Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 697
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Ето го и Сириус ... Wink

# 166
  • Кърджали
Оглбедалце огледалце кажи има ли по - млада , по-крласива баба от мен
Ако искате , не питайте огледалото
Ще се обиди ли
Страх ме че може да се счупи

Ето го и Сириус

# 167
  • София
Тежки настройки на Серкан - "Е, Еда, искаш да говорим, казвай..."

Леден, та леден...

# 168
Значи Чавдара дали е в изправност? Отиваме и му теглим един як бой на Серкан. Дано има основателна причина да постъпва така. Дано...

# 169
Въпреки закъснението, в Ютуб има 44хил. чифта очи Simple Smile

Серкан няма право да се държи като айсберга, който потопи Титаник. Ако позициите бяха така, че той да е искал дете, а Еда - не... Окей, разбирам чак толйова студен да е.

st_ina към този момент Чавдарът няма да тръгне. Искам извинението, което бях описала преди време, тогава с бодра/бойна стъпка отиваме Simple Smile

# 170
  • Кърджали
     Беше трудно решение да родя Кираз.Но никога не съм съжалявала. Единствено съжгалявам че не ти каах. Но ти така  ме изкара от живота си , че нямах сили да ти кажа . Серкан кажи нещо. Крещи, но недей да мълчиш
   Няма за какво да крещя.Снощи много мислих. И аз на твое място щях да направя същото. Може би ако тогава ми беше казала, щях да поискам да направиш аборт. И Кираз нямаше да има. А и Кираз постоянно вика на Бурак... /получи си обяснение защо му казва така/. А какво каза на Кираз, че баща и е мъртъв ли?
     Казах че е астронавт

# 171
  • София
Всъщност Серкан каза най-точното в този момент - Еда, трябва ми време, трябва да остана сам...

# 172
И аз успях да седна, пак закъсняла, ноо какво да се прави.
Гледам и аз от сайта на Фокс, за сега работи. От ютуб се отказах, но пък е пуснат да отчита. Grinning
Мисля, че този епизод ще бъде труден и тъжен, страхотна игра обаче и чудесен вкус за стил за пореден път.
Ханде и Керем предават емоциите по такъв начин..

# 173
  • София
А каква е историята с това Буба? Защо Кираз нарича така Бурак?

Много ми харесва епизодът на мен. И Серкан не ме дразни. Разбирам го. Усещам болката му. Мъчно ми е за Еда, но ми е мъчно и за Серкан. Объркан е. Хареса ми как постъпи - не й се навика, не я нагруби, реакцията му ми хареса и ми се струва съвсем правдободобна.

# 174
  • Кърджали
Никой не очаква Серкан да започне да подскаца от радост. Реакциите са му типично негови. Все пак му е като удар. Но да, след всичко каза най-правилното - имам нужда от време.
Ся знаем предварително че първите му реакции през това време няма да са много... Ама ще си оправи режима

БРО, БуБа било съкращение от първите срички на името и фамилията му.

Сейфи много има да укротява още Айдан..

# 175
  • София
Буба е както Дада...

Айше е заменила махлата от Птичката с Айдан...

# 176
  • Кърджали
АЕйдан яхнала метлата  по нейно му... Иска  от Сейфи адреса на къщата на ЕДа... Сейфи не и казва.

Айфер пък се ядосва че Серкан поискал време. Еда разочарована че Серкан не е поискал веднага да поиска дъщеря си. Айфер казва - ако е искал дъщеря си, вместо да бяга в Истанбул щеше да отиде при детето
Добре де... Човека няма ли право да асимирила този шок...

Оф, сайта ми прекъсва много

# 177
  • София
Дениз ще ме съсипе: “О, май Год, ай кент белийв ит, как така Серкан бей е напуснал?” Joy

Всички ги разбирам в тази ситуация. Всеки е прав за себе си. Wink

# 178
  • Кърджали
Дениз им спряла проекта, защото Серкан си е тръгнал...
Серкан дойде да говори с Дениз, Еда и Мело особено Мело, се радват че Серкан се е върнал и вярват че е заради Кираз.

# 179
Дениз защо не се спъне и да си удари главата, леко, естествено... След което да се влюби безнадеждно в Ердем? 🤔
Тя ще му говори на английски, той ще я имитира... Идеална двойка.

Общи условия

Активация на акаунт