Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 450
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Аз си чакам рекламите, дано по-скоро има, че пикочният ми мехур ще се спука! Grinning Ама да не изтърва нещо - стискам.

Леко раждане, morte! Simple Smile

# 196
Ох, сърцето ми отиде.. добре, че знаем, че Серкан ще се вразуми.
Страхотни Ханде и Керем! Ханде става все по-добра в ролите си. Много истински пресъздава наранената за детето си майка.
Морте, леко раждане! Relieved

# 197
Морте, леко раждане и от мен Simple Smile
П.С. Вие имате ли проблем с прикачването на снимки през последните 10мин. във форума .... ?

# 198
Морте леко раждане.

Миси от гледане кога да прикачваме. Само ти си толкова мултифункционална. Satisfied

# 199
Ще имаме фраг в края на епизода Wink
"Yayın arkası tanıtım var!"
909К

# 200
  • Кърджали
Не искал нищо, не не знам си кво, ама веднага използва момента да помогне на ЕДа като чу че за да получи проекта в Италия Еда се нуждае от голям инвеститор.
Айдан вика Кемал, трябвал и адвокат за дело за попечителство... Пак слага тигана а рибата в морето

# 201
  • София
миналата серия искаше Еда да си спомни, че го обича...сега обещава като свърши проекта да излезе от живота й...

а Айдан ще води дело за попечителство...адвокат ще е Керем...

# 202
миналата серия искаше Еда да си спомни, че го обича...сега обещава като свърши проекта да излезе от живота й...

Диагнозата тумор ли му беше или шизофрения?

# 203
Ох, тази Айдан не мога да я понасям. Много преиграва. Серкан пък, моля ви се, щял да помага финансово. Правилно го каза Мело, че Кираз няма нужда от портмоне, а от баща. Иначе Ханде и Керем са жестоки, както винаги!

# 204
Айдан иска да заведе дело за попечителство и Кемал щял да ѝ бъде адвокат.
Дениз каза, че мразела деца, но като разбра, че момиченцето е важно за Айдан и Серкан, веднага се съгласи и се зае с организацията Grinning

# 205
  • София
Серкан Болат и биполярните му разтройства! След един епизод ще го гледаме като татко-хипохондрик, ще тича по гъза не само на Еда, ами и на Кираз вече. Grinning

# 206
  • Кърджали
Е Еда му каза че ако не приеме детето си, няма да има и нея. Което е близко до ума.  Серкан се тръшка че не е готов да бъде баща. Съответно го играе " ще напусна живота ти" само дето тоя филм сме го гледали

Следва надцаквания кой ще направи по-хубаво парти

# 207
  • София
Серкофрения...

# 208
  • София
Серкан Болат да си хваща Дениз ханъм под ръка и да си живее живота с нея! И тя не може да понася деца! Лика прилика са си двамата!

# 209
  • Кърджали
Тия не са ли чували за реклами....  Не мога да мигна от страх да не изпусна нещо. Прекрасна серия .Серкан не се усеща, но лека полека сдава фронта
"Извинявам се. Всичко съсипах, и продължавам да съсипвам"

Еда не исках да става така
Малко закъсня
Закъснях ли? След години дойде и ми казваш че имаме дете. Какво очакваше да направя. Да не мисля, да не обмислям...

Представителят на италияанците ги покани на вечеря. Серкан прие преди Еда да си отвори устата.-

ЕАйдан след неуспещвото разузнаване " Сега ще трябва да разчитам на интуцията и портмонето си "
Сейфи " На интуицията недеъйте, но на портмонето - може "

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 22:45 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт