Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 444
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
След тази серия хич не ме интересува рейтингът утре. Това за мен е най-силният епизод от всички досега. Браво на целия екип! Heart
И за мен !

# 301
Аз за Серкан и Кираз плаках 😭 Керем беше зашеметяващ в този епизод!

# 302
Чак сега включих, че заради последната сцена хаштагът е #iyikidoğdunkızım... Първо мислех, че ще е реплика на Еда

# 303
На мен много не ми мяза на астронавт с този костюм, по скоро на човек, който пръска против кърлежи Wink
Неизлъчени кадри на Брус Уилис от "Армагедон"... Може и да настъпи след тази сцена, както казва Бро Simple Smile

# 304
  • Пришълец
Миси, защо ли си помислих нещо подобно и аз Satisfied

# 305
mi_si, еее, това е демо версия 😆😆 Пък може и за комари да е, че и те са в сезон сега 😆

# 306
Утре рейтингът ако не е над 5 ...., срамота Wink
Това са братята турци. Не очаквам голям рейтинг.
На нас ви хапеса епизода, ама на тях едва ли.
Да си призная и аз не съм плакала, ама епизода беше страшно силен. Дано от тук на сетне за ги виждаме като щастливо семейство.
Все пак, май всички сме зажаднели за това!

# 307
Как да не плаче човек, .... с извинение. То уникална актьорска игра, то чудо. Керем с неговия уникален тембър и сълзи направо ми разби сърцето. То Ханде с нейните очи, аман бе ... Браво на Айшето и на всички,

# 308
Ееее, Миси то това явно е костюм тип "направи си сам" 😂😂 Иначе и на мен с това на гърба ми прилича на човек, който ще ми пръска тревата в двора 😂

# 309
  • Плевен / София
Възможно ли е Кираз да не приеме Серкан от раз? Първо ще му се сърди, ще му го изкара през носа, после ще му се качи на главата. Бетер Еда. Grinning

Не знам как не сте се разплакали тези, които не сте. Аз също рядко плача. Така де… чувствителна съм. Но рядко могат да ме разплачат на филм, например. Трябва много да ме докоснат.
БРО не се разплаках...така е...защото Серкан се разкри не защото иска Кираз, а защото вече разбра, че вероятността за рецедив е отминала.Всяко дете заслужава да има баща за колкото и кратко време да е решила съдбата. И колкото и кратко да е това време е в пъти по добре, отколкото въобще да го е нямало...
На сцената с Демир и Асия плаках, като магаре....но .....тук ...йок...

# 310
mi_si Али експрес е доставил това. Това имали на склад. Нека не придиряме, че можеше и да е по - зле.

# 311
  • Dupnica
Сълзи и радост, страхотна серия и великолепни изпълнения на Ханде и Керем.
Сега ще чакаме как ще реагира Кираз.
Разплетоха историята и тайните на голямата любов, неизказаните думи и болката от липсата на любимия.
Филмчето от Еда беше уаууу!
Най-добрата серия

# 312
  • Плевен / София
Серията наистина беше силна...Хареса ми ...нищо, че не се разплаках. Много неща се разплетоха...Да видим сега накъде ще поеме историята...

# 313
Пак реклама, още 10 мин чакане ...

# 314
  • София

Очакванията ни, че ще ни покаже Айше Кутлу някакво логично обяснение за изключително неприемливото до този момент поведение на Серкан поне до сега не се оправдаха! Какви са тези настройки не знам, но явно само пълно преинсталиране на системата може да помогне на инатлия Серкан Болат! Знам, че гледаме сериал и то турски и очакваме красив финал, иначе съм категорична, че мъж като Серкан Болат не заслужава жена като Еда Йълдъз, нито дъщеря като Кираз! И двете са толкова лъчезарни, честни, усмихнати и слънчеви! Прекрасни! Gift Heart

Разтърсваща серия.Не знам как играят Ханде и Керем ,но за да се чувствам все едно аз гледам израстването на Кираз,от мойте очи текат сълзи,за мен е изключителна игра.И да ,Серкан даде обяснение за своето поведение.Не бих могла да обвиня или оправдая който и да е от тях,такъв е живота.Един път го приемаме със страх,а в следващия миг с надежда.Серкан  който е израстнал само в сивота,дори и мечтите са му за звездите,тоест недостижими неща,когато надеждата е взимала връх се е доближавал тайно до Еда ,и не е смеел да я докосне ,да контактува с нея ,сякаш той би изгорил тази дъга която е около Еда,и тя би станала развален калейдоскоп,а не пъстра палитра испускаща светлина.Болката   и обидата на Еда е нейното бягство от  Серкан.Не може да приеме от раз Кираз,по точно не нея,а риска да не се покаже недостоен баща.И това са думи,думи,но сърцето му е с тази малка принцеса.Спомням си как Пърл каза на Еда ,че само Серкан е останал да я търси там когато се беше загубила ,и ако това не е любов тя не знае какво е .Така и сега всички я търсят всички са притеснени,аСеркан се оказва единствения който е опознал  Кираз,нейните довереници , И това ако не е признанието на сърцето му ,че Кираз е не по малко важна за него.Сега ще трябва да убеди и Кираз ,че не се е крил от нея,а е искал тя да свикне с него.Очаквам и следващата серия да продължи  лекото сближаване на баща и дъщеря,
              И винаги говорим за всичко което Еда внесе в живота на Серкан,а нима той не я промени.Научи я на тънкостите в бизнеса,на увереност в себе си,на самочувствие ,че е прекрасен човек,на това как да бъде успешна в света на акулите,без тя да загуби своята доброта,съпричастност и лъчезарност.Серкан и Еда един друг се допълниха и с много кризи ,понякога преекспонирани страхове на Серкан са достойни за любовта която изживяват.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 00:08 от Leddel

Общи условия

Активация на акаунт