Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 412
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
# 346
  • София
На това му се казва “семейна идилия”. Heart Eyes

# 347
Е, това беше серията на голямото ревАне! 😁 Със сигурност сме спасили от фалит няколко хартиени фабрики не само у нас, но и по света! 😆😋
Голд се завърна и Серкан взе да гледа като разгонен котарак, а на мен ми препари под лъжичката! 😂😂😂

# 348
  • София
Лейди Лаура с разгонения котарак и Славена с Картофчо и Черешка - наследниците на клана Болат, ме разплакаха, ама от смях! Grinning

Гледам, в социалните мрежи са захапали Айдан и Айфер. И с право. И двете твърде много се мешат в живота на “децата си”, а те самите са цъфнали, та вързали, където има един израз. Да погледнат първо себе си, да подобрят своя личен живот, пък после да дават акъл на другите. Wink

Както и да е. Поплакахме, посмяхме се. За мен това дефинитивно беше най-добрият и най-силният епизод досега. Очаквам следващия с нетърпение. Преди финала ще имаме още една драма. Няма кой да ни остави 7 епизода да гледаме рахата на Еда и Серкан. Ехееее, колко неща могат да се случат за 7 серии… Rolling Eyes

Благодаря ви за прекрасната компания, за мен беше удоволствие! Благодаря на Али и Алекс, че превеждаха за нас отново.
Лека нощ! Nature Stars

# 349
Алекс и Али, Sparkling Heart много ви благодаря, разкошни момичета за всичко, което правите за нас!

Мила Морте, Sparkling Heart леко раждане, миличка! Да се радваш и да гушкаш прекрасно бебче!

Мили момичета, Sparkling Heart благодаря ви за всичко споделено! Прочетох страхотни постове и емоцията ми се увеличи многократно!

Плаках, смях се, разбрах и простих всички грешки на Серкан, преживях щастието на Кираз да види татко си, плаках с Еда от съпричастност към болката в душата ѝ - прекрасен епизод!

Нямам почти никакво време тези дни, защото се заринах с работа, с лични ангажименти и тем подобни "веселби". Успях да ви изчета и да ви настигна! Страхотни сте, че поддържате темата толкова интересна!

Утре ще се опитам да пиша повече, защото сега емоциите и умората се чудят кой да победи, а утре рано сутринта ми предстои поредния важен ангажимент!

Във фрага ме разплака стаята на Кираз, облепена със снимки на звезди, космически кораби и астронавти!

Нашето щастливо семейство - феята, робота и черешката:

Как започна всичко:

"Честит Рожден Ден, дъщеричката ми!"

Лека нощ, хубави сънища и още по-чудесен ден ви пожелавам!

# 350
Да, уж ще заспивам, ама преди това да прегледам фрага и темата още няколко пъти 😁😁
Много вълшебство и магия ни очакват, личи си във всеки един отделен елемент, че Айше се е завърнала!Много мило ми става как баща и дъщеря гледат и учат планетите заедно, особено като имам едно дете вкъщи, с което сега точно сме на тема Космос 😊
Все пак се надявам, че Айдан няма да забърка някоя недомислица и че фрагът ни показва нещата не такива, каквито са. Дано се сдобрят с Кемал и да си седне на дупето 😁
Ханде и Керем са създадени да бъдат родители, толкова много им отива и са толкова естествени! Пожелавам им цялото щастие на света и дано скоро наистина станат родители, а ние ще им се радваме отстрани 💓

# 351
  • Кърджали
Étoile*, темата Космос много вълнува децата. При моята щерка си остана страст, очите и светят направо като стане дума за космос, за звезди, за планети. Всичките и дрехи са със звездички кажи речи. Малкото и то да не остане по -назад, върви по стъпките на кака си. Днес ми се хвали че много бил знаел за космоса Simple Smile
Оооо, Айдан няма да е Айдан ако не забърка нещо. Все пак трябва да има нещо, което да обърка нещата между Еда и Серкан. Щото иначе Серкан ще си върне ЕДа за серия -две. Кой ще ти ги остави безметежно щастливи до финала. Н осе надявам да не задълбаят мног и Серкан да покаже характера си този пък както и когато трябва.
Морте, пожелавам ти и аз леко раждане!

# 352
За мен това е най-добрата серия на Айшето. Честно казано не знам откъде у мен се
                             взе толкова реване.Cry Ревах на почти всички сцени между Еда и Серкан, че се съдрах.
                             Толкова преживях серията, че не можах да си събера акъла и да напиша поне два реда.
                              Изключително актьорско майсторство на Керем и Ханде.

Morte, бързо и леко раждане и утре да си гушнеш едно хубаво бебче.Flowers Hibiscus

Али и Алекс, благодаря ви за преводите и това, че и тази вечер бяхте на линия.Sparkling Heart

Благодаря ви Момичета за цялата дискусия, защото аз от емоции не можах, верно навод-
                               нихме хубавата си къщичка, а сега как ще заспя един господ знае, трудно ще е.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 01:43 от Tanita53

# 353
Благодаря за преводите на всеотдайните ни преводачки.
Страхотна серия-най-добрата.Имаше от всичко-и си поплаках ,и се посмях .
Дениз надмина себе си с неадекватността си,но въпреки всичко не ме дразни,а дори напротив-приемам я с усмивка.
Енгин и Пъръл-страхотно семейство и добри приятели на Серкан и Еда.
Айдан за какво попечителство говори?Май главата съвсем не я слуша.Кемал бей да си я прибира,че Серкан ако разбере за намеренията и Господ не може да я спаси.Двете с Айфер бяха доста дразнещи.
За играта на Керем и Ханде мога да кажа само едно-оставиха ме без думи и сълзи.Какво щастие ,че проектът ги събра.
Забелязахте ли ,колко много предмети и спомени е запазил Серкан?

# 354
  • Кърджали
Някой ден ще заспа ли като хората след серията? Тъй и тъй не мога да заспя, та прегледах сцените пак
Научава истината

Скрит текст:
Еда: Аз съм майката на собственичката на тази обувки, това невероятно дете, това сладко дете.А ти си бащата.Родих я в Италия. Там и разбрах, че съм бременна.Ти не искаше.Каза ми че не ме искаш, че не искаш да ме виждаш.След това аз не можах.Не успях да ти кажа.Серкан, няма ли да кажеш нещо?
Енгин: Звъня, звъня, не вдига телефона.
Айдан: Ах,къде е този?
Енгин: Не..Този човек е дошъл на земята за да ме подлуди.Серкан…
Айдан: А, Серкан, къде си
Енгин: Къде си, братле?
Айдан: Серкан, теб търсим.Серкан, спри
Енгин: Серкан, какво става
Айдан: Серкан, какво правиш
Енгин: Серкан,
Айдан: Ай, ще полудея.Наистина ще полудея.
Енгин: Серкан, ще отвориш ли?
Айдан: Серкан
Енгин: Серкан, изслушай ме, братле.къде така?
Айдан: Ще ги питам аз семейството на тази цветарка.
Енгин: Няма нужда много дда се навиваме.
Айдан: Виж го, тръгна
Енгин: Еда..
Айдан: Еда…Ще спреш ли, моля те.Толкова години крихте внучето ми , но вече разбрах всичко. Ще кажа на Серкан.Нама да може да го криеш от него
Енгин: Госпожо Айдан, хайде да се успокоим.
Еда: Аз преди малко му разказах.
Айдан: Разказала му е
Еда: Хайде, Серкан, къде си, вдигни този телефон…
Серкан си спомня :
Еда: Моля те, хапни малко.До къде ходих за да ти ги намеря.Любимият ти плод.Моля те.Знаеш ли, черешата била плода на безкрайността.Означавало безкрайност.
Еда: И аз имам неща, за които съжалявам, и които не съм ти казала.
Серкан: Аз всяка сутрин ставам в 5, госпожице
Кираз: И аз ставам в 5. Тогава човек е най-продуктивен.
Серкан : Какъв искаш?
Кираз: Имам алергия към ягоди. Всички други стават.Но искам два.
Серкан ще прости ли?

Скрит текст:
Еда : Благодаря.
Еда: Серкан, знам че си вътре. Ще отвориш ли вратата?Серкан, моля, искам да поговорим, ще ми отвориш ли?
Серкан: Еда, може ли да си вървиш?
Еда: Не мога да си тръгна.Не мога, защото трябва да говорим.Виж, моля те.Моля те, хайде, отвори вратата. Да поговорим лице в лице.Серкан, на теб говоря.Добре, ако се налага ще чакам тук до сутринта, ще стоя тук докато ми отвориш вратата.
Има неща за говорене

Скрит текст:
Еда: Много исках да ти кажа.Даже един път дойдох до вратата ти, но се върнах.Спомняш ли си , обадих ти се когато бях в Италия.
Смс от Еда: Серкан, искам да поговорим
Отговора на Серкан: Няма какво да говорим.Не се получи, приключи.
Еда: Разбирам че си ми ядосан.Разбирам, че ме обвиняваш. Имаш право.Но аз много исках бебето ми. Част от теб да живее с мен, да порасне, много исках.Много се страхувах, че ти няма да го поискаш. Страхувах се, че ще бъдеш жесток.Какво да правя, изпраших се.Хайде, отвори тази врата и да поговорим.Моля те, Серкан, отвори тази врата и да поговорим.Добре, ти си знаеш.Ти може да си инат, но аз съм по – инатлива.Ще стоя до сутринта, няма да си ходя.Ще стоя тук докато отвориш тази врата.Ако трябва ще спя тук.Серкан, моля те.
Ти си права Еда

]
Скрит текст:
Еда: За мен беше много трудно решение да родя Кираз.Но никога не съм съжалявала за това си решение. Съжалявах само че не можах да ти кажа.Но когато се раздели с мен, толкова грубо ме изкара от живота си, че не можах да ти кажа. Знам, че беше грешка.Трябваше още в началото да ти кажа. Но не можах. Серкан, моля те, кажи нещо.Не мълчи така. Крещи, викай, кажи нещо, но не мълчи, моля те.
Серкан: Еда, няма за какво да крещя.Мислих много снощи.Права си. На твое място и аз бих направил същото.
Еда: Ти сериозен ли си?
Серкан: Аха. Ако беше дошла да ми кажеш че си бременна, много вероятно щях да поискам да направиш аборт.И тогава нямаше да я има Кираз.Този Бурак. Постоянно го нарича татко.
Еда: Казва му Буба.Съкратено от Бурак Балджъ.
Серкан: А какво каза на Кираз. Че баща и е мъртъв ли?
Еда: Казах и че е астронавт
  Кираз: Баща ми е истински астронавт.От години обикаля космоса.
  Серкан: Не е за вярване. Казваш се Кираз, баща ти е астронавт, какво остава, майка ти е летящ кон ли?
  Кираз: Майка ми е Фея. И ти ли си си имал фея?
Серкан: Астронавт.Значи Кираз не си го е измислила.Оригинално.
Еда: Какво да направя?Знаеш, аз израснах без родители.Но това което ме държеше беше тяхната обич.Знам и ти какво си преживял като дете.Все още чувстваш вредите от това, че баща ти не те е искал.Да бях казала на дъщеря си че има баща, който не я иска ли?Какво да и бях казала?Казах и че е астронавт, поне беше щастливо дете. Какво мислиш?
Серкан: Еда, не мога да асимилирам всичко това за един миг.Имам нужда от малко време.Имам нужда от време за да помисля какво ще правя.
Еда: Добре
Серкан: Предпочитам да остана сам.
Еда: Добре, разбирам, прав си.Виж, тук има снимки на Кираз и клипове.Оставям ги тук, ако искаш да видиш как е растяла.
Болезнена равносметка

Скрит текст:
Серкан: Еда…Аз…Аз не съм готов да бъда баща.Не е лесно да го кажа.Не е лесно и да го чуеш, но не мога да бъда така несправедлив към Кираз. Не мога.Не мога да я накарам да преживее това което аз преживях с моят баща.Ще е нечестно спрямо нея. Тя има нужда от по-добър човек, който да се грижи за нея.Не от мен.
Еда:Да, тя заслужава най-доброто, Серкан.
Серкан: От каквото и да имате нужда финансово, аз съм насреща.
Еда7 Какво означава финансово?Как така от финанси? Кираз кога ще има нужда от пари?
Серкан: Знаеш какво имам предвид.Когато имате нужда – финансово,материално
Еда: Кираз няма нужда от подкрепа, не разбираш ли?Тя няма нужда от подкрепа, в живота и има много хора, които я подкрепят.Леля, Мело, Бурак, Керем…Ако не бяха те, и аз дори нямаше да се справя.
Серкан: Сигурно си преживяла много трудности.Не знам какво да кажа
Еда: Хубаво е защото е трудно.Но да бъда майка на Кираз е толкова хубаво чувство, да плача когато тя плаче, да държа ръката и когато се страхува, да вдишвам аромата и всеки ден,за една нейна усмивка съм готова да дам целия свят, или да унищожа света ако тя страда.Това е да бъдеш майка.
Серкан: Заради това не съм те разбрал. Когато каза че не може да бъдем заедно…
Еда: Ти да не си помисли че пречката между нас е Кираз?Дъщеря ми може ли да бъде пречка между нас? Какво си мислиш ти, че ако я нямаше кираз, щях да се метна на врата ти ли?Знаеш ли коя е пречката между нас? Ти си.Ти си и тези твои твърди граници.
Серкан: Еда, не си справедлива. Знаеш, аз забравих всички мои граници докато бях с теб.
Еда: Да и после си ги върна.Върна си фабричните настройки.Едно към едно.съвсем същият, нищо не се е променило. Какво стана с нас?Какво стана с нас? Къде си ти? Кой си ти?Защо пак се появи срещу мен.
Серкан: Наистина, ако ми беше по силите, бих върнал времето..Защото след като ти излезе от живота ми аз изгубих всичко.Ти беше моето всичко.
Еда: Няма такова нещо като мен.Аз и Кираз.Ако приемеш, приемаш и двете ни.Ако отхвърлиш, губиш  и двете ни.С години ме изяждаше от вътре.Изяждаше ме от вътре че не съм ти казала, че я отглеждах без баща. Какво и да ти бях казала?Нищо нямало да се промени.Напразно съм се чувствала виновна.
Дипломирането на Еда

Скрит текст:
Жената: Вечеряхме с двамата най-добри архитекти в Турция.Каквото и да кажа ще е малко.За нас беше чест.
Еда: И аз нас беше така.Благодарим. Беше много приятен разговор.
Жената: Аз благодаря.
Хакан: Тази вечер опознах вас и работата ви.Госпожице Еда, останах впечатлен от страстта която изпитвате към работата си. Ще направя всичко по силите си за да получите работата по двореца.
Еда: Благодаря.
Серкан: И аз мога да ви гарантирам че изобщо няма да съжалявате. Госпожица Еда има един израз, който много харесва /тук не мога да цитирам израза на италиански, съжалявам /, тоест има повече от колкото си мислите.
Еда7 Да, това е израз, който използвах в речта ми за дипломирането.
Серкан: беше и много хубава реч
Служителка: Господин Хакан, дойде колата ви
Хакан: Добре, благодаря.Тогава до скоро виждане
Жената: Довиждане
Хакан: Господин Серкан
Еда: Довиждане
Хакан: До скоро
Серкан: Сладка двойка
Еда: Ти си бил на дипломирането ми в Италия ли, Серкан?
Серкан: Да.Беше важен ден. Не можех да го пропусна.Знам. Мислиш, че само и единствено ти си страдала, но положението не е точно така, Еда.Мисля си за теб всеки ден откакто излезе от живота ми.
Еда: Но това не променя нищо.Както и да е. Ти не искаш да поемаш отговорност,  и аз не те искам в живота ми.Излез от живота ми.Не го прави по-трудно.
Серкан: Да, изплаших се, Еда
Тайната на Серкан /и от тук като ми потекоха едни сълзи…/

Скрит текст:
Серкан: Ти ще ме изслушаш
Еда: Не искам да говоря с теб
Серкан: Еда, аз те изслушах, сега е твой ред да ме изслушаш
Еда: Тихо, Кираз спи.Остави ме на мира. Не искам да говоря
Серкан: Еда.Погледни ме.Погледни ме.Лекарят ми каза „Никога няма да имаш дете“
Еда: Какво говориш?
Серкан: След като преборих рака, без да знаеш отидох при лекаря.Казах му „С Еда искаме дете“. Каза че е невъзможно.След всички лекарства, след  всичките химиотерапии, каза че е невъзможно.
Еда: Ами Кираз..
Серкан: Кираз е чудо.Разбираш ли?Кираз е чудо.Кираз толкова прилича на мен и теб, че трябваше да се сетя още първият ден.Но знаейки думите на лекаря, дори не предположих.

Еда: Защо не ми каза тогава?Защо ми каза че не искаш деца?Да ми беше казал че не може да имаме деца.
Серкан: Защото ти нямаше да ме изоставиш.Лекарят ми каза че в следващите 5 години вероятността ракът да се завърне е 70 %. И това не ти го казах.Защото ако ти го знаеше, нямаше да ме изоставиш.Щях да се разболея пак и пак нямаше да ме изоставиш.Щях да съсипя живота ти.Заради мен. Защото ти беше съгласна дори да бъдеш нещастна с мен.Какъв смисъл имаше от всичко преживяно ако не можех да ти дам това, което искаш?
Еда: Сега, Серкан..Сега..Вече имаш дъщеря
Серкан: Недей..Не мога, Еда, не мога..Аз съм болен човек.Всеки момент отново може да се разболея от рак.След като знам това, какъв е смисъла да градя живот.Еда, не разбираш. В мен има бомба със закъснител.Разбираш ли? Готова всеки момент да избухне.Не знаеш какво е това, не знаеш колко се страхувам.
Еда: Да, не знам, не мога да знам.Да, ти го преживя.Не знам какво си мислил. Но Серкан, това отмина.Свърши.Свърши.
Серкан: Еда…Казах ти всичко това за да можеш да разбереш решението което взимам за Кираз.Не мога да поема отговорност за това дете.Не мога да бъда добър баща.
Еда: Защо си такъв?Защо си така вманиачен?Защо всичко трябва да е идеално?
Серкан: Защото Кираз е идеална. Защото ти си идеална.Ти си идеална, невероятна жена.Със сърцето си, с душата си, с ума си, със всичко си невероятен човек.Още от първия ден в който те видях мисля само за едно. И то е – ти не си достоен за тази жена и ще дойде ден в който тя няма да те търпи повече.
Еда: Ти си затворил сърцето си в клетка.И на това му викаш живот.Защо си го причиняваш?Защко толкова се самоограничаваш?
Серкан: Еда, аз съм човек, който е свикнал на самота.През целият си живот бях сам.бях сам след като умря батко ми.В пансиона бях сам.В работата бях сам.Винаги бях сам.Но после ти влезе.Ти влезе в живота ми и всичко се промени.Но накрая излезе от живота ми. И след като ти си тръгна, аз 5 години останах със спомените ни и със халюцинациите ми за теб.Затова, моля те, колкото и да ми се ядосваш, ядосвай ми се, но не ми казвай че съм те забравил.. Защото това ми идва много тежко.Моля те, уважи това. Лека нощ.
Струва колкото един живот

Скрит текст:
Енгин: Да..Хайде сега мисли как ще се справиш с това положение,Серкан.
Серкан: Ти май не разбираш когато ти дават затварят.
Енгин: Не разбирам.Не разбирам и как може да си мислиш че ще избягаш от мен.Ще говорим, братле.Ще говорим
Серкан: Да говорим.
Енгин: Аха. Още обичаш Еда?
Серкан: Да
Енгин: Обичаш ли Кираз?
Серкан: Да, Енгин, колкото и глупав да е въпроса ти – да.
Енгин: Много обичаш и Еда и Кираз?
Енгин: Това беше твоята мечта, Серкан?Най-голямата ти мечта беше да имаш дете от Еда.
Серкан: Аха, Да
Енгин: Но сега не го искаш.
Енгин: Не..Ти си луд.В речника срещу думата луд трябва пише твоето име. Ти си наистина луд.Луд.
Серкан: И дойде да ми кажеш това ли?
Енгин: виж, обичаш Еда до лудост.
Енгин: И искаш да и причиняваш болка защото я обичаш ли?Викаш – не стига това, което и причиних до сега, какво още мога да направя ли? Това ли е?
Серкан: Енгин, аз не мога да дам на Еда това което би искала.Ясно ли е?След като съм бил вече веднъж болен, ако болестта ми се завърне, и ако този път умра, тогава за втори път ще съм изоставил тези двама човека.Аз не искам да го правя. Затова вместо да ме опознае, вместо да ме обикне и да прекарва време с мен, по- добре Кираз изобщо да не ме познава, да не ме обиква , да не прекарва време с мен,..
Енгин: Ти да не си мислиш че само за тях ще е трудно ако те загубят,Серкан?Не виждаш ли колко хора има, които те обичат?А ние какво ще правим?Не може да бягаш от всички, да се затваряш, да се обричаш на самота и без обич.Серкан, виж, иди и пак говори с лекарят ти.Ако в тялото все още има такъв риск,какъвто и да е, ще приема и уважа всичките ти решения.Но срещу теб има жена, която те обича повече от света.Посвети живота си на теб.Имаш невероятно красива дъщеря. Всеки един ден който ще прекарат с теб си струва за цял живот, братле, не разбираш ли.

Сълзи по миналото

Скрит текст:
Еда: Здравей, Серкан!В Италия съм.И съм бременна в деветия месец.Нямах смелост да ти го кажа.Но започнах да снимам тези клипове, ако някой ден поискаш да се запознаеш с дъщеря си.да, ще имаме дъщеря.След няколко дни.Много напълнях. Да можеше да видиш, направо се търкалям.Много щеше да ми се смееш, ако беше тук.
Това е най- хубаво миришещото бебе на света.Мирише ми на череши.Черешата означало прераждане.Напомня ми за теб.Дали да я кръстим Кираз?
Не се справям.Плаче по цяла нощ, не млъква.Не знам, теб ли иска, какво иска.Не се справям, аз съм много лоша майка.Наистина не се справям, Серкан.
Днес Кираз навърши 1 година.Опита се да изяде свещичката  на тортата. Трябваше да я видиш.Изпадна в рев като и я взехме от ръцете.Много е сладка.Сега се успокои и си играе.
Серкан, виж какво ще ти покажа. Ела, ела…Какво има там?
Серкан, виж  какво ще чуеш сега../Кираз казва „тате, тате“/
Серкан: Ало…
Еда: Серкан, кираз при теб ли е? Виждал ли си я днес?
Серкан: Не…не… Аз не съм в Шиле.
Еда: Кираз я няма. Няма я от сутринта.
Серкан: Добре, виж, не се тревожи.Успокой се.Някъде наблизо ще е . Веднага идвам.Успокой се, идвам.
Серкан успокоява Еда

Скрит текст:
Серкан: Еда
Еда: Серкан, Кираз я няма. Кираз я няма.
Серкан: Добре
Еда: От сутринта я няма.помислих, че е в гората, но трябва  да се е върнала.Тя не прави така.
Серкан: Еда ,трябва да се успокоиш.Разбирам те, но трябва да се успокоиш.Когато я срещнах за първи път беше сама в гората и си събираше къпини.Тоест тя е също като теб смела, умна, разумна.Разбираш ли? Докато идвах се обадих на жандармерия, екипите по издирване, всички я търсят сега, разбираш ли.Ще я намерим.
Еда: Моля те, да не и се случи нещо. Моля те направи нещо.
Серкан: не се тревожи. Ти стой тук
Еда: Не мога да остана.
Серкан: Не, трябва да останеш тук.
Еда7 Ще отида там, където ще празнуваме рожден ден.
Серкан: Добре, ти чакай там.
Еда: Моля те, намери я
Серкан: Трябва да се успокоиш.Ще я намеря.Обещавам, ще я намеря.
Получи се много дълъг пост, ама исках пак да извървим пътя по който премина Серкан в борбата със себе си и страховете си.
Утре ще продължа с още някоя и друга сцена.

# 355
Алекс, невероятна си. Адмирации и целувки! Тъй като съм нощна смяна не можах да гледам, само четях и се вълнувах, но твоите преводи ме направиха наистина съпричастна към ставащото. БЛАГОДАРЯ от ❤

# 356
Алекс,БЛАГОДАРЯ!

# 357
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви еди невероятен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

П.С. Али, Алекс много БЛАГОДАРЯ, невероятни сте Hug

# 358
Добро утро, момичета!🌺 Аз все още съм под въздействието на епизода от снощи. Фрагът също е много хубав, само се надявам Айдан да не свърши някоя глупост.🧚‍♀️ Мисля си, че може да направи така, че Серкан без да знае да подпише документите за попечителство и после Еда да си мисли, че той го е направил умишлено. Още повече ще се разстрои от мисълта, че искат да й вземат дъщеречката. Все пак има надежда, че няма да се стигне до там. 🤗
А около еуфорията снощи не сме разбрали (поне не видях някой да го е постнал), че са качили в ютуб епизода с Керем при Ибрахим Селим.🥳 Ето линк:

# 359
На мен епизода също ми хареса, много добре изграден, познах, че Серкан ще се появи на партито и епизода ще свърши. Радвам се, че не ни бяха показали финала в трейлърите. Дори и да има повече драма в епизода, радвам се, когато накрая има надежда или позитивен финал.
А както се вижда от трейлъра Кираз ще приеме баща си и както казва Еда ще изградят хубава връзка баща-дъщеря, но и получаваме и отговор на въпроса какво още може да стане - а именно затопляне на отношенията между Еда и Серкан Revolving Hearts

Много ми харесаха сцената в градината, когато серкан върза обувката на Кираз и после в хотела, когато Кираз му каза, че го харсва
Senden hoşlanmaya başladım - Sen Çal Kapımı 43. Bölüm - https://www.youtube.com/watch?v=ZQ0TK_d4HR0

и естествено много ми хареса сцената, когато Серкан намери Кираз в гората и заедно пуснаха балона с писмото
İyi ki doğdun kızım! - Sen Çal Kapımı 43. Bölüm - https://www.youtube.com/watch?v=nLFcKEvpiI8

тези две сцени мога да ги гледам още няколко пъти

благодаря на Алекс и момичетата, които превеждаха и коментираха по време  на епизода Hug

лека полека започвам да се ядосвам на Айдан:

когато Серкан беше изчезнал в Словения - Айдан не каза на Еда, че е жив, за да не върви срещу волята му, за да не го ядоса и защото не прави нищо без негово одобрение Sad

5 години крие връзката си с Кемал - за да не ядоса Серкан, за да не го тревожи и занимава, защото се страхува, че няма да получи одобрение и се страхува да е против волята му Neutral Face

А сега какво? Откъде събра тази смелост - да тръгне да води дело за попечителство от името на Серкан? Без негово знание, без негово съгласие?
А и Сейфи и казва, че Серкан ще се ядоса. Та Серкан не искаше да поеме отговорност за детето и не искаше да е в живота на Еда и Кираз, когато Айдан почна с разговорите с Кемал да вземат попечителство?! Weary

Или Айдан иска тя и Кемал да са попечители на дете с живи родители?Thinking - Какво е това безумие от нейна страна и откъде тази смелост - нали не вземаше решения от името на Серкан, нали не можеше да си позволи да върви срещу волята и желанията му?! Neutral Face
Може да крие от Еда един месец, че Серкан е жив , защото Серкан я помоли.
А сега, когато Серкан и казва, че не иска да е баща на Кираз - Айдан тръгна да води дело за попечителство. Tired Face

Добре, че поне в последните минути на епизода Серкан все пак реши да бъде баща и ще имаме няколко хубави семейни момента преди глупостите на Айдан да излязат наяве и да разрушат семейната идилия.

Общи условия

Активация на акаунт