Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 304
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Кърджали
Пх чак сега успявам да седна пред компютъра. Каталясала съ от умора, чак не ми се гледа нишо. Но пък не мога да не ги гледам нашите

# 151
Започна да навързва нещата ... Най-накрая ... Wink

# 152
  • София
Силно начало! Хареса ми. Керем го изигра безупречно. Не че съм се съмнявала. Ама ми разтупка сърцето…

# 153
Ханде си е махнала тагът на Magnet от снимките в Инстаграм.

Приятно гледане на всички. Simple Smile

# 154
Момичета, ще мога да се включа след половин-един час, съжалявам много Confused

# 155
  • Плевен / София
И двата линка за онлайн превод на руски не работят....

# 156
Други спомени ми навя това такси, което паркира зад Серкановата кола, мам*а му 😔

То, ако не са цигулки, ще е акордеон.. 😠

# 157
  • Кърджали
Мело се е размечтала че може инатите да са се сдобрили и вече да обсъждат къде ще учи Кираз...
Много исках да ти кажа. Дори веднъж дойдох до вратата ти, но се върнах. Докато бях в Италия ти се обадих.Помниш ли цЗнам че си ми ядосан, знам че ме обвинямаш. Имаш и право. Но аз много исках бебето. Много исках част о т теб да расте до мен. Но се изплаших че няма да го поискаш.

# 158
# 159

Почти всички фенове на Ханде изтриха снимката , която бяха споделили в профилите си  ... Wink

# 160
  • София
Няма на кого да се сърди Серкан Болат, оказва се, че не само се е отказал в онзи момент от Еда, ами дори не е отговарял на нейните телефонни обаждания преди заманиването й за Италия, а на смс с текст, че трябва да поговорят, също отговори, че няма какво да обсъждат! Робот!

p.s. Привет, прекрасни момичета! Аз съм някъде по пътищата на Европа, но успях точно след ресрламите да седна пред монитора! Страхотна нова тема!

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 21:51 от nrgmama

# 161
  • Плевен / София
няма звук
Еда преди да замине за Италия е искала да говорят, а Серкан и изпрати съобщение, че няма за какво да говорят и всичко е свършило.....Това какво ви говори....

# 162
Отличен за Керем и Ханде. Разтърсващо за Еда и Серкан.
И това без да знам турски.

# 163
Гостенка68, при мен има звук...съжалявам

# 164
няма звук
Еда преди да замине за Италия е искала да говорят, а Серкан и изпрати съобщение, че няма за какво да говорят и всичко е свършило.....Това какво ви говори....

Серко да си сърба попарата сега!

Общи условия

Активация на акаунт