Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 274
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Нова снимка от еп.43 Wink

Wink

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 14:03 от mi_si

# 646
# 647
# 648
Сюрприз?
Алиджан нали има канал в Youtube. Отдавна му бяха обещали, че ще му гостуват. Сигурно това ще е изненадата.

Последни два дни за гласуване. Не знам дали е неограничено, но може да се гласува отново.

http://www.murexdor.com/vote

Music Voting » 8 пъти натискате Next » избирате Ханде и Керем » пак Next » email и Submit

# 649
Хаха Ханде по -размазано стори не успя ли да създаде ? Joy

Предположението за таутировките и фон дьо тена се върти в туитър от епизод 1 Stuck Out Tongue Winking Eye общо взето винаги сме напред с идеите хаха

За подаръците от България ви писах още през април , че има такава организация, който желае да се включи , много лайкове получих Joy но само Налбантова Heart и Габи Heart се включиха, освен мен де, други момичета се занимаваха с организацията , много, много сложно се оказа, в крайна сметка пратката пристигна в Истанбул, но е задържана на митница, дано достигне до тях. Heart

# 650
Рейтингите за тази седмица според Dizilah. В ABC1 категорията сме на 3-то място, а в Total на 4-то от общо 10. Изобщо не е зле според мен. Въпреки че нашият финал си е планиран и рейтингът не оказва влияние, аз се радвам.😄
Скрит текст:

Алиджан си връща на Керем за дето го уплаши. А Елчин и Ханде също участват в "отмъщението".😂
https://www.instagram.com/reel/CQ8k-nfF1ys/?utm_medium=copy_link

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 16:15 от Анонимен

# 651
  • Кърджали
Мики, явно тогава съм си останала само с мисълта да ти пиша, нещо съм се се завеяла. Хем бях прочела. Нищо, здраве да е...
Я, ще е супер да видим Алиджан с Керем и Ханде. Там ще са си както се вика "наши хора" и ще им се получи приятно

Едит... Ама са се намерили един екип. Като малки деца, кой кого ще изплаши 🤣🤣🤣🤣

# 652
Ето го и в Ютуб Simple Smile

# 653
Страхотен клип, време беше някой и Керем да изплаши, няма само той да ходи да стряска хората насам - натам  JoyJoyJoy Ханде обаче не лъже като казва, че шумовете не я плашат Joy
Изгледах снощи гостуването на Ханде при Ибрахим , много благодаря за субтитрите , истинско удоволствие беше Heart
Само не ми хареса , че задава на 50% едни и същи въпроси на гостите си Joy

# 654
Хахаха, опасни са. Снощи гледах интервюто на Керем и после на Ханде при Ибрахим. Оплака се тя от него, че все търси начини да я стресне. Днес цял ден си мислех, няма ли кой да му го върне на Керем. Стига се е бъзикал все той. Явно това е изненадата. Хубаво, заслужил си е. Но не се и съмнявам, че Близнакът в него мисли отмъщение. Trollface

# 655
  • Пришълец
Браво на организаторите и тези, които са се включили, дано пратката достигне до ХанКер.

Марги, аз бих ползвала тази за шапка. Много красиво се е получило. Харесва ми паралелът между преди и сега. Simple Smile
Скрит текст:

Добро утро и от мен! Nature Sunrise
Успешна и усмихната седмица!!! Hug
И според мен се получи добре, много обичам паралелите.

# 656
Слизам за малко от балкона да изкажа огромни благодарности на Али, Алекс и момичетата от Ашкъм Heart Heart Heart
Момичета невероятни сте!

Специални поздравления и за Магийка, Яси и всички други празнуващи, които съм пропуснала Flowers Sunflower  Flowers Hibiscus Flowers Rose
Желая ви всичко най-хубаво, момичета!
Много е хубаво да четеш такива хубави новини в темата, освен за нашичките.

Аз нямам никакво време. Първите два епизода успях да ги гледам онлайн и до там. Въобще не успявам да ви смогна Blush
Надявам се да успея да наваксам преди финала!

# 657
  • Пришълец
Луди Joy

Керем дали не е подкъсил перчема най-накрая. Изглежда ми променен и чак ми харесва Thinking

Патерина, с епизодите може да си малко назад, но гледам с темата успяваш да наваксваш. Sweat Smile

# 658
Стори на Алиджан

И видео и коментар на Ханде

Стори на Керем

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 17:02 от sani1212

# 659
Ново ог двамата сладури. На снимачната площадка. Как ми се иска да удължат епизодите на сериала да са повече от 11.

Общи условия

Активация на акаунт