Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
И ето какво е гледал турският зрител снощи - Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. Турция-Италия на Евро 2020 беше с по-слаб резултат, ако не се лъжа ...

Както вика баба ми...."Изби рибата" Satisfied

# 376
И ето какво е гледал турският зрител снощи - Stuck Out Tongue Winking Eye

П.С. Турция-Италия на Евро 2020 беше с по-слаб резултат, ако не се лъжа ...

Както вика баба ми...."Изби рибата" Satisfied
Не знам колко е вярно, нямам време да проверявам, но фенове в Туитър твърдят, че това е най-добрият резултат на сериал, в класацията на СОМЕРА досега...
Снощи цяла Турция нас е гледала ..... Wink

# 377
  • Пришълец
Слънце, щом вече дори на теб не ти дреме за рейтинга, значи няма какво да го мислим Satisfied
Мен отдавна спря да ме вълнува, минавам по диагонал през инфото и ако ме пита някой повишил ли се е или понижил спрямо изминалите седмици - ами не мога да отговоря. Водя се от собствените си усещания и ако ще да метем дъното на класацията все ми е тая...

Мерси за всички преводи, златни сте. Изгледах най-напред финалната сцена - емоционална е, добри са нашите - определено, Черешка е много сладка, ама такова newsm78 Не мога да си представя каква би била истинската реакция на едно петгодишно при "първата" среща с баща му, но като знам аз колко недоверчиво дете бях - първоначално предполагам, че е нормално Кираз да се нацупи, че са я излъгали, Серкан Болат е бил толкова близо до нея, а не се е разкрил досега... Да го засипе с въпроси... И едва тогава да се зарадва истински. При този позитивен фраг е ясно, че съм далеч от истината, но както и да е преценила да доразкаже историята Айше - то се знае, ще ни развълнува Stuck Out Tongue Winking Eye

Често чувам любимото ми пиано, ехх така и не я открих тази мелодия Joy

# 378
Най -разумна от всички май ще е  "вятърничавата " Мело -тя е толкова прозорлива и уверена в чувствата на Серкан , усеща че има нещо друго и яростно спори с Айфер и не  допуща  дори за част от секундата  за друг мъж в живота на Еда освен енище.

Изповедта  на Серкан .......изгаряща от болка и за него и за Еда ./очаквах  я , дори бях сигурна ,че ще е с такова съдържание и въздействие /

А малкия дребчо Джан  , написал писмото -гениален .

Благодаря за превода на силните моменти ! Благодаря !!!!!

# 379
  • Кърджали
Изгледах предаването на Ибрахим Селим, с Керем. Първоначално си мислих че няма да ми е толкова интересно, все пак бях останала с впечатление, че нищо ново не се казва. То пък и предаването е с идея да е забава, не да разискват сериозни теми. Забавлявах се от първата до последната минута, искренно и направо в един момент със сълзи на очите от смях /снощи от емоции, днес от смях/.Нищо ново няма да кажа, Керем е Човек, дори и сред толкова смях и забава успява да си проличи че е човек на място. А няколко дребни детайла ...аххххх

# 380
  • София
Дано го преведат на английски или испански, за да мога и аз да го изгледам. Simple Smile
Изгледах предаването на Ибрахим Селим, с Керем. Първоначално си мислих че няма да ми е толкова интересно, все пак бях останала с впечатление, че нищо ново не се казва. То пък и предаването е с идея да е забава, не да разискват сериозни теми. Забавлявах се от първата до последната минута, искренно и направо в един момент със сълзи на очите от смях /снощи от емоции, днес от смях/.Нищо ново няма да кажа, Керем е Човек, дори и сред толкова смях и забава успява да си проличи че е човек на място. А няколко дребни детайла ...аххххх

Акекс, благодаря ти за превода на сцените! Златна си!!! Chocolate Bar

# 381
И аз тъкмо изгледах гостуването при Ибрахим Селим. Керем е страхотен човек, много земен и възпитан.🤗 Каза, че пише сценарий за филм-предполагам става въпрос за този, в който се твърди, че ще участват с Ханде.

По информация на Ясин към сериала ще се присъедини нова героиня на име Хюля.

# 382
  • София
Привет!
Рано сутринта изгледах серията с руски буквички...Няма такива убийствено добри актьори...Керем и Ханде вдигат много високо летвата...Като гледам серията и с българси субтитри...вече знам какво ще ми се случи...

От появата на новите летници си направих труда да видя колко зрители, знаещи руски език, ги гледат онлайн...от 40 до 70 ...
За сравнение - нашият сериал се гледа от средно 2500 до 3000...

Знам, че не ви изненадвам, но реших просто да споделя...

# 383
Сезон 1                                              Сезон 2            Gift Heart

# 384
  • Кърджали
Стори на Башак от снощи

Чета серията (сценария).
Уча го наизуст.
Обсъждам го.
Снимаме сцените
Прибирам се вкъщи след снимки
Сядам да гледам серията
Наизуст знам какво ще гледам
НО
пак плача 😢
Между другото...
Все още плача...

Мдааа... Като изключим цветето (но видяхме че Серкан и колието пази), всичко е запазено..

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 12:50 от Aлекcандрa

# 385
Здравейте и от мен Heart
Снощи не успях да гледам изобщо, имахме гости. Изгледах обаче сцените , които Алекс е превела и съм във възторг! Имахме нужда от такъв епизод! Надявам се , че до края на сезона сълзите ще са само от щастие! 🍒

Серкан сега ако си признае, че и татуировката си пази , просто всеки ден й слага супер покривен фон дьо тен да не се вижда 😂 и тогава , тогава ще му простя всичко! 😂

# 386
От новите сериали Aşk Mantık İntikam с Бурджу Йозберк и Мелиса върви добре. В петък освен тях, друг сериал няма и са покaчили рейтинга. Но и гледаемост имат на фрагманите и от новите сериали, техният първи епизод е най-гледан. Засега от новите летни предложения, те се очертават като фаворит на аудиторията. Бурджу и Илхан Шен, който е роден в Шумен междудругото, ми допадат като двойка. Далече, далече са от нашата разбира се, но все пак симпатични са ми.

Какви теми отварям само и какви неща ме вълнуват. Satisfied Цялата турска гилдия съм ги наизустила. Ако някой  ми беше казал, че така ще стане... Satisfied

# 387
  • Кърджали
Аз дето си бях казала че лятото освен нашите друг сериал няма да погледна, то и време уж нямам толкова, в момента в понеделник, вторник и сряда имам по един сериал за гледане. А, даже в понеделник от тази седмица станаха два.
Но... Няма да си кривя душата, като двойка нашите са най.

# 388
Аз дето си бях казала че лятото освен нашите друг сериал няма да погледна, то и време уж нямам толкова, в момента в понеделник, вторник и сряда имам по един сериал за гледане. А, даже в понеделник от тази седмица станаха два.
Но... Няма да си кривя душата, като двойка нашите са най.
За Ханде и Керем - те са извън класациите Grinning , но аз много харесвам двойката в Рецептата Кадир + Сера , мисля ,че и Гьокхан и Ягмур също са хубава двойка -Сърдечна рана ( още не съм го гледала )
Що се отнася до сериала на Мелиса , може и да е интересен , но не ми харесват ГГ , само Мелиса , останалите трима - никак .

# 389
  • Кърджали
Phillipine, Гьокхан и Ямур са наистина хубава двойка. И сериала изглежда интересен (нищо оригинално като идея, но добре направено и изиграно), шом в понеделника предпочетох да гледам тях вместо Кадир и Серра.
Сериалът на Мелиса не съм го гледала, но и нещо не ми привлече интереса, та и едва ли ше го загледам.То и тези сериали ми идват в повече 😂

Общи условия

Активация на акаунт