Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 300
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Взето от Перлите на турското кино...
Озет и Промо снимки на 43 епизод на "Почукай на вратата ми".
Серкан научава че Кираз е негова дъщеря,но смята че не е готов да бъде баща. Това негово решение кара Еда да изпитва огромни разочарование и гняв. Междувременно Кираз има рожден ден ,но изчезва. Въпреки че всички се мобилизират да я намерят няма и следа от нея.
Еда се страхува че нещо може да се е случило с нея!
Къде ли всъщност е Кираз ?

Само един човек може да я намери....Серкан ще има работа...

епизод изпълнен с вълнение и много емоции. Надявам се Серкан да намери Кираз и целия епизод да излъчат повечето Серкан, Еда и дъщеря им Кираз. Надявам се да излъчат и рождения ден на Кираз , Серкан да се появи и Еда да е много щатслива от този момент.

# 136
Тази седмица слабичко ...

586К
Нашето Бамби си е жива кукличка... Sparkling Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye От французойките  Wink

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 20:38 от mi_si

# 137
  • Dupnica
Здравейте, успях и аз да съм на линия!
Приятно гледане  Tv Heart Eyes

# 138
Началась онлайн озвучка 43 серии на русском языке - https://turkseries.tv/224-postuchi-v-moju-dver/series-43.html подключаемся!)

# 139
Добра вечер , дружки Heart Eyes
И Фили със скрития профил ( ? ) се присъединява към киносалона Grinning

# 140
  • Плевен / София
Започваме....

31 Потребители и 61 Гости преглежда(т) тази тема.

akvamarin007
didi_fan
FBID1119177734809501
FBID1679618279013166
gostenka68
Jenibeni68
kukli4ka456
mari1968
Nikoleta.Kirilova
spasimira1314
stephie_16
STIVAs
Svetlasim
Tanita53
ValleR
Вадим Ермолицкий 691493
\'Elena Lestanska 677620
+ 14 скрити потребители

# 141
  • София
И аз съм тук в очакване на поредния невероятен епизод от любимия ми сериал. Simple Smile

Този път Ютуб ми забива и изостава много, затова пуснах един от линковете за гледане.

П. П. Нормално е да е по-слабо - лято е, мерките са разхлабени вече, хората наваксват… Нищо. По-добре така. Вижда се кои сме най-лудите фенки. Да не ви разказвам какъв ден имах - но всички разбраха, че в 21 часа трябва да съм вкъщи, защото трябва да си гледам сериала! Joy

# 142
Благодаря за новата тема 🌼
Имате ли проблем със you tube

# 143
И аз съм тук ❤

# 144
В Туитър пак проблем ...
Касия (@SenCalKapimiOFC) е публикувала снимка на Ханде (от лични), без нейното позволение и сега моли всички, които са я публикували и споделили да я изтрият.
Ето за коя снимка става въпрос:

# 145
В Туитър пак проблем ...
Касия (@SenCalKapimiOFC) е публикувала снимка на Ханде (от лични), без нейното позволение и сега моли всички, които са я публикували и споделили да я изтрият.
Ето за коя снимка става въпрос:

Тъкмо щях да пиша за това. Дилара помоли всички, които са споделили снимката да я изтрият и да спрат да я разпространяват. Писа също и, че Ханде много се е разстроила. Снимката е постната от човек, който вероятно е от екипа на списанието, но без разрешението и одобрението на Ханде.

# 146
Така като я гледам тази снимка и си мисля - Дали Ханде си мисли същото, което и аз? 🤨😆

Добре, Ютуб прегря... Ама нещо и сайта на Фокс ми се струва особен. Едни и същи реклами една след друга вървят. Сериалът започна, те пусната Фраг. Може да си фантазирам, но нещо странни са всички 🤨

# 147
И тренда нещо се бъгна ... от 750К, паднахме на 700К

# 148
Аз също съм тук, приятно гледане на всички 😘

# 149
И аз съм тук. Нека ни изпепели серията.

Общи условия

Активация на акаунт