Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 857
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 450
Санака, много благодаря за прогнозите.
А за момичета не видях 133 с колко мислиш, че ще се влиза? Май моята е на ръба за 2 АГ и ФЕГ, та се чудя дали ще й стигне поне за 133то с руски. Изчислявам бал 449.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 21:28 от MianaNia

# 451
  • София
Наздраве, народееее! Свърши се! Чувствам се по-зряла емоционало и по-млада физически. Но ЕГН-то друго говори Joy
Дидева, sanaka, поклон - вие сте вождове на племето "Черешката на тортата" Joy

# 452
  • София
Ако искате да подходите рационално и без неприятни изненади, не е никак лоша идея да отделите едни 10 минути за тази прословута статистика.
Имате бал Х. Детето по-скоро иска да учи немски. Обаче съгласно таблицата за двете немски ви трябва бал Х+10, Х+20.
Вариант 1: пишете ги само тях и после се мотаете цяло лято между Ен на брой класирания, треперейки ще стане или не.
Вариант 2: Установявате, че балът Х е достатъчен за 35-то с немски, но и за двете АЕГ, и за ФЕГ. Тук внимателно преценявате какво от горепосочените бихте избрали и приключвате още на второ класиране, като сте спокойни, че предварително сте премислили нещата.

# 453
  • София
И кой каза наздраве? Joy
Прогнози днес не правя. Превъртях почти цяла България откъм статистики. Просто нямам сили. Но Санака има добра школовка. Бих й се доверила.

Аз!
Наздраве!

Чакаме си резултата от НГДЕК, но резервния вариант е постигнат.
Вече празнуваме.

# 454
  • Пловдив
Наздраве момичета. Вие сте герои! Оцеляхте! Догодина сме ние от шестокласната тема !

# 455
Празнувам с вас, момичета! Поздравления за всички! Дано всички деца успеят да постигнат най-доброто класиране за тях - никога не е ясно къде ги дебне щурия късмет! Бъдете здрави и лятото да продължи с пълна веселба! Наздраве!

# 456
  • на пистата
Аз съм много горда с моето момче.
13ти по резултат в.училището си и 4ти от момчетата (130 деца)6 по математика за годината и 5 по български-75точки бел 71точки мат.Ориентирал се е икономическа паралелка с изучаване на чужд език.По ориентир би трябвало да влез  още на първо класиране.

# 457
  • София
Може ли да попитам, има ли някаква вероятност за грешки при оценяването и ако отидем да видим работата има ли начин да се иска преразглеждане, ако нещо ни се струва не наред? Дъщеря ми е с ужасно нисък резултат по математика, наполовина от това, което проверявахме в отговорите и очаквахме. Чудя се дали нещо може да се е объркало и как се действа в такъв случай?
Разбира се, допускам и варианта да не се е справила изобщо, но резултатът е толкова нисък, че направо изглежда нереален...

Същата работа е и при нас, но нямам никакво намерение да ходя и да се разправям предвид това, че не е възможна корекция, освен ако не се установи, че работата му е  разменена с тази на друго дете. За щастие математиката почти не играе в балообразуването на първото му и единствено желание и ще си влезе така или иначе, но съм силно озадачена. Става дума за разлика от около 30т. с очаквания резултат.

# 458
  • софия
При конкуренция от близо 11 000 деца си е важно. На мен оценка 5.80 и 5,90 - приравнено, ми звучи УАУ, ама се оказва, че няма да стигне за първо желание например...
Е, и? Ми ще го приемат на второ. Ама защо да не се пише първо някое "невъзможно на пръв поглед"?
За да не се изкушиш да напишеш само най-исканите и да предвидиш план Б и план В 🙂

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 21:48 от zvаnchе

# 459
  • Beyond the Frontiers

При конкуренция от близо 11 000 деца си е важно. На мен оценка 5.80 и 5,90 - приравнено, ми звучи УАУ, ама се оказва, че няма да стигне за първо желание например...
Е, и? Ми ще го приемат на второ. Ама защо да не се пише първо някое "невъзможно на пръв поглед"?

Има амбициозни деца. Има и емоционални деца.

Аз предпочитам да съм подготвена. Съответно да коментирам и с детето.

# 460
  • София
Ето ме и мен. Днес емоциите са по много. Честити да са отличниците. Видях високи, непостижими балове за нас! Радвам им се и поздравявам всички постигнали тези върхове!

Ние сме с 82, 50 по БЕЛ и 62 по МАТ. Момчето е доволно, макар и да не е наясно какво точно следва отсега нататък. Сега редим желания и чакаме класиранията - второто, а може и третото. Дано всички деца и с по-ниски балове намерят мястото си в най-подходящото за тях училище!

Наздраве и от мен!

# 461
  • София
катя, нали разбираш, че гледаш таблицата на Дидева, не на МОН?

Да - нещо май ми трябваше да подплатя с 1-2 чаши шампанско, останало от рождения ден, за да се ориентирам адекватно... Wink

И в тази връзка може ли някой да пусне линк към статистиката за Варна, че нещо не мога да го открия? Моля?

Ох, Кати, има разбивка на бел/мат поотделно. С имена и ЕГН на децата ли ги искаш?

Не бе, просто съм блейка. Ама то така е - има ли мисъл преди виното... Grinning. Поне в ден на резултати - за мен - май отговорът е "не".

# 462
Имам и аз въпрос към знаещите в темата Simple Smile
91 БЕЛ и 93,5 МАТ
Първо желание СМГ, но за там няма необходимия бал.
След това следват езиковите гимназии  и НПМГ. За къде се очаква да й стигне балът?

# 463
  • София
91 БЕЛ и 93,5 МАТ
След това следват езиковите гимназии  и НПМГ. За къде се очаква да й стигне балът?
Какво иска да учи детето?

# 464
  • Пловдив
91 БЕЛ и 93,5 МАТ
В пост 417 на санака има прогнози балове, може да погледнете и ще ви е ясно.
https://bg-mam.ma/p/1348952/43073505

Общи условия

Активация на акаунт