Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 884
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 210
Предполагам и тази година високите точки ще са много високи, след това дупка и по-ниски резултати. Имаше една година бяха пак така. Ще видим.

# 211
  • София
Сега четох, че по БЕЛ със 100 точки са 14 деца, а по математика 152.

# 212
Миналата година май с по 100т са били повече деца . Висок сигурно ще е процента в диапазона 90-100т. В София ще е голям зор .

# 213
  • България, София
Да отчета и нашите резултати:
МАТ - 80, 5 т.
БЕЛ - 74, 5 т.

Да си призная, по БЕЛ очаквах малко повече. Горе - долу като по математика.
И сега съм със смесени чувства и се чудя как да попълня анкетата. Освен да избера последния отговор Joy

Поздравления за чудесните резултати на децата! Пожелавам да стигнат на всяко дете, за където иска Hug

Връщам се да изчета предишните две страници. Ако все още са само две Wink

# 214
Изненада при нас по български е по-зле, по-добрият резултат е по матемстика

# 215
91,5 по БЕЛ 93,25 по Мат - доволни сме!

# 216
  • София
Поздравления на всички Kissing Heart
Едва сега погледнах какво е това "статистика" и не можах да се ориентирам Joy Не разбирам какво точно да гледам, особено изумено се гледаме с графа "Натрупване" Joy А мислех, че ми е ясно

# 217
  • София
Малко, малкооооо
Ся статистика чакам

И при нас така. Много ми е криво, хем очаквах. Но това е.
Присъединявам се. 60 и 40. Ама толкова, като за нито една прочетена книга, нито един урок, нито един тест...Всичко с кански мъки вечер след училище и тренировки. Еми, да е жив и здрав.

# 218
  • София-Младост
Едва сега погледнах какво е това "статистика" и не можах да се ориентирам Joy Не разбирам какво точно да гледам, особено изумено се гледаме с графа "Натрупване" Joy А мислех, че ми е ясно
Тази статистика е толкова обща...за мен по-важна етази по градове.
И въпреки това статистиката няма как да отгатне кое дете къде иска да кандидатсва.
Та в тази връзка и на мен не ми е ясна:)

# 219
Да са здрави децата и ние покрай тях, тепърва влизат в живота. Каква въртележка ще ги завърти не зависи твърде от НВО.

# 220
  • Русе/ София
При нас са: 85.5 БЕЛ, 66.25 МАТ и 95 ПС по ИИ..... Реве ми се.., а вярвайте ми, реших повече задачи от нея тази година.....Значи разчитаме на рисуването към МК училища...като и за тях има 2 пъти повече кандидати в сравнение с предни години...

# 221
Здравейте, какъв е редът за проверка на работата на детето? При нас точките са много по- малко от очакваните и ми се иска поне да потвърдя, че става въпрос за моето дете.

# 222
  • София

В графата "Натрупване" е броят на всички деца в сегментите над вашия.

За протокола - момиче:
БЕЛ 95
МАТ 94,250

# 223
  • София
Отваряме статистиката за гр.София и започваме.
Най-напред събирате резултата от матурите - при вас: 86,5 + 85,25=171,75т.
Първо стигате до това число в първата колона за "Брой точки" оцветена в жълто, след което поглеждате точно в колоната с натрупване - оцветена в зелено, която ви затруднява, и срещу резултат от приблизително 172т.(ако ви се занимава можете да сметнете и точно за вашия резултат от 171,5т.) в таблицата седи цифрата 1192.
Това означава, че преди вас по този показател са 1192 деца + още няколко за разликата от 0,25т. В това число влизат 489 момчета и 703 момичета.
Като излезе и статистиката от тази година, може да се продължи със сметките. Simple Smile
Дано го написах разбираемо.

# 224
Честито на всички деца!
СМГ тази година водят по точки от НВО Математика: 96.35
След тях са ПЧМГ с 95.81
Света София са на седма позиция с 92.13 т.

Общи условия

Активация на акаунт