Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 734
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте ! Не съм писал до сега. Разочаровани сме.
Не спира да плаче.
БЕЛ 79.500
МАТ 75.750
Оформени сме преди седмица
Завършваме с 6.00
Има огромно желание за Първа или Пета езикова гр.Варна
Бал ни е 410.50
Моля, помогнете ми ! Имаме ли някакъв шанс за тези гимназии ?
Чета, чета и нищо не мога да разбера.  Благодаря ви !

# 481
  • Пловдив
STEISI74
Прегърнете детето!
Ако нещо не се случва както сме го планирали, може би се случва по-добре.
Чудесен резултат!
Не съм във Варна, но съм сигурна, че ще намери своето място.

# 482
STEISI74
Прегърнете детето!
Ако нещо не се случва както сме го планирали, може би се случва по-добре.
Чудесен резултат!
Не съм във Варна, но съм сигурна, че ще намери своето място.

Обяснете ми за тази статистика. Къде да я търся ?

# 483
STEISI74, миналата година в Пета с НЕ и РЕ балът е 411, с АЕ - 407, с Френски е 380, в Първа - 414. Напишете всичко, но сложете и резерва други училища. Наборът е по-голям, някои паралелки отпаднаха, няма гаранция, че баловете ще са съвсем същите.
 https://ruo-varna.bg/images/files/2020/2_kl_min_max.pdf
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-rlSHlY5FH_yAKEgIG87LQyd … it#gid=1121040947

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 23:31 от Slavena

# 484
STEISI74, миналата година в Пета с НЕ и РЕ балът е 411, с АЕ - 407, с Френски е 380, но вече няма да ги има тези паралелки. В Първа - 414. Напишете всичко, но сложете и резерва други училища. Наборът е по-голям, някои паралелки отпаднаха, няма гаранция, че баловете ще са съвсем същите.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-rlSHlY5FH_yAKEgIG87LQyd … it#gid=1121040947
Гледах го това. Взел съм справочника.
Това което разбрах е че, нямаме никакъв шанс.
Въпреки това, грешка ли ще бъде, ако сложим за първо и второ желание тези гимназии ?

# 485
  • София
Не, няма да е грешка.

# 486
  • София
Момечета, аз влизам да се изповядам Hug - първоначално много се разочаровах от резултата на сина ми по МАТ. Не ми разбирайте погрешно - не е нисък/85.250/, но е много под възможностите му. На 17-та задача забравил да умножи височината по 4/толкова квадратчета е/, оттам и лицето е 20, а не 80 кв.см. На втори модул никога не е писал на чернова, този път, не знам коя задача, не съм ги гледала тях, решил да пише на чернова. При преписване на беловата някакъв знак объркал на някоя подточка, решил да решава наново и станало мазало. Та верните решения и  отговори си стоят на черновата Joy Оттам не му е стигнало времето за пълно решение на последната подточка на последната задача Joy В този момент малкият ми син, който не може много да се движи заради операцията, ме попита дали мисля, че ще може да играе пак футбол като преди /вчера отидохме на празненство на клуба и явно изпита носталгия/ - бързината му е запазена марка, дай Боже да си върне формата, та и да я подобри. Ей тогава слязоха на земята, ама много бързо бях забравила кое ми е приоритет в живота. Ако цената на здравето /и живота/ на брат му са били тези негови грешки - убедена съм, че и баткото би се радвал и на 0 точки. Та, кехлибарена напитка и бърз преглед на ценностите ми ме върнаха в действителността.
Благодаря ви, че ви има и че сте ми такава подкрепа. А и ми четете творенията Joy

# 487
STEISI74, миналата година в Пета с НЕ и РЕ балът е 411, с АЕ - 407, с Френски е 380, но вече няма да ги има тези паралелки. В Първа - 414. Напишете всичко, но сложете и резерва други училища. Наборът е по-голям, някои паралелки отпаднаха, няма гаранция, че баловете ще са съвсем същите.
Гледах го това. Взел съм справочника.
Това което разбрах е че, нямаме никакъв шанс.
Въпреки това, грешка ли ще бъде, ако сложим за първо и второ желание тези гимназии ?

Не е грешка, наредете си паралелките, като започнете от най-желаните от детето, като се абстрахирате от бала.
След това пишете по-малко желани, за които със сигурност ще се класирате.
Не е като да нямате никакъв шанс. Има и трето класиране и четвърто.
Стискам палци Simple Smile и успех!

# 488
Не, няма да е грешка.
Ако не ни приемат в случая на първо класиране в тези гимназии а в друга по реда, да останем ли да пробваме за второ класиране ?
Как да разбера, дали ще имаме някакъв шанс на второ или трето класиране ?

# 489
И моят син е с резултат 84т по мат и е много под възможностите му, но все пак е изпит . Уравнението го решил три пъти и три пъти е сбъркал някакъв знак . Вече е минало , сега си стискам палци с бал 450 да му стигне за 73-то.
Надявам се прогнозите на Санака да се оправдаят  и да му стигне за второ желание.

# 490
  • Варна
STEISI74, няма как да се предвиди как ще се разпределят желанята. Освен това има доста промени - СТЕМ паралелката в Първа е за първа година и не се знае какъв ще е интересът към нея.

Впрочем в Пета все още има една паралелка с френски.

# 491
  • В офиса
Заповядайте и прогноза за момчета, 2 класиране:

Скрит текст:
НЕГ   464
164 – ИЕ/АЕ  458
164 –ИЕ/Ит    438
164 – ИЕ/ФЕ  434
164 – ИЕ/Пр  436
ФЕГ -    420
1АЕГ-   436
2АЕГ   430
73-то      440
22-ро ИЕ   414
22-ро АЕ   422
35-то НЕ   412
35-то ФЕ   398
31-во ИЕ   412
31-во АЕ   410
31-во НЕ   408
32-ро АЕ   386
133-то РЕ   398
133-то АЕ   420
133-то ФЕ   394
При момчетата бала скача повече. Не убивайте вестоносеца. Joy

Aма защо да те убиваме. Аз лично ще съм силно хепи ако прогнозата се сбъдне макар и частично Simple Smile  Eх, добре че момчетата все пак не са такива читанки като момичетата. Иначе при тези точки ясно, че ще пишем разните там испански, френски и английски, изведнъж "езическите" гимназии не изглеждат толкова зле. Така де, то решението е взето при нас, но със сигурност ще си пробваме и късмета за класиране. Както историята вече знае, понякога се ползва Wink

# 492
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Не, няма да е грешка.
Ако не ни приемат в случая на първо класиране в тези гимназии а в друга по реда, да останем ли да пробваме за второ класиране ?
Как да разбера, дали ще имаме някакъв шанс на второ или трето класиране ?
След първо, на второ класиране не си губите мястото, само можете да се придвижите нагоре. Това е смисъла да се пишат подред желанията независимо от бала.

# 493
Във второ участвайте задължително, нищо не губите, в най-лошия случай ще останете на същото място от първо класиране. Във Варна няма много големи размествания м/у първо и второ класиране, за трето да не говорим, там се разиграват обикновено 2-3 места, които си заслужават и баловете са даже по-високи. Не искам да ви отчайвам, но според таблицата на Дидева пред вас има над 800 деца, може би не е лошо да подготвите детето и за други варианти освен желаните първоначално, струва ми се, че малко ще се вдигнат баловете тази година във Варна.

# 494
А, таблиците са си на РУО ( системата). Аз само съм превъртяла повечето в ексел и съм добавила натрупване.
Днес три пъти брах срам за грешки на МОН и РУО ( хората ми пишат по тези въпроси, защото съм публикувала разни неща), стига ми толкова. Joy
Скрит текст:
Dive, в бързината не те познах, ама после се сетих. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт