Летни страсти и вълни сбъдват всичките мечти ! ~бебеправене 391~

• 30 179
  • 769
  •   1
Отговори
# 465
  • London
Аз ако трябваше да си вярвам на симптомите, досега би трябвало 6 деца да съм отгледала 🤣

Истината е, че когато забременях имах симптоми чак около 2-3 седмици след О. , и то те бяха като типичните за ПМС. Нищо по-различно освен положителния тест.

# 466
При мен се появи светло розово зацапване. Не знам дали 23ти ден от цикъла не е малко късно за такова хипотетично начако на бременност....

# 467
Привет!

Мис Индепендент, не звучи ок да го кажа, ама се радвам че нещо изскочи и имате план за лечение, дано след тази почивка имат веднага положителен резултат. А как видяха инфекцията на хистерото?

С камерата всичко се вижда. Показа и на мен, не че знам как би трябвало да изглежда без възпаление, но видях как е сега с него. Каза също и че тръбите са проходими. Притесних се, защото се изказа "сериозно възпаление ", затова силно се надявам антибиотикът да оправи нещата. Имам час за първа промива за другата седмица.

Искрено стискам палчета на всички. Heart

# 468
  • Замък сред облаците
При мен се появи светло розово зацапване. Не знам дали 23ти ден от цикъла не е малко късно за такова хипотетично начако на бременност....

Тамън си е 🤗

# 469
  • София
Сега ми излязоха резултатите и витамините са ми много зле май: B12-147 , фолиева- 20,5 и D- 51,90. Някой знае ли с какъв лекар трябва да се консултирам за тях или сама мога да си ги взема,но в какви дози ,за да наваксам липсите.

# 470
Сега ми излязоха резултатите и витамините са ми много зле май: B12-147 , фолиева- 20,5 и D- 51,90. Някой знае ли с какъв лекар трябва да се консултирам за тях или сама мога да си ги взема,но в какви дози ,за да наваксам липсите.

Какви са референтните стойности?
Със сигурност Б12 ти е нисък и е хубаво да го качиш с поне 200 единици. На мен в началото лекар ми предписа някакви дози (смешни - 10 капки вигантол седмично за вдигане на вит. Д, който беше в тежък дефицит), в последствие аз си "напаснах" дозите и си пия по мое усмотрение, като, разбира се, на всеки 2 месеца горе долу правя контроли Simple Smile

# 471
nucito_86, oсвен референтни е добре и мерните единици да се посочват. Б12 трябва да е на горна граница, че и отгоре, защото в някои лаборатории са занижени границите. Б9 предполагам е добре, ама без мерна единица и рефернтни... Д също е прилично, но може и по-добре. Аз лично сама си преценям дозите , като си ги контролирам периодично.

# 472
Хубаво е да са на горна граница витамините преди забременяване. И аз се боря с дефицити. Преди пиех по 10 капки Вигантол на ден, но се вдигаше много бавно витамин д. По принцип преди изследване се спират за известно време, но при дефицити за мен е излишно, защото много бързо падат стойностите. До колкото знам само б12 на инжекции се спира преди контрола.
Някой писа за Рамус. Много недоволни има от лабораторията. Аз спрях да пускам там, каквото и да е, освен, ако нямам друг избор.

# 473
  • София
В цибалаб ги изследвах.

# 474
Определено Б 12 ти е много ниско . Може и Д още да вдигнеш. Тъй като не си си изследвала МТХФР фактора, по-добрият вариант е и на Б12 да приемаш метилираната форма.

# 475
Само да кажа, че още на първия ми преглед при обикновено АГ, по време на който споделих, че имаме проблеми със забременяването, веднага ми назначи изследването на тези 3 витамина и започнах да ги приемам от тогава (горе долу 1 година преди да направим инвитрото). В момента добрата "поддръжка" на нивата им, водят до правилно развитие на бебето Simple Smile
Така че аз съм много ЗА изследването и приема на витамини.

# 476
Какти, не се разочаровай, както ти казаха момичетата и аз бях като теб и си изчислявах кой месец ще станат нещата и кого ще се роди бебето и така прегорях миналата година края. За това, важното е да знаем че правим всичко възможно. От там нататък си е божа работа. Аз и сега гледам да не се фиксирам, че ми предстои трансфер. Нямам нерви да се разочаровам повече.

Маце, при мен инсеминациите ги правихме на пълен мехур, пункцията- на празен. Мисля че трансфера също е на пълен, но може и да зависи от клиниката. Аз съм в Афродита и до сега, въпреки неуспехите съм доволна от проследяването и отношението. Харесвам си го Станулов и това е Simple Smile Въпрос на вкус.

# 477
  • Замък сред облаците
Felisha най не е писала скоро, също и някои други от бременните девойки. Отчетете се, момичета Simple Smile

# 478
Отчитам се веднага. Аз си ви следя всекидневно, отчетната тема нещо не ми е много насърце. Тук си ми е по-уютно и чакам с нетърпение някой да се похвали Heart

За сега при мен нещата са наред, артериите се пооправиха и чакам БСХ евентуално да се успокоя. (Признавам си, че си взех домашен доплер и си го пускам през ден, през два за кратко)

Да ви покажа едно “кюфтенце” както му казвам на 10 + 3 г.с.

# 479
  • София/Севлиево
Не знаех,че доплера отчита толкова рано.Моят седи неразопакован вече повече от 5 години.И Станулов,и Вецев ми забраниха да го ползвам...

Общи условия

Активация на акаунт