Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,  в гедже има материал и снимки, Мелиса и гадже на море в Бодрум. Мелиса е със счупена ръка и гипсирана. През телефона не мога да сложа линк към статията.

# 406
Здравейте,  в гедже има материал и снимки, Мелиса и гадже на море в Бодрум. Мелиса е със счупена ръка и гипсирана. През телефона не мога да сложа линк към статията.

Здравейте, момичета 💐

Благодаря за преводите, Алекс и Али, 🌻🌻🌻

Прилагам снимки от Гечето на Мелиса

Момичета, снощи бяхме на гости, нямаше как дори да погледна телефона,
Но вижте как ви намерих Simple Smile

Всичко изчетох, много благодаря за емоцията, споделеното и всичко преведено,
Втори сезон е супер....

# 407
  • София
Вече се чудя дали проблемът е бил в Мелиса или по-скоро е решение на сценаристите. Честно казано, на мен Джерен и Ферит не ми липсват особено. Въобще не усещам отсъствието им. Ферит беше харизматичен образ, приятен и добродушен, но да си кажем откровено - не го развиха и реално на мен ми беше скучен, нищо кой знае какво не се случваше с него. Джерен пък бая я омаскариха, докато беше с розовото бретонче. Така че добре го реши Айшето - да ги събере, че и дете ще си имат, макар и да не ги видим реално. Ако бяха останали в сериала, освен да го играят женена двойка и подкрепа на Еда и Серкан, друго не виждам. Пъръл и Енгин са ми по-симпатични в тази им роля. Та в общи линии, предпочитам Пина и Керем пред Джерен и Ферит. Бурак е идеален за Мело. А Дениз е бая смешна и не знам защо, но си мисля, че накрая ще я гаджосат с Ердем. Joy От Серкан Болат на Ердем - това се казва прогресивна деградация. Grinning

# 408
,,Сълзи по миналото..." с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2447009516044   

А сега де .....?!?!?! Наистина ли "роботът " е робот .......

# 409
  • Пришълец
Актьора в ролята на Ферит ми беше симпатичен и на мен, но да, нищо съществено не се случваше при тях с Джерен. Не се усеща липсата им, пък още повече ми харесва това, че напуснаха едновременно. За предпочитане е, вместо той да остане и да се завърти някоя друга влюбена в приятеля си от детството, но търсеща утеха при него. Joy

И Фифи не ми липсва. Ердем също бързо я забрави. Joy С Дениз обаче са сродни души, до края ще го осъзнаят Joy

,,Сълзи по миналото..." с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2447009516044   

А сега де .....?!?!?! Наистина ли "роботът " е робот .......
Да изпреваря Алекс - роботите не са това, което бяха! Sunglasses

# 410
Стори от Елчин🥰
Скрит текст:
Изтри го.😁Сигурно заради кутията с цигари, която се вижда. Постна това на негово място:

# 411
  • Кърджали
Опитвам се да се сприятеля с една програма за субтитри. Ако накрая резултатък е сносен, ще има изненада Simple Smile
Да, Роботите не са това което бяха. Особено ако фея си е поиграла веднъж с настройките им.

# 412
# 413
Ето и целия екип.🤗 Личи си, че се разбират много добре и им доставя удоволствие да работят заедно.

# 414
Здравейте, мили момичета! Много неща сте споделили след снощната серия, споделям и аз вълнението ви! Иска ли питане - Али, Алекс - благодарности за всички чудесно преводи! 🌷💝🌷
И какво излезе сега - Роботът робот ли е? - знаете мнението ми, винаги го оправдавам и защитавам - защото зад студената, за някои от вас жестока и неумолима личност има едно голямо, страдащо, обичащо, нежно, любвеобилно, горещо сърце! 💖 Каква комбинация сътвори Айше - огън и лед в едно, студеният робот и жаркото му сърце! 💖 докосващ образ е Серкан, докосващ и силен образ е и Еда! Ханде и Керем им вдъхват живот! Обичам ги и двамата! 🥰🥰
За новите летни сериали - аз ви казах и преди няколко дни - "Островна приказка" е моят избор. Погледнах и "Рецепта за любов" - може би ще го загледам и него след време. Другите не съм поглеждала, защото вече си избрах, ама по-късно - есента, зимата мога да дам шанс и на тях.
Иначе се загледах и аз по гледаемостта, ами 2 епизод на Приказката имаше 3 милиона гледания.
Даже ще сложа един Едит: много са сладки
Извинявам се, но не мога да го скрия.
Юли е, любимото ми време от годината! Чудесна, свежа и любовна вечер на всички ви! 💗

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 22:51 от Ели-mama

# 415
  • Пришълец
Специално за Налбантова Stuck Out Tongue Winking Eye

Нани, доста непрочетени си имала, но си успяла да ни настигнеш. Това не е нищо, спомням си след завръщането на Серкан с амнезия за по-малко от денонощие се пренесохме в нова тема Satisfied
Докъде стигна с епизодите? Изгледа ли целия първи сезон?

# 416
Днес от екипа са доста активни. А Керем пак плаши Алиджан. Като малко дете е!😄
https://www.instagram.com/p/CQyvMj2l88b/?utm_medium=copy_link
Скрит текст:

Интересно коя е жената отляво, облечена в черна рокля? Дали не е новата героиня Хюля, за която писах сутринта?

Ханде в инстаграм.😍 Сега очакваме коментара на The B.

# 417
  • София
Не помня кога за последно минавахме 3 млн гледания на фраг за по-малко от 24 часа… Scream Stuck Out Tongue Closed Eyes Tada

# 418
Марги ❤️
До 41 серия съм, много ми харесва как започна втори сезон,и от това което четох Вас, още по хубаво предстои....
иначе 38 и 39 серия се чудех какво гледам... Ненужен пълнеж, но добра игра от Керем и Ханде Simple Smile
Гледах  Керем в предаването, много ми хареса, много...
АЛЕКС ❤️💐Благодаря ти за превода

# 419
  • Кърджали
Пфу, не ми се получи идеята
Успях да направя субтитри, но не мога да ги вградя. Не ми се получава с нито една от програмите които пробвах.

Общи условия

Активация на акаунт