Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Малко ме хвана яд, че Дениз я нямаше, защото исках да ѝ видя реакцията, ама пък от друга страна като знам колко е куха и как щеше да развали момента, разбирам защо я разкараха оттам

# 316
  • Кърджали
От отдавна не бях гледала реклами....Но и не искам да изпусна фрага.
Мен рейтинга отдавна не ме интересуваше, за днешната серия изобщо. Това си беше много, много хубава серия.

Али, Дениз ми е смешна как се самонавива че има някакъв шанс

# 317
Осман не направи ли финал на сезона миналата седмица? Може да има покачване, но каквото такова. Wink

# 318
  • София
Дениз е много интересен образ, май всеки сериал има нужда от такива като нея и Ердем, да предизвикват комични моменти и сцени! Това с обувките, подарък за Кираз беше топ подарък! А пък Ердем в костюм на клоун май е най-сполуливия дрескод за неговия образ! Ако не бяха и те двамата със Сейфи със сцената с дрона, който така и не успяха да пуснат в действие, нямаше да има почивка за тези, които плачат! А така малко се разведри атмосферата! Наистина, прекрасна серия!

# 319
  • София
Гости, аз оправдавам Серкан и виждам нещата по различен начин. Само че трябва първо да спра да подсмърчам, да си събера мислите и ще споделя. Това сигурно ще стане утре. Нямам повече енергия просто. Чакам фрага сега…

# 320
  • София
не сте прави да не харесвате костюма на Серкан...все още сме в Ковид пандемия...

# 321
Какъвто и да рейтинга, няма значение. Все тая. Важното е,че ни открехнаха малко вратата, научихме някои неща и че светлината се показа. Керем и Ханде играха зашеметяеащо.
Разбирайки тук там нещо, благодарение на Алекс и Али си дооформях нешата, но усетих емоцията и чувствата им. Върнаха се в играта с тази игра.

# 322
  • София
Костюмът си е окей, просто е костюм за детско парти. Wink Като онези, които обличат аниматорите по разни детски тържества. Simple Smile

# 323
  • Кърджали
Това намерил в Шиле за толкова кратко време, това облякъл ся...
Тъй предпочитам да мисля, вместо да намирам кусури.
Дефакто преди да я намери Серкан не знаеше че кираз има рожден ден. На бележката го прочете. Може да е Серкан Болат, но за няма и половин час да домъкне от ИСтанбул по - истински костюм щеше да ми е по -нереалистично

Серкан Болат се връща в играта. Gold се връща в играта

# 324
  • София
Страхотиен фраг!!!

# 325
  • София
Мале, следващият епизод ще бъде бомба гиби!!! Този ни разплака, следващият ще ни прати в облаците от любов и романтика! Леле, Айше, магьосница си, признах те! Heart

# 326
Ха,ха ,хаааа....не ви ли замириса на прани чаршафи  след фрага ,а ?!?!?!

# 327
Фраг...хавлии, халати... Белезници... Голд... Хм
https://www.instagram.com/p/CQwlZJPqfxO/?utm_medium=copy_link

# 328
  • Пришълец
Коментарите за костюма са по-скоро за разведряване на атмосферата (nrgmama употреби същото, но във връзка с друго) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 329

Общи условия

Активация на акаунт