривалища...
Стайл, идеята за големия кашон да се превърне в къща е страхотен Peace ще си я пазя, та като й омръзнат тези може да взема някакъв кашон и заедно да го нарисуваме отвътре и отвън....
Лека седмица!

# 266
Като чета май само Ема не си мие зъбите още. Но смятам че няма смисъл, защото така или иначе няма да ги измием, а само ще дъвче пластмаса и ще гълта пастата с флуор, който е супер вреден, пък е ефекта от миенето ще е нулев. По натам като почне да плюе тогава...немисля че ще откаже.
Събота и неделя Ема беше при баба си /майка ми естествено/, а на нас ни смениха и последните 2 врати в апартамента.Много яко стана стана и като оправим и тавана в банята ще сме приключили с ремонтите.Но статито малко живнахме, че и два пъти на кръчме бяхме, и ако колата не ни беше на ремонт щяхме да похойкаме здраво  Joy
Относно подаръците нямам идея какво ще купим но все си мисля за барабан. Идеята за йоника също ми хареса, но къде продават такива йоники? Аз май не съм виждала. Проблема е че каквото и да купиш бързо им омръзва и все с чуждото предпочитат да играят.
А да забравих да ви се похваля...нали живеем в Младост 2, та до езерото в парка сложиха нови пързалки, люлки и играчки точно за възрастта на децата ни. Много са красиви и удобни, който има път насам да дойде с децата. Ще сложа снимки да ги видите. Много съм щастлива че ни оправиха площадките в квартала и не строят блокове вътре, а само в една дупка от другата страна на обиколната улица.

# 267
Ооо, това е чудесна новина, за люлките, още утре, ако се събуди по - рано Дени , можем да отидем...

А йоника съм харесала от тук:

http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=838

или това:

http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=747

# 268
За подарък аз си мислех за пералня , прахосмукачка или нещо от сорта. Мисля че много ще се кефи (поне в началото).
Сега почти се зарибих и за йониката.
А си поръчахме вчера на леля й пеещ и танцуващ Елмо. Мила Светул интересен ли му е все още Елмото?

# 269
  • София
А си поръчахме вчера на леля й пеещ и танцуващ Елмо. Мила Светул интересен ли му е все още Елмото?
Елмо е най-уважаваната играчка в къщата вече половин година.

Общи условия

Активация на акаунт