Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 382
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
На мен от летните най-много ми хареса "Беля на главата" със Сечкин, мисля че е в неделя. Интересен и различен. Главният герой е по -голям темерут и от Серкан, не виждам как ще се пречупи и дали изобщо ще го направи 😂
Другият , който следя е "Приказка на острова" с Айча и Алп. Големи са сладури, не е лошо сериалчето , но определено не залепвам за екрана като миналото лято. 💜

# 391
Добре сме Simple Smile

Тази класация, доколкото си спомням беше за рекламодателите. Ако бъркам, поправете ме.

# 392
  • Пришълец
Мело, не е това, което си мислиш..

То да беше само Мело, аз си помислих същото (пък предполагам и много други) Joy

Катетата къде са, едновременно изчезват и се появяват, надявам се ще споделят впечатленията си от снощния епизод.

# 393
  • София
Марги, аз се надявам да е точно това, което си помислихме всички - ред е на Картофчо Болат. Joy

# 394
# 395
  • Пришълец
На картофа У наше село бабите му казват Компир Satisfied Та от снощи ми става смешно като се сетя...

Бро, ще им дойде в повече на турците - второ дете, пък Еда и Серкан сключват само договори, не и брак; при другата двойка пък Пъръл предимно работи, Енгин гледа малкото. Хммм. Пак сме срещу стереотипите Scream Joy

# 396
  • Кърджали
на мен и миналият път ми беше рано за бебе, ама ей на , свършил иса я тая работа.
Само че ми е интересон сега какво е това което са правили за да се озоват накрая и двамата по хавлии и да не е това, което си мислим Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes

ЕДна малка част от разтовора със Ибрахим Селим. Не е същото като със субтитри. Но пък бяха моментите в които най ме усмихваха....
Скрит текст:
И: Роден си в Истанбул, но заради работата на баща ти, на 10 месеца тръгваш по пътищата.Ама и твоето пътуване не е какво да е пътуване.Шотлания, Индонезия, Малайзия , Куала Лумпул, Обединени Арабски Емирства и накрая Америка.На детска градина си ходил в Индонезия.Има ли изобщо място на което не си бил?
К: Има
И: Къде?
К: Ами има..
И: И не знаеш къде е.Може би не си бил, защото не знаеш че съществува
Мястото където се е чувствал у дома си ? -  Индонезия
И: Ти против пластичните операции ли си?
К: Аз харесвам естественото. Дори и бръчките са хубаво нещо, защото са нещо преживяно.
И:Кое  действие може да срине кредита на доверие дори и в най-близките ти приятели?
К: Аз съм човек, който лесно се отказва от хората.
И: Хм, значи няма нужда да прави нищо специално?
К: Ами…тоест..
И: Не исках да кажа такова нещо…Например ако излъже нещо ли?
К: Зависи и от нивото на лъжата.Може би неуважението…
И: Ако се почувстваш неприятно, веднага ли приключваш връзките си?
К: Аха
И: Толкова ли си краен ?
К: Ама аз съм свикнал.
И: И ти си прав
К: На всеки четири години като сменям хората около мен…
И: Вярно
И: Има ли съвет,който майка ти ти дава упорито ?
К: бъди уважителен към хората.Уважавай хората.
И: Ама ти си и без това уважителен
К: Да, ама тя продължава да ми го повтаря
И: Кое е най- странният комплимент който си получавал.
К: Едното ми ухо е щръкнало.Не знам, не помня кое(лявото му било според зрителите в публиката). Другото си ми е нормално.Някой ми беше казал, че това много му харесва.
И: Има ли whats up група, в която участваш и е със странно име?
К: Няма. Не ползвам много много, а и не се занимавам много с телефона
И: Случвало ли се е да изпратиш смс като си пиян за който после като изтрезнееш да си кажеш „ да се таковам в главата ми“
К: Не …ама…не…
И: Но се замисли за нещо
К: не, защото …
И: Не се напиваш?
К: Аз не се занимавам с телефона си.Но когато се напия повече положението е не „на кого какво писах“, а „а какви ги свърших пак“.Защото се събличам.Събличам се навсякъде. И винаги си свалям първо панталона.Затова не пия много .Последно съм се напивал преди 2-3 години.
И: Като ти кажат „Погледни тайно“  разбира ли се че си погледнал или си професионалист?
К: Какво трябва да погледна? Защото ако е някаква кавга, веднага се намесвам.
И: Да кажем че съм ти показал красива жена
К: Сигурно си мисля че съм погледнал без да ме видят, но са ме видели. Но аз повече умея примерно докато говоря с теб, с едно ухо да слушам внимателно и страничен разговор на други хора.В това съм професионалист.Така мога да следя осем разговора едновременно.
И: Какво излиза? Внимавайте какво говорите около Керем Бюрсин.
И: Ако намериш дневника на приятелката си ще го прочетеш ли?
К: Да
И: Има ли още някой в публиката, който би прочел дневника на гаджето си?
Зрителка:  Няма да прочета смс-ите му, но ако попадна на дневника му – е друго
Керем: А, и аз няма да прочета смс-ите
И: Събуждал ли си се от собственото си хъркане
К: Не
И: А хъркаш ли?
К: Възможно е. Трябва да питаме другите, по-точно някой друг
И: Когато си се разделял с гаджето си, използвал ли си клишето „ проблемът не е в теб, а в мен“
К: Да.Но не е било клише, беше истина. Сега знаеш ли какво е лошото, като е истина, ако проблемът си е бил в мен, така съм го обяснявал, да знам, звучи наистина като клише но наистина проблемът е в мен..не става…
И: Интересно. Аз не помня дали съм го ползвал.Но ми идва малко…
К: Добре , а защо се разделяш?
И: Защото проблемът е бил в нея. Аз луд ли съм да се разделям ако нямам проблем с нея. Ако проблемът е в мен, тя ще се раздели с мен, нали?
И: Колко си даваш от 1 до 10?
К: 3
И: Моля? А още един… Ние пък мислим че заслужаваш повече.
Пита зрителите колко му дават . Повечето са 10ки
Един зрител обаче казва 8
Ибрахим : И защо 8 ?
Зрителят: Има прекалено самочувствие
Керем: Кой? Аз ли? Нееее, наистина не…
Ибрахим: Ама наистина, ако е с високо самочувствие, ще си даде ли тройка като оценка?
И: Има ли известна личност, на която си се възхищавал, но след като си се запознал ….
К: Да, много такива има.Разочаравния
И: С кого ще отидеш  след двучасова тренировка да ядеш Искендер /вид агнешки кебап най-просто  казано/ Ибрахим Буюкхаклъ или Нилпери?
К: Ти виждал ли си как яде Нилпери?
И: Не, дори и да съм бил не помня. Странно ли яде
К: Не, ама много яде. Само не яде агнешко.
Накрая избира Ибрахим
И: Натали Портмън или Анъл Илтер?
К: Не…. Анъл го виждам всеки ден. Пък и да седна да ям искендер с него ще премине в пиене на алкохол и после…
И:Роберт Дауни джуниър  или Хелен Милън
К: Хелен Милън . За мен е най- секси жената . Хайде да не казвам секси, но най- привлекателна.
И: Госпожа Хелън или Ханде Ерчел?
К: Още ли ядем Искендер?
И: Ваша работа какво ще правите
К: Ханде
И: Тогава правете там каквото ще правите с Ханде Ерчел

# 397
  • София
Здравейте, момичета!

Отдавна искам да напиша това, но чаках Айше да ни разкаже всички обстоятелства и истини около раздялата на Еда и Серкан. Да ни даде техните гледни точки, да разкрие мистерията за случилото се преди 5 години. Мисля, че вече имаме налице всички факти. Успях да си събера мислите и ще ви ги споделя.

Започвам от самата раздяла и причините за нея. Според мен, докато се е борил с болестта, всякакви изблици на Серкан са съвсем нормални реакции на човек в подобно състояние. След като се е излекувал, е искал всичко да е като преди, дори по-хубаво. Вероятно се е надявал най-после лошото да е зад гърба им и с Еда най-сетне да изживеят щастливо любовта си. Само че докторът му казва, че има голяма вероятност болестта да се завърне и че няма да може да има деца. Знаете, че Серкан много се промени покрай Еда, искаше да създаде семейство с нея, никога не съм се съмнявала в това, че ще е добър и грижовен съпруг и баща. Само че думите на доктора звучат като тежка присъда за Серкан, на която той не желае да обрича и Еда. Ще кажете, че не трябва да решава вместо нея. Как бихте потъпили вие на негово място обаче? Оправдавам го и го разбирам. Разбира се, че, ако беше казал на Еда истината, тя нямаше да го изостави и макар и нещастна, щеше да прекара живота си с него. Само че Серкан не иска това. Иска Еда да има семейство, деца, щастлив живот. Той иска тя да получи най-доброто, защото го заслужава. Да има всичко, за което мечтае. Тъй като не може да го изживее с него, я пуска на свобода. Това решение наранява колкото нея, толкова и него. Сега разбирам грубото му и апатично отношение. Той не я е изоставил, защото не я обича. Не се е променил, защото си е върнал старите настройки. Не я е забравил. Не е продължил. Прогонил я е, нагрубил я е, отписал я е, защото е искал да изкорени и най-малката надежда в нея. Да я нарани достатъчно, за да го забрави и продължи с живота си. Звучи жестоко, но целта оправдава средствата. Отново ще кажа – разбирам го, оправдавам го и му прощавам всичко. Това е саможертва от любов. Не е банално, не е клиширано, човешки издържано е, реалистично, достоверно, тъжно, но истинско и благородно. Сега, когато Серкан научи, че е здрав, че болестта почти няма шанс да се завърне, пожела Еда и Кираз. Не смятам, че той не е искал Кираз и че едва ли не сега иска да си върне Еда и понеже вече няма пречки, приема дедето и т.н. Напротив. Видяхме колко много се разчувства Серкан, докато гледаше видеата с малката. Би се разчувствал по същия начин, когато и да беше научил истината, когато и да беше видял тези снимки и видеа, сигурна съм. Защото той обича и детето, и майка му. Въпросът е, че не искаше да влиза в живота на Кираз след толкова години, ако има дори най-малка опасност да я изостави отново, но този път завинаги. Не искаше да я наранява. Нито да наранява Еда за пореден път. Но му беше трудно. Хем знае кое е правилното решение за него, хем му е трудно да стои далеч от двете любими за него същества. Серкан е човек, труден за разгадаване понякога, но е човечен. Сложен образ е, но Еда и любовта му към нея го промениха към добро. Винаги за мен смисълът на любовта и правилната връзка са били това – да бъдеш по-добра версия на теб самия.

За Еда също мога да кажа само хубави неща. За нищо не я обвинявам и напълно я разбирам. Когато гледахме тийзъра за новия сезон, голяма част от нас не одобряваха това, че е скрила едно дете от баща му. Така беше. Не проумявах какво толкова може да е станало, че да не му каже. Най-после разбрах всичко. Не обидата, не инатът, не гневът са я спряли да му каже. А страхът. Явно раздялата е била много тежка. Серкан е бил жесток и краен в думите и действията си. Отблъснал я е, наранил я е. Как да кажеш на човек подобна новина, след като той ти пише, че няма за какво да говорите, че всичко е приключило, не се е получило и точка. Еда се е страхувала от жестокостта на Серкан, защото се е сблъсквала с нея. Най-вероятно не е искала да преживява такъв скандал и я разбирам. Една бременна жена трябва да се пази. Представяте ли си Серкан да й каже „направи аборт“ или „не искам това дете, не искам и теб“. Еда нямаше да го понесе. Въпреки всичко тя е искала детето, искала е Серкан да остане в живота й по този начин. Не е била готова да му каже тогава и напълно я разбирам. Каза му тогава, когато се почувства готова. И явно е чакала и искала този момент, иначе нямаше да е записвала тези видеа. Тайничко се е надявала, че някой ден Серкан ще се върне в живота й и ще поиска Кираз.

Сцената с разкриването на истината беше много силна и правдоподобна за мен. Много ми харесаха държанието и реакциите и на двамата. Серкан беше наранен и объркан, гневен и тъжен едновременно, но не избухна, не нагруби Еда, даде си време да премисли всичко и беше откровен с нея. Радвам се, че стените му паднаха и си каза всичко така, както го чувства. Даде обяснения за всичко случило се. Еда също беше много силна, макар и обидена, наранена и плаха. Харесва ми, че намериха път един към друг и поговориха като зрели хора, каквито са. Нямаше инат и игрички. Керем и Ханде бяха страхотни в играта си. Диалозите бяха много силни. Всичко беше измислено много добре и изпипано до последния детайл. Истинско удоволствие за мен беше да гледам снощния епизод. Поздравявам Айше, защото ни обясни всичко, което имахме нужда да разберем. Включително и защо малката се казва Кираз. Шедьовър. Това за мен беше снощният епизод. Това за мен е епизодът, който най-добре отразява магията на „Почукай на вратата ми“. Heart

Дълго стана, но имах нужда и желание да излея мислите си. Надявам се да съм успяла да ви предам добре своите размишления по темата Серкан, Еда, раздялата им и истината за Кираз. Сега предстои нова глава - младото семейство Болат, което трябва да се справи с всички пречки помежду им, които предстоят. Защото знаем, че преди щастливия финал, ще преминат през още изпитания. Сериал да става. Wink

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 15:50 от Бърборанка с розови очила

# 398
  • Кърджали
Енгин на моменти може да ми е много инфантилен, но да му се не види, човек в живота си трябва да има такива приятели....
Седнах да преведа още две-три сцени които си бях набелязала, но зациклих пак на разговора между Енгин и Серкан...Този им разговор много ми напомни на онзи след като Серкан избухна пред Еда ..коя серия беше...при обяда организиран от Ефе...15та май...

Иначе, БРО, написала си всичко,което ми се върти след серията май по отношение на Серкан и Еда...

# 399
  • Пришълец
Много ми харесаха основните моменти, които си споделила Алекс от предаването с Керем. Допада ми този човек, един такъв земен.
Ха Joy Joy говори с някого, а чува и странични разговори.

Еда, Серкан, бебе - ами рано беше и първия път. Особено странно ми стана на мен когато си върна паметта и реши, че Болат фемили трябва да се увеличи. Много прибързано.

Паралел с хавлиите Stuck Out Tongue Winking Eye

Бро, съгласна съм с теб, много хубаво си описала всичко Hands V

# 400
Казват, че надеждата умира последна...Целият сериал, а най-вече последният епизод е потвърждение на тази мисъл...Нито Еда, нито Серкан са се отказали всъщност от другия. Всеки задържа за себе си всичко, дори микроскопичен спомен като перото за китара, за другия. Нооо Еда е щастливка. Тя има най-съкровения, най-скъпия, най-чакания спомен от него, защото има като спомен тяхното общо бъдеще. Кираз. Серкан толкова дълбоко си е внушил, че възможността да нямат деца и да си отиде рано от този свят, ще нарани Еда повече и намира сили  да я прогони от своя живот. Верен на себе си да контролира възможното, той не приема Еда да остане при него и да са щастливи толкова време, колкото съдбата е решила. Защото той така е устроен, по-точно такъв го е моделирал живота. Да бъде сам. Серкан вярва, че това е неговото съдбовно естествено състояние... И въпреки това, Серкан не допуска, по-точно не вярва, още по-точно отхвърля идеята, че Еда го е забравила и ще обича друг... Това не е егоизъм, това струва ми се също е надежда...

Алекс и Али, без вас, както си знаете, гледането на нашия любим сериал онлайн, нямаше да бъде толкова емоционално ...

# 401
,,Сълзи по миналото..." с бг субтитри Hug
https://ok.ru/video/2447009516044   

# 402
Здравейте снощи серията беше страхотна
Керем е втори

# 403
Аз дето си бях казала че лятото освен нашите друг сериал няма да погледна, то и време уж нямам толкова, в момента в понеделник, вторник и сряда имам по един сериал за гледане. А, даже в понеделник от тази седмица станаха два.
Но... Няма да си кривя душата, като двойка нашите са най.
За Ханде и Керем - те са извън класациите Grinning , но аз много харесвам двойката в Рецептата Кадир + Сера , мисля ,че и Гьокхан и Ягмур също са хубава двойка -Сърдечна рана ( още не съм го гледала )
Що се отнася до сериала на Мелиса , може и да е интересен , но не ми харесват ГГ , само Мелиса , останалите трима - никак .

Аз хвърлих едно око на "Любов, логика, отмъщение" (тъй де изгледах двата епизода) и мога да кажа, че не е нищо особенно.
Двамата главни герои, по мое мнение нямат химия по между си, но все пак и нашата летва е вдигната много високо.
Не мога да кажа, че Мелиса е в главна роля. До тук за 2 епизода да съм я видяла 5 пъти. А до колкото разбрах тя за това се беше разпищяла в нашия сериал, за екранно време, коетов този сериал, като че дори е по-малко от преди.
Нито сценария, нито играта на героите ме залепи за екрана. Много време отделят на един образ прототип на Ердем, но 100 пъти по-дразнещ и малоумен, според мен.

# 404
  • Dupnica
Flowers HibiscusПривет на всички,
Първо БЛАГОДАРЯ на Алекс за превода.Маже да се каже че гледах втори път серията в горещия следобяд. Sparkling Heart
Наистина много емоции - и се смях и плаках, но разбрахме какво са преживели Еда и Серкан, как са живяли с мислите за другия и как са съхранили любовта, която нищо не може да победи. Cupid
Преди осъждахме и двамата за това как са постъпили и какво са предизвикали у другия, как може такава голяма и споделена любов да се забрави и сега сценаристите ни дадоха цялата картина.
Още при анкетата си отговорих, че Серган ще е изненадан, разтърсен от това че е баща , но след отричане ще приеме и ще бъде БАЩА  на Кираз.
Много трогващи моменти и събития ни описаха - филмчето от Еда, която постоянно мислено е споделяла живота на дъщеря си със Срекан, неговите терзания за несигурното бъдеще и решението да не пречи в развитието на Еда.
И двамата правят саможертви мислейки за другия с много обич и всеодаденост.
И всичко това представено от Ханде и Керем- невероятна игра, страхотно изживяване от споделен сериал.
Благодаря ви за взаимните емоции - няма такъв филм и с този екип. Номер едно в света заслужено.Hands Pray
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт