Седмокласници 2020/2021 - Черешката на тортата - (28.06 - 04.07)

• 92 773
  • 1 639
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря от ❤️ на Solnichka и lilfi за търпението и милия отговор 😇
Благодаря на Galactic Voyager за разбирането 😇

Благодаря Ви, че ми обяснихте и вече съм спокойна и наясно 😇

Успех на всички дечица 😇

# 511
В къщи сега драмата е в избор на паралелна в училище-Първа с НЕ или с АЕ. Ако някой може да ме насочи, да сподели впечатления…ще съм благодарна.
А за предложението на Dive за кафе съм с две ръце. Само кажете кога и къде.

# 512
  • Varna
За протокола МАТ 100, БЕЛ 92, момиче Варна

В къщи сега драмата е в избор на паралелна в училище-Първа с НЕ или с АЕ. Ако някой може да ме насочи, да сподели впечатления…ще съм благодарна.
Категорично с немски, но аз бих обмисляла между 5та с немски и 1ва с немски... А конкретно за него бих обмисляла и МГ с интензивен немски и информатика. С неговия бал може да е където си поиска.
И който си мисли, че това е лесно... 😁😁😁

# 513
  • София
И отново (solnichka Wink ) - за да участвате във второ класиране, трябва да подадете молба за това в училището в което е прието детето на първо класиране
Добро утро Hug
С риск да ме линчувате вече Joy - значи трябва да се подаде заявление??? Аз бях решила, че или онлайн казваш, че искаш да участваш във второ класиране, или просто автоматично участваш, щом не си се записал никъде?!
 Sanaka - ако се сбъднат прогнозите ти - ще черпя Kissing Heart

# 514
Разбрах, че за да участваме във второ класиране трябва да подадем заявления за това. В училището, в което сме приети. Ами ако не сме приети на първо класиране никъде? Участваме ли във второ класиране?

# 515
  • София
Разбрах, че за да участваме във второ класиране трябва да подадем заявления за това. В училището, в което сме приети. Ами ако не сме приети на първо класиране никъде? Участваме ли във второ класиране?
Да, автоматично.

# 516

Участвате автоматично, но след това се губи мястото на което сте били класирани на второ класиране. Много е важно реденето на паралелките, имам предвид някоя по- желана да остане назад, тъй като след първо може да минете само напред в желанията си.

# 517
  • София
Стига де! През пост това се обяснява. Няма как да падне на по-ниско желание от това на което е прието на първо класиране.
Конкретно на въпроса -НЕ, няма как да няма места в паралелката в 22 с испански. Вашето дете ще е прието там отново!  Няма да е в тази паралелка само и единствено ако на второ класиране го приемат в Испанската, което е първото му желание1
Прескачайте това, което ви дразни! Ще спести вашите нерви!
И тези на хората, които явно не са наясно и за това са попитали.
Успех!

Хора, които не са наясно, ако прочетат 1вият пост, ще им се изясни много неща.
Ако се насочат към 1пост -  грубо, ако не се отговори - пак грубо (по мнение на питащи)

Моли, и аз забелязвам липсващи от редовно пишещите.
При нас сякаш изкристализираха подредбата на желанията.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 08:41 от Desem

# 518
  • Варна
За протокола МАТ 100, БЕЛ 92, момиче Варна

Категорично с немски, но аз бих обмисляла между 5та с немски и 1ва с немски... А конкретно за него бих обмисляла и МГ с интензивен немски и информатика. С неговия бал може да е където си поиска.
И който си мисли, че това е лесно... 😁😁😁

И трите училища са хубави, но си имат своята специфика. Аз съм пристрастна към Първа и не съжалявам за избора. В немския двете училища са почти изравнени. И в 5-та и в 1-ва има възможност за безплатно сертифициране DSD- диплома. Недостатъкът на 5-та е , че тази година приемат само една паралелка, което е прекалено бутиково. Освен това на мои познати от 5-та са им казали, че повече няма да имат немец (те не са много тъжни, защото не баха доволни от този, който не преподаваше в ДО).

enigm@ СТЕМ е с математика и инф (интензивно АЕ)

# 519
Здравейте! Да се отчетем и ние  79.5 по БЕЛ и 85.5 по математика. Аз съм много доволна от резултата - разбира се можеше и да е малко по-висок, намери си някои грешки на лесни въпроси, но предвид целия този целогодишен стрес, нито един уикенд без почивка от уроци, първи тежки изпит в живота, очаквания като се започне от семейството, през учителите, съучениците, съм много щастлива, че се е представила достойно!

Най-вероятно няма да стигне балът за двете английски гимназии, но не сме си ги поставяли за заветна цел и съм спокойна, че ще намерим добро училище.

Поздравления на всички дечица с високи резултати!!

# 520
Стига де, хора. В първия пост има всичко черно на бяло и подробно. На сайтовете на МОН и РУО също. Току се появи някой да пита “ама наистина ли е така” и чака някой да му сдъвче и изплюе всичко. Ами ако ви подведе някой? Ползвайте го тоя Интернет.

Съобразявайте се не само с бала, а и с желанията И възможностите на детето. Тя и моята има бал за математиката в НПМГ, ама като знам колко математика има да учи там, още в осми клас ще се чудя къде да я местя. Не се страхувайте да похабите бал.

# 521
Пета не е ЕГ, а е ГПЧЕ, има разлика. В пета се учи мисля само един разказвателен на НЕ ( според моя позната, чието дете е там) , докато в първа мисля са три. Ако бъркам, нека някой ме поправи. Разбира се това за едни е плюс,за други минус.

# 522
Това е форум. Ако някой му се четеше страницата на Руо, нямаше да влиза и да пита в бг мама. Малко в повече ми идва плюенето в осмокласната тема какво се пише в седмокласната или тук кой за какво пита.

# 523
Моли, и аз забелязвам липсващи от редовно пишещите.

И то доста. Липсват ми.

# 524
Това е форум. Ако някой му се четеше страницата на Руо, нямаше да влиза и да пита в бг мама. Малко в повече ми идва плюенето в осмокласната тема какво се пише в седмокласната или тук кой за какво пита.
Ами да де, ама то през пост се пита едно и също. Поне темата да се прочете. Пък и някак за сериозните неща е хубаво да не разчитаме само на “една жена във форума каза”.

Общи условия

Активация на акаунт