Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 10

• 46 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, дами,
темата с покупките е много интересна и вълнуваща. Аз разглеждам много по сайтовете, набелязвам си неща и ги следя за намаления. При положение, че не съм притисната от времето, защо да не се възползвам от намаленията. Предпочитам онлайн покупките, отвикнала съм с обикалянето по магазини. До тук имаме закупена количка 3 в 1 на DADA PARADISO, стартови комплектчета дрешки, запазила съм си комплект за изписване и комплект за количката (имам приятелка, която е управител на магазин на една от веригите), пелени (памучни и бамбукови), стартов комплект Philips Avent - шишета, стерилизатор и ръчна помпа.
Сега поръчах от https://www.baby.bg/ (има доста добри намаления) спален комплект с обиколник + още един комплект от същия вид (с идеята да отговарят на обиколника, който е много симпатичен - на балеринки),  протектор за креватчето и за количката, както и повивалник. Козметика на Мустела (разбира се със съобразен срок на годност), тъй като имаше намаление на марката в аптеки Гален.
Така изброено осъзнавам, че и ние сме накупили доста неща, но има още какво да се купува. Креватче сме харесали в Айко и следя за намаление и там Simple Smile
Аз бих искала да попитам дали някоя от вас си е поръчвала нощница за бременни и кърмачки от Сгушени. Не мога да преценя размера си, особено бременна. Има таблица с размери, но и по нея не ми се вижда реален размера.

# 541
Аз се оглеждам за матракът magniflex Pierre Cardin 70/140, 235 лв. е по магазините, ако видите промо някъде случайно, споделяйте. Яд ме е, че изтървах намалението на всичко бебешко в Аико, кой знае кога пак ще пуснат. С мъжа ми решихме да вземем още една кошара 70/140 за бебето и когато каката стане първи клас да им обзаведем стаята с по-големи легла. Така ще им е по-широчко и ще има място за игра, а тогава цялостно нови мебели.

# 542
https://www.vivre.bg/p-1301021/%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0 … x140_%D1%81%D0%BC

Аз пък чакам за намаление на mamaroo люлката, ако ви попадне някъде кажете.
Аз се оглеждам за матракът magniflex Pierre Cardin 70/140, 235 лв. е по магазините, ако видите промо някъде случайно, споделяйте. Яд ме е, че изтървах намалението на всичко бебешко в Аико, кой знае кога пак ще пуснат. С мъжа ми решихме да вземем още една кошара 70/140 за бебето и когато каката стане първи клас да им обзаведем стаята с по-големи легла. Така ще им е по-широчко и ще има място за игра, а тогава цялостно нови мебели.

# 543
Колко беше намалена ел. помпата за кърма на Медела?

# 544
  • au bout du monde
Ние ще бъдем в една стая с двете деца в началото. Просто нямам място къде да изместя баткото. Надявам се няколко месеца след раждането да сме на по-широко и малкия да го сложим отделно.
В началото не ми се мисли как ще спим заедно. Дано да не се буди от бебето😩
Не искам да му се разваля съня.

# 545
Влизам да се оплача виждам , че сте на друга вълна , но просто имам нужда .. днес след като цял ден ми беше лошо , следобяд мойте "любими" свекър и свекърва отново успяха да ни изпокарат с мъжа ми но този път и кръвно вдигнах 130/80 прш положение , че съм с ниско ми дойде в повече . Следях го около 3часа , но все така стоеше и накрая решихме да се обадя на доки и от днес съм на Допегит .
Относно покупките , аз още не съм започнала , но и аз имам да взимам шишета, биби и комплект за изписването всимко друго имаме от баткото , но и аз съм в голяма чуденка с спането как ще е Благо (1г и 6м е вече) още спи при нас на спалнята и не знам бебка ще си я свикна в кошарката , но Благо не знам дали да не започна да го уча сам да си спи в неговата стая .

# 546
  • омъжена
Добро утро.☕🥐 Аз за каката имах синя количка подари я леля ми нова. Ползвах я година и я подарих,после за малката пак две сини обичам синьото и също не робувам на цветовете. Освен сега да купя розова 😄😋😋
Ами моята да се похваля от 2-3месеца спи сама с кака си в стаята на 6г. е и от 2седмици сама поиска да спи на отделно легло

# 547
Според мен няма лошо детето да спи в леглото си в стаята на родителите докато е по -малко,но след това трябва да се отдели най-малкото когато е между вас дишате в лицето му,а има хора които вечер примерно пият чаша вино с цигара и дори след устната хигиена пак не е ок да се диша на детето в лицето.А и ако спи дълго между вас,сега акл и второто иска за самите вас няма да е удибно.Лично ние сме решили че до 6 месеца ще кма некс то ми (ако кърмя ако имам кърма),а ако не още на 4/5 месеца ще си спи в неговото легло пак в нашата си стая.Според мен и за детето така е по-удобно

# 548
Rochi какъв цвят dada paradiso количка купи,на живо се разочаровах от бежовия ,и купихме карамел ,и салона на колата ми е такъв ,иначе разтиках сума колички из айко разглобявах правих ,еми и maxi cosi ми беше тежичка ,имаше и тая на peg perego ,но не ми хареса дамаската ,като на старата ми количка светла и ще я цапаме. Кошара гледах на колелца ,ми тя на гладкото там трудно мърда .

# 549
Rochi какъв цвят dada paradiso количка купи,на живо се разочаровах от бежовия ,и купихме карамел ,и салона на колата ми е такъв ,иначе разтиках сума колички из айко разглобявах правих ,еми и maxi cosi ми беше тежичка ,имаше и тая на peg perego ,но не ми хареса дамаската ,като на старата ми количка светла и ще я цапаме. Кошара гледах на колелца ,ми тя на гладкото там трудно мърда .
Взехме сивият модел, текстилна. Не ми допада, че кошчето за кола е черно кожено, предпочитах да е пак сиво, но факта, че ще го ползваме 6 месеца не е такава драма. Доволна съм от избора, а и количката ми беше препоръчана от близка приятелка и се доверих.
Доволна съм и че много бързо и лесно направихме избора.

# 550
  • омъжена
Бях в болницата нали за болничен.Гледаха го на ехограф. Слушахме тонове на коланите дето слагат мммм сърчицето му като чух,се  изпълних с много любов. И тест за ковид даже е това беше само гадното.Сега в четвъртък пак ще отида само да ги взема и така. Отивам в парка да поиграем малката после на кафе с една приятелка дано не ни хване много жегата

# 551
Колко беше намалена ел. помпата за кърма на Медела?
100лв по-малко от общо 300лв, това е единичната ел. помпа. Има и една двойна, която е по-скъпа.
Та доста добра оферта беше.

Според мен точно това е една от причините да не се чака последния момент с покупките, можеш да си разгледаш и съставиш мнение за нещата предварително и после да се възползваш от някоя промоция.
Сега например има на много места намалени на Филипс Авент нещата, та мисля да вложа време и да си избера и реша дали да се възползвам от нещо.

# 552
  • София
Момичета аз следя з а намаление на инхалатор... Ако видите някъде пишете, моля!
Да се похваля - утре съм на преглед при Вецев от 20:30ч
Да се оплача-нещо ми став ас хормоните, пак ми се мени настроението на 5 мин, за жегата. Е ясно

# 553
  • София/Севлиево
С хормоните и аз съм тъй...От нищото се вбесявам и в същото време нищо не ми се прави...Моят преглед при Вецев е в сряда от 16:30.Страшно ми се ходи след това до Джъмбо,ама ММ не иска,а аз сама няма да ида...Да ви питам-как ще почиствате плюшените играчки и дрънкалки за бебоците?Едно време на Слави ги слагах във фризера за 24 часа,ама бяха нови.Сега ми дадоха цял куп обаче някои са видимо за пране,а нямат етикети да видя как да ги третирам...А има музикални,които искам да си останат такива и след почистването...

# 554
Оххх само на мен ли ми е мъчно да преместя баткото все още . Има си цяла стая ама спи при нас ,и иска да си спи с нас и с бебето ..... някак си жално ми е да го местя точно сега ,ако той сам каже мамо бебето ми плаче искам си в стаята ,ще ми е по спокойно . Той все още си става нощем, а другата стая е на другият край на апартамента ... ох не знам ужас ,гадно е ...
Иначе за желязото - от Дания го купих , не го продават в България, но веднага ми подейства , вече съм нов човек.  Вчера купих гнездо за без пари  за 30 лева , има много сладки неща пуснати в един магазин , (все идно в лидъл ) . Сега смятам да идем с баткото да проверим  за още че вчера ги бяха разграбили нещата . Майка ми ще идва тази седмица , много съм щастлива не сме се виждали цяла година ... та така с нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт