Идва баба Зима с пухкав сняг ФЕВРУАРСКАТА дружина ще лудува пак

• 11 477
  • 290
  •   1
Отговори
# 90
О,браво на Руми!
Много ми състрадават мъжо и щерката-ще се оправя бързо,дори мисля къде да се видим

# 91
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на galia_mi! Бъди жива и здрава и много обичана!  bouquet

# 92
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЕ!!!
 БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА!!!
 САМО РАДОСТ ДА ТИ НОСИ МАРТИ!!!
ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ ОТ НАС С ЕЛИ !!!

# 93
  • гр.София-Красна поляна
Честит рожден ден на galia_mi Tada[/color][/size

# 94
  • гр.София-Красна поляна
Честит рожден ден на galia_mi Tada[/color][/size  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 95
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛЕ!!!

Бъди здрава, много щастие, късмет и любов Tada

целувки от мен и Дени newsm51

# 96
ЧРД Гале и от нас!!!
Бъди здрава, обичана и щастлива!!! Весел празник!

Навън наистина е много студено. Излезнахме към 10.30 и хем видях в интернет, че температурата в 10ч. е била -4.3 , но като гледах как хубаво напича, не ми се вярваше... Замръзнахме, духа много леден вятър.

# 97
Честит Рожден Ден, galia_mi!
Много щастие и усмивки и дано изкарате много много весело днес Simple Smile

И ние току-що се връщаме от разходка, наистина е страхотен студ вън, а Руми си изхвърли ръкавичките, но ръцете й бяха топли, затова пък крачетата и се бяха вкочанили, като я събух. Нослето й доста тече и се чудя да я водя ли на доктор или да почвам на своя глава някакви капки......

Приятен зимен студен, но слънчев ден на всички ви Simple Smile

# 98
Style, нослето на Румена е текло от студа, но ако се притесняваш дай й превантивно панадол. Стискам палци всичко да е наред!

# 99
И ние днес излязохме за около час, но си е доста стеденичко

# 100
Мерси на всички:))
 Laughing Днес в офиса всички ме глезят и е супер. Надявам се и вечерта да мине идеално.

# 101
  • гр.София-Красна поляна
И ние ходихме до кухнята и пазара и направо замръзнахме. cold
Style, нослето на Румена е текло от студа, но ако се притесняваш дай й превантивно панадол. Стискам палци всичко да е наред!
И аз мисля,че е от студа.

# 102
  • София
Честит Рожден Ден, galia_mi!
Много здраве, щастие и късмет   bouquet

Ние днес излизахме само да напазаруваме във възможно най-близкия магазин и се прибрахме...
Иначе дивеем из къщи, прибрано е само докато спи, през останалото време, няма къде да се стъпи от играчки и каквото друго е успял да измъкне от някъде (повечето шкафове и гардероби са или завързани, или с райбери).Вчера цял следобед мъкна напред-назад една опаковка памперси (от най голените) и въпреки, че му тежеше я беше качил и на леглото дори  Grinning
А с гърнето сме до никъде, ама и не се надявам да махнем памперса зимата, така че съм го оставила за другото лято...
От млечна кухня се отказах още преди месец и установих, че тук съм купила всичко на всичко само 20 купона.

# 103
Ей, мами, чак днес видях темичката. Ама от доста време не съм се сещала ни да чета, ни да пиша. И кво гледам днес, много мили поздрави за именния ден на Митака. Благодаря на всички от сърце!  bouquet  bouquet
Довечера вкъщи ще изчета всичко, че съм на работа. Ние сме добре, Митака ходи на ясла, вече не плаче и влиза бодро-бодро. Боледувал е за кратко, но аз почти веднага съм му давала антибиотик като видя, че работата отива на зле. Знам, че не е хубаво, но просто няма кой да го гледа, ако се залежава дъгло.
И да се похваля, че благодарение на Тинчето вече може да видите снимката на Митко под автара ми.  Hug

# 104
мами много сте изписали
честит РД на нашата рожденничка  Галя  bouquet
днес пратих Ема и татито навънка, много добре са си изкарали, Ема е газила в снега и е била много щастлива - прибира се и тропа с крака да ми покаже как е газила  Joy
А честит първи сняг, тъкмо се бях притеснила за заглавието ама е уцелила съм го  hahaha
Ема си казва от няколко дена за акото и сядаме на гърне, а днес се и изпишка.
Мами къжете ми клуб в който мога да организирам РД на Ема. Има доста време но незнам ни един а искам да е голям и удобен, и да пускат родителите вътре. Ако знаете такъв помогнете ми, че трябва и до там да ида.

Общи условия

Активация на акаунт