Али, Алекс, благодаря ви за бързите преводи! Страхотни сте!

Добре, че изпита не ми е днес.

И аз съм страшно доволна от епизода, който ни показаха. Добре издържан, чудесно предадени емоции от всички. Колкото и да хваля играта на Ханде и Керем не стига.
Най-хубавият епизод, най-истинският за мен.

Ако кажа, че гледах фрага само веднъж ще излъжа. 🤷🏼♀️ И следващия епизод изглежда ще е много добър. Еда ще е много ядосана и наранена, ако наистина започнат дело да и вземат детето. Кираз е най-ценният човек в живота и. Тя, както и ние, очакваме те заедно тримата да са щастливи като семейство! Ще ги надроби Айдан пак и ще се чуди Серкан как да обяснява, знаем, че имат проблем с говоренето като стане нещо.
Халати, хавлии, белезници.. и горещи моменти няма да ни липсват като гледам.

Сигурно пак няма да съм много активна, обаче предстоят важни дни ии..

"Енгин - Ти да не си мислиш че само за тях ще е трудно ако те загубят,Серкан? Не виждаш ли колко хора има, които те обичат? А ние какво ще правим? Не може да бягаш от всички, да се затваряш, да се обричаш на самота и без обич. Серкан, виж, иди и пак говори с лекарят ти. Ако в тялото все още има такъв риск,какъвто и да е, ще приема и уважа всичките ти решения. Но срещу теб има жена, която те обича повече от света. Посвети живота си на теб. Имаш невероятно красива дъщеря. Всеки един ден който ще прекарат с теб си струва за цял живот, братле, не разбираш ли?"

и за емоцията, която те ми донесоха, денят

Остават реално едни 7 епизода, последни 7 седмици със сериала и тази приказка. Не си ги разваляйте от мисли за турският зрител и вкусът му (или по-скоро липсата му на такъв).