Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 469
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Момичета,  утре ще раждам,  а съм тръгнала да гледам серията, хихих такова спокойствие ме е обвзело. Бях си наумила утре да гледам епизода, обаче пусто любопитство. Наистина ще е интересен епизод Simple Smile

# 181
  • Кърджали
Дениз : Дойдохте защото уволних всички или защото уволних Еда ?

Айдан и Айфер ме дразнят...

# 182
Ох, всички са пили хапчета. Сякаш са в друго измерение.

# 183
  • София
Явно и аз съм пила хапче, защото дори Айфер и Айдан са ми смешни. А по-рано и на Ердем се засмях, като се заигра с шаха все едно са войници. Grinning

# 184
  • Кърджали
Еда, аз не съм гтов да бъда баща. Не е лесно да го кажа, не е лесно да го чуеш. Но не мога да постъпя несправелдливо с Кираз. Не искам да бъда с нея така както баща ми беше с мен, не искам да бъда същият баща.

Може ли да играят така?! Скъсаха ми сърцето...

# 185
  • София
Кошмарен разговор...

дори й предложи финансова подкрепа...

Еда му каза, че ако ги приеме - двете заедно, няма шанс да се раздели с дъщеря си...

# 186
Какво спокойствие, Боже, Серкан…
Как го преживява сърцето на Еда…

# 187
#iyikidoğdunkızım
870K Tweets

#SenÇalKapımı
97.6K Tweets

# 188
Да си кажа, но хич не ми е жал за Серкан.

# 189
Ох, Серкан. Не е лесно да носиш бремето на родителите си, но всеки има свой път. Не мога да те съдя, но ми се иска да ти бия два шамара. Повече след серията.

# 190
  • София
Великолепна Ханде Ерчел! Страхотно изиграна сцена - от лъчезарно усмихната, с поглед пълен с надежда до пълно разочарование за пореден път от Серкан и неговия категоричен отказ от неговите две феи е очи пълни със сълзи! Защото великия Серкан Болат не е готов да бъде баща на прелестната Кираз!

# 191
  • София
Епизодът е най-добрият за целия сезон. Какво говоря?? За целия сериал! (Лично мнение.)

Евала на Керем! Евала на Ханде! Страхотни. Спокойствието, равният тон и изпълненият със съжаление поглед на Серкан срещу нескритата болка, разочарование и гняв на Еда, в комплект със сълзите в очите й… Broken Heart

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 17:13 от Бърборанка с розови очила

# 192
  • Кърджали
Сейфи : Вие не познавате ли сина си. Да приеме нещо му отнема време. Влюби се в Еда, три месеца му трябваха да си го признае сам на себе си....

Италианците идват.

# 193
  • Пришълец
Не гледам, но понеже не ви изпускам от поглед да си кажа, че реакцията на Серкан май е адекватна донякъде. В смисъл такъв, че това е той - Робот, трябва му време да свикне с мисълта и приеме случващото се. Не съм и очаквала да полети от щастие. Време... Той не беше готов да отвори сърцето си и за любовта, но какво стана после...

Момичета,  утре ще раждам,  а съм тръгнала да гледам серията, хихих такова спокойствие ме е обвзело. Бях си наумила утре да гледам епизода, обаче пусто любопитство. Наистина ще е интересен епизод Simple Smile
Леко раждане и да се радваш на здраво бебче Grinning

# 194
На линия съмм... Айдан се кара на Серкан, че няма да се грижи за дъщеря си, но той каза, че щял да се грижи от финансова гледна точка за нея. Мело каза, че Кираз нямала нужда от портмоне, а от баща...

Общи условия

Активация на акаунт