Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 403
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Серкан пази дори обувчиците на Еда от еп. 14 (42:02) Wink

Добре се е получило Wink

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 09:14 от mi_si

# 436
Добро утро Nature Sunny

Алекс, благодаря и аз за клипчетата Heart

София, радвам се , че срещам твои коментари, мислех че отдавна си се отказала да гледаш сериала Hug

Относно обяснението на Серкан, всички ние се надявахме , че ще е това "пускам я , да не страда до мен" , но просто държанието му не отговаряше много на тезата. 😂

Любовта не може да се измери, но това никога не ни е спирало да търсим нови начини да опитваме. Един от най-простите може би е пространството. Колко пространство съм готов да дам на човека, който си в момента, за да можеш да станеш човека, който искаш да бъдеш?

Едит: Клипчетата, които Еда беше заснела за Серкан бяха прекрасни , чудесно измислени и чудесно заснети, а Керем просто го изигра уникално , дали ще имаме пак "performer of the week" на dizilah 🤔 Когато изгледах отново клипчетата, вече след превода на Алекс, най-много се разчуствах на онази сцена където Еда казва нещо от сорта: "аз съм лоша майка , не знам какво да правя, плаче цяла нощ". Боже, колко пъти съм си го мислила през есента на 2015година 😂 Всяка майка знае за какво става въпрос , особено с първото дете , първите 1-2 месеца, следродилната депресия е ужасно нещо,  направо не знам мъжът ми как ме издържа 😂

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 09:44 от mikipoli

# 437
Yassy, погледнах кой е Хаусер и намерих нещо любимо https://youtu.be/0C-dNgypA5M
Не знаех, че го има и в тази интерпретация! Благодаря ти!
Поздравче за всички и с оригинала! https://youtu.be/dlJew-Dw87I

# 438
Добро утро Момичета,:joy:

Снощи стоях по нощите да гледам епизода с руски субтитри. Потвърждавам мнението си
                              от оня ден, че това е най-хубавия и най-емоционалния епизод на Айше. Пак си поплаках,
                              Керем играе убийствено добре, но и Ханде не му отстъпва. Не знам откъде се взе това,
                              че  тя не е добра актриса, така прекрасно пресъздаде емоционалните моменти, че даже
                              нямаше нужда да говори, сигурно да играеш сцени с такъв "динозавър" като Керем е ока-
                              зало съответното влияние. Според мен тези сцени няма как да се изиграят по-добре.

Желая ви хубав ден Момичета.Flowers Hibiscus

# 439
Вааай ... Култова реплика на Айдан : - " Ако не можете да гледате ,не раждайте "

С какъв финес Сейфи  я чука  по празната ,но надменна глава

Айдан : Огледалце , огледалце кажи ми .
Има ли на света по-красива ,по-млада ,по -добра БАБА ????

Сейфи :Айде,да не безпокоим огледалцето с тези въпроси .
Айдан : Ще се обиди ?!?!
Сейфи : Страхувам се ,че ще се счупи "

# 440
  • София
Revolving Hearts Здравейте, момичета! Revolving Hearts

Искам да споделя с вас,
че сме отличници.
Днес сме достигнали
2 млн последователи в Инстаграм. Tada

А фрагът към новия епизод
вече има 3.7 млн гледания. Hands Clap

Гледах, че в една друга тема има класация за най-добър сериал на сезон 2020/2021 и нашият е дръпнал пред останалите.
Какво да кажа… В нашия сериал има няколко неща, които не съм виждала в други сериали, така че е съвсем нормално да е влязъл под кожата на толкова хора.
На първо място химията между главните герои. Ами не се се сещам за друга,
толкова любима за мен двойка.
На второ място историята - нетипична е. Много пъти сме коментирали, че нашият сериал е модерен и е малко
“очаквай неочакваното”.
И на трето, усещанията, докато го гледаш - кинематографски е издържан, заснет е красиво, пренася ме в един друг,
приказен свят. Nature Rainbow

Heartbeat Желая ви усмихнат петък! Heartbeat

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 11:13 от Бърборанка с розови очила

# 441
Алекс, много благодаря! Най- всеотдайната! 🌹🌹🌹
Мики, позната картинка, това с "аз съм лоша майка"! 😁Дъщерята ми от новородена има музикални предпочитания! Ей, този песничка, гледана 1 милиард 215 милиона пъти (милионите аз съм ги гледала😁😂😆 с бебе на ръце),като я чуя направо ставам като Серкан Болат "Не, не никакви деца!"
Поздравявам ви с нея" лоши майки"!
И я да си вдигнат ръцете, тези дето имат деца родени 2015,че май сме много! 😁😜😋😘

# 442
Ние сме най-обсъжданият сериал за месец юни, според Адба Wink

# 443
  • София
И сме х2 пред втория най-обсъждан… Wink

Ние сме най-обсъжданият сериал за месец юни, според Адба Wink

# 444
Wink

Нови снимки на Керем от “İbrahim Selim Show”

# 445
Анъл в инстаграм

# 446
Катетата къде са, едновременно изчезват и се появяват, надявам се ще споделят впечатленията си от снощния епизод.
Марги, съжалявам, но този път съм пас... на фона на преобладаващите мнения ще прозвуча като Оскар от Улица Сезам Animal See No Evil

# 447
  • Кърджали
lady laura и моето зверче е набор 2015.

# 448
Сълзите са думите, които сърцето не може да каже..

Тъжен колаж, но пък аз имам хубава новина... ще ставам Мама за втори път! ❤

# 449
  • София
Обичат си ги нашите и това е. Simple Smile

И явно в Турция са започнали да харесват Керем повече от преди. Ще им дойде акълът значи! Wink

Честито, Магия! Nature Sparkles Лека и щастлива бременност желая. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт