Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 437
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • Плевен / София
Така...във фрагът чухме "химна на темата" и вече, който може да заспива Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря на всички за коментарите и компанията...На Алекс и Али за преводите HeartHeart

# 331
  • София
За всички нас, които дочакахме фрага - заслужаваше си! Супер фраг! Сигурно пак ни показват част от истината, но имаше толкова моменти на Еда и Серкан, че няма как да се оплакваме! Напротив, можем спокойно да си легнем и да сънуваме розови сънища! Flowers Four Leaf Clover

Благодарност за Али и Алекс както винаги, че отново бяха на линия! На всички момичета, които писаха тази вечер в темата също благодаря за приятната компания! Чудесни сте! Gift Heart

# 332
Важен елемент е турското знаменце на костюма. Все пак любовта към държавата е на първо място Smile Отивам да слагам субтитри Blush

# 333
  • Кърджали
Еда: Серкан ще влезе в живота на Кираз. Баща и дъщеря ще създадат хубава връзка помежду си
Мело: Какво друго може да се очаква
Мело7 Палачинките на Кираз
Еда: Не е това, което мислиш
Айдан: Този подпис ще ни отвори пътя за делото за попечителство , Сейфи
Сейфи: Ако Серкан разбере, ще ни разкъса с тези си мускулести ръце
Ердем: Истинската змия е Серкан Болат Айфер: Главата на това момиче, заклевам се, не и работи .Умът и е във въздуха
Мело: То след снощи е нормално
Айфер: Какво е станало снощи?
Мело: Какво е станало снощи?

Айдан пак ще прави бели зад гърба на Серкан. После Серкан ще го отнесе

# 334
  • Dupnica
Следващият епизод ще е още по вълнуващ.Вдигат летвата  и очаканията ни!
Лека нощ момичета!

# 335
На 10000% съм сигурна, че Айдан ще забърка някоя гадост! И Еда веднага ще реши, че Серкан е знаел…. Отиде ни пак щастието 😒

# 336
Благодаря за компанията!
Епизода съм го изгледала на 50%.
Пишеше, че щяло да има изненада. Е да,  астронавата - баща се появи и в живота на Кираз влиза нов човек.
Фрага е , другата сряда повече, сега си мечтайте.

# 337
# 338
мили момичета,благодаря за преводите!
много силна и емоционална серия!
доста и аз поплаках!
фрага ми хареса,ще остана на линия да ви изчета и ако момичетата още нещо преведат да го прочета!
на нашата бъдеща майка-леко раждане!
а на всички вас-гуш!

# 339
Много ми хареса целия епизод и цялата магия, която ни поднесоха! Имаше от всичко по много!
Фрагът изглежда обещаващо и много се надявам Айдан да не забърка някоя гадост и оттук насетне да ни чакат само вълшебни моменти!
Лека вечер 😘

# 340
"Айфер: Главата на това момиче, заклевам се, не и работи .Умът и е във въздуха
Мело: То след снощи е нормално
Айфер: Какво е станало снощи?
Мело: Какво е станало снощи?"

Нашите са се гонили голи из стаята на Еда, взимали са си душ и мисля, че това са последствия след като Еда видя белезниците, снимките и щуротиите... Вероятността да бъде заченато някое "Пататес" скача на 98% 😆
Серкан обича Череши, а Еда - картофи 🥴

# 341
Черешка и Картофчо, наследниците на клана Болат Joy

# 342
Blue HeartБлагодаря, Ви момичета за прекрасната компания, за преводите от Алекс Chocolate Barи АлиBirthday, за коментарите, за искренно споделените чувства. След такъв епизод заспива ли се?
Green HeartЛека и прохладна да е нощта Ви!:whale:

# 343
  • Кърджали
То се е видяло ,ч е няма да заспя. Избирам тук какво да преведа първо. Ама преди това изгледах каквото бях пропуснала.

# 344
За да се концентрирам във фрага, трябваше през 5 секунди да го стопирвам. Явно много ми дойдоха пак емоциите тази вечер.

Благодаря за преводите момичета. Ние тук може да си пишем и коментираме, но с вас емоцията и преживяването на всеки епизод е съвсем различно. Simple Smile

Желателно е да си легна, но едва ли ще успея да заспя.

#iyikidoğdunkızım
1,25 млн. туита

Общи условия

Активация на акаунт