Идва баба Зима с пухкав сняг ФЕВРУАРСКАТА дружина ще лудува пак

• 11 423
  • 290
  •   1
Отговори
# 15
трилистникът е опасен.

Да, трилистнкикът е  отровен. Зная случй на отравяне  на дете, което си е лапнало пръстите, след като  е играло с лист от трилистник.  Naughty

# 16
  • София
момичета,какво ще измислим за тази събота и неделя,ще има ли стеща

Миналата нощ сънувах че много се смея,някой има ли представа какво означава това:)

# 17
мами нямахме няколко дни вода и се побърках..........кво става вече в софия незнам
утре сутринта в 10.30 ще сме при слона в Борисовата градина - ако има желаещи ще се видим там ама как ще ви позная???

мами как се копира цветно първата страницата кажете - иначе ще добявя на галя-ми инфото

слънчоглед съня ти означава че утре си в парка да се запознаем  Grinning

# 18
Anaise , първата страничка ще е форматирана, ако я вземеш като цитат. Може да ползваш, която ти пратих, ако заключат старата тема. От заключена тема не можеш да взимаш цитати Simple Smile. Утре сутрин ние едва ли ще се оправим толкова рано. Руми спи до към 9.30. По-голяма е вероятността след следобедния й сън да отидем. А майките и дечицата ще ги познаеш от снимките, а и играят на най-ниските пързалки (и евентуално влакчето) - падат се вдясно, ако си с лице към кафетата.

А за трилистникът знам, че е отровен, но Руми не лапа, само къса и хвърля. Днес откъсна връхчето на един новичък лист и я ударих през ръчичката - сърцето ме заболя, изобщо не ставам за наказваща майка, а знам, че за някои случаи е наложително ...........
На вас налагало ли ви се е да ударите (когато изчерпате всички миролюбиви методи)?

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 19:50 от Style

# 19
  • София
Анайс,тълкованието на съня е чудесно:) и с удоволствие ще се озовем в парка,но и ние като Стайл в следобедните часове
Други желащи има ли?

# 20
  • Sofia
Благодаря ви мами за подкрепата  Hug
За съжаление детенце е при баба си известно време и ще пропуснем срещата.
Style, страшни трилистни снимки  Mr. Green Joy и аз съм от тези ненаказващи майки, затова си имаме тати, който строго поглежда и се кара, че и пляска през ръцете от време на време  Embarassed Тактиката на доброто и лошото ченге. А пък най-голямото страшилище е дядо й, това го използвам в краен случай, ако вече почне много да не слуша и тогава я заплашвам, че ще дойде да и се скара. Laughing
Яна доста добре прави изречения вече, вие как сте с говоренето? Е, разбира се още има нужда от "преводач", но общо взето добре звучи"мамо, иска дудаааааа" (иска вода) или "тати пий биа" (тати пие бира). А когато тръгне да повтаря думи ги изкарва почти едно към едно, може би към 2рия рожден ден ще си имаме едно голямо плямпалце вкъщи  Joy Joy Joy

# 21
Момичета, за четящите на английски препоръчвам един сайт: http://www.babycenter.com
 Аз скоро се записах там и получвам редовно много готина /поне според мен /информация за развитието на децата на възрастта на моето. Ето инфото за днес: http://www.babycenter.com/refcap/toddler/toddlerdevelopment/1273 … 1w:20061016:0:0:0
Style, в инфото се обяснява как да реагираме, когато детето иска да се наложи. Аз преди пробвах с плясване, но малката започна също да пляска и сега се опитвам с обясняване и крайно търпение. Тя ме имитира и имам чувството, че гледайки как аз реагирам в ситуацията, така ще започне и тя след време. Иначе съм ЗА наказанията, но по много разумен начин и без агресия. Има много мнения по въпроса. В Бг сякаш пляскаме по-често, но аз много одобрявам инфото горе. Все пак мисля, че чак след години ще видим плода от начина на възпитание днес. Дано всяка от нас намери правилният подход, защото и всяко дете е различно и за всяко е нужен различен подход.

# 22
Мами, оправих първата страница, ако има още някакви промени да се правят казвайте, аз съм насреща  Hug
Днес оставихме Ема при майка ми, ей вечеряхме 1 час  Shocked Laughing , а не на крак както досега, че сме се опънали и ТВ да зяпаме  - абе направо не е за вярване, че може НИЩО да не правим Simple Smile Иначе днес хич не си починахме търчахме да купуваме зимни обувки за Ема и едва намерихме навсякъде изкупени, до метро на пазар за пампи-гащи и още кво ли не, по магазини ........ абе само работа, пък събота.
Отивам да зяпам и аз ТВ, че утре ме чака чистене и миене и после пак си взимаме Ема  Joy

# 23
  • София
Анайс,от любопитство цъкнах да гледам снимки,но линковете не работят......ако имаш време:)да ги погледнеш!

# 24
оправих последните 2 линка, но къде е линка от срещата на февруарките, т.е. 1-я линк ?

абе мами аз съм писала за зима, а то слънце грее Simple Smile
да ви кажа колко бебоци се родиха в нашия квартал и блок трябва и ние с мъжа ми да поработим по въпроса Simple Smile

# 25
  • София
да ви кажа колко бебоци се родиха в нашия квартал и блок трябва и ние с мъжа ми да поработим по въпроса Simple Smile
ами хайде хайде!

# 26

И около мен много бебоци има, ама аз не искам второ.....поне засега

ама вие действайте, аз ще ви се радвам newsm08

# 27
  • На небето

И около мен много бебоци има, ама аз не искам второ.....поне засега

ама вие действайте, аз ще ви се радвам newsm08

И аз така гледам с нотка на радост и лека завист  Twisted Evil, но за сега е абсурдно, ако имам още едно бебе няма да издържа нито физически, нито психически. Crazy Поне сина ми да спеше, по щях да го понесе, но ако трябва да ставам за още 1 бебе, то по добре да не си лягам, аз и така се будя по 10 пъти на вечер.   Sad

# 28
  • гр.София-Красна поляна
Здравейте момичета, Grinningаз си имам двечки ама да ви кажа напоследък ми минава мисълта и за трето LaughingАко пък знам,че със сигурност ще е момиченце изобщо няма да се замислям обаче нашия тати май само мъжки ги правииии та незнам. Mr. Green

# 29
Сега разгледах всички снимки от срещите много са готини дребосъците Simple Smile)
Мила покажи малко снимки от втората среща.

Общи условия

Активация на акаунт