Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
И нека пикането започне сега! 😆😆😆

Не че нещо, но някак леко реагира Еда на това, че Серкан не иска Кираз... Все едно е някакъв норнален спор, който имат. Вярно, романтична комедийка, но от едната крайност - в другата.

# 211
  • София
Пу за мен! Grinning

Много ми харесва серията. Много! Не се усеща. Не смея да мигам дори, за да не изпусна нещо. Joy Харесват ми полюсните емоции. Не е само драма, не е само комедия. Ту ме разчувстват, ту ме разсмиват. Идеален филм за гледане ми е. Това е епизод точно по вкуса ми! Heart Ако всичките бяха така, в Дизилах нямаше да падаме под 8, само това ще ви кажа. Wink

# 212
  • Плевен / София
На рекламите...

46 Потребители и 117 Гости преглежда(т) тази тема.

(Simple Smile)
AmaryllisS
ammam_gb_bg
Aлекcандрa
BUSHRA_GI
Dafinka Aleksandrova
didiasp
Dily.
FBID1679618279013166
gali-viki
gostenka68
julito0
Kalinda
katrina123
kris_02
makksima
mari1968
MinaBm
mury9
nikol55
Nikoleta.Kirilova
santeria
siika_pz
sofia26
The Aries
Toxic-world
valq_991
vvhhvv
Yassy_N
бабче-mp3
Ели-mama
И_Колева
\'Elena Lestanska 677620
+ 13 скрити потребители
Относно Серкан...

# 213

Не че нещо, но някак леко реагира Еда на това, че Серкан не иска Кираз... Все едно е някакъв норнален спор, който имат. Вярно, романтична комедийка, но от едната крайност - в другата.
И аз това си мислех. Не ни го представят мнаго достоверно. Как така в един момент Еда е разстроена, понеже Серкан не иска Кираз, а в следващия двамата си говорят сякаш нищо не се е случило. Аз, ако съм на нейно място, изобщо няма да искам да го виждам, камоли да говоря с него. Иначе серията е много добра! Както казах по-рано, Ханде и Керем играят жестоко!👏

# 214
  • София
Момичета,  утре ще раждам,  а съм тръгнала да гледам серията, хихих такова спокойствие ме е обвзело. Бях си наумила утре да гледам епизода, обаче пусто любопитство. Наистина ще е интересен епизод Simple Smile

morte, раждането е толкова важен, съкровен и запомнящ се момент в живота на всяка жена, че от мен също имаш пожелания за леко, бързо и безпроблемно раждане! Heart

Очакванията ни, че ще ни покаже Айше Кутлу някакво логично обяснение за изключително неприемливото до този момент поведение на Серкан поне до сега не се оправдаха! Какви са тези настройки не знам, но явно само пълно преинсталиране на системата може да помогне на инатлия Серкан Болат! Знам, че гледаме сериал и то турски и очакваме красив финал, иначе съм категорична, че мъж като Серкан Болат не заслужава жена като Еда Йълдъз, нито дъщеря като Кираз! И двете са толкова лъчезарни, честни, усмихнати и слънчеви! Прекрасни! Gift Heart

# 215
Благодаря за преводите и споделеното!
Дано не съм объркала нещо докато ви чета, утре  на оперативката ще се разбере де Rolling Eyes
На Серкан и който и да е би му било нужно така нар технологично време за да приеме новината, особенно за дете, така че ще бъде най добрия баща, само време му трябва. Все пак и какви родители е имал за пример... Айдан ханъм да си ходи да бере черешите...
ПП: има тумори, които предизвикват шизофреидни кризи, такъв човек ме гони по коридорите на неврохирургията  в Пирогов , сега ми е смешно, но тогава ми се ревеше.

# 216
  • Кърджали
Всъщност, Серкан Болат е като изкаран пример от учебниците по психология  на тема "При такива родители - такова дете". А колкото и да вярваме в обратното, хората не се променят бързо и лесно. Ако изобщо се променят....Така че за мен е разбираем страхът " Не искам да бъда баща, защото ме е страх че ще бъда като моят баща"

# 217
Алесандра, права си, но и филм трябва да става.

# 218
  • София
2 минути, бързо в салона...

# 219
  • Плевен / София
Благодаря за преводите и споделеното!
Дано не съм объркала нещо докато ви чета, утре  на оперативката ще се разбере де Rolling Eyes
На Серкан и който и да е би му било нужно така нар технологично време за да приеме новината, особенно за дете, така че ще бъде най добрия баща, само време му трябва. Все пак и какви родители е имал за пример... Айдан ханъм да си ходи да бере черешите...
ПП: има тумори, които предизвикват шизофреидни кризи, такъв човек ме гони по коридорите на неврохирургията  в Пирогов , сега ми е смешно, но тогава ми се ревеше.
Съгласна съм, но в момента Серкан е здрав и пак не иска дете....

# 220
Бро, за жалост, комшията не пие от твоите хапчета, не носи твоите очила и не му се събира онази течност в устата, когато види баклавата на Керем.. или частично гол Керем, или мокър Керем, камоли сърцето да му играе като твоето, когато Серкан плаче. Баси дългото изречение, но ако всички турци бяха "Бърборанковци с розови очила", то една безкрайност нямаше да е достатъчна за историите на Айше.

# 221

Serkan
137K Tweets
#iyikidoğdunkızım
981K Tweets

# 222
И някакси усещам, че използваме всичко учено по психология, за да оправдаем Серкан. /поне аз де/ Поведението на Еда за мен е нормално. Отхвърля все още това, което й каза. Проблемът ще дойде, когато стигне до нея.

# 223
  • Dupnica
Перфектна игра на Еда и Серкан!
Оправдаха се предвижднията за реациите на Серкан - шок и време за размисъл иска ,трябва му преинсталиране на робота, но ще включи бързо!

# 224
  • София
за мен проблемът тепърва предстои - какво и как ще кажат на Кираз...

Общи условия

Активация на акаунт