Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
SobПитам, има ли неразплакани?Rocket

# 286
Аз искам едно друго нещо да кажа. Който е снимал от този ъгъл, когато Серкан/Керем се качва по хълма или там каквото е да стигне до Кираз, поздравявам го! Страхотна гледка ни даде в гръб! Heart Eyes Joy
Иначе и на мен ми се насълзиха очите, първо от тъга за Кираз, после от радост. Нашият сериал може да ти даде всички емоции в 1 епизод, толкова е добър!

# 287
  • Плевен / София
София и там Демир си тръгна, защото имаше причина....След това не искаше дъщеря му да разбере, че и е баща, защото е болен...Поне ни спестиха излекуването на Серкан чрез Кираз...

# 288
  • София
очаквам потресаващ фраг, сега на ход е Кираз...да видим Еда - ще припада ли...

моите дома ми донесоха кърпички...и те са потресени ... от мен... скоро не са ме виждали да рева...

# 289
Наводнихте темата, ей 😆😆😆

# 290
  • Плевен / София
SobПитам, има ли неразплакани?Rocket
Да....

# 291
  • София
Възможно ли е Кираз да не приеме Серкан от раз? Първо ще му се сърди, ще му го изкара през носа, после ще му се качи на главата. Бетер Еда. Grinning

Не знам как не сте се разплакали тези, които не сте. Аз също рядко плача. Така де… чувствителна съм. Но рядко могат да ме разплачат на филм, например. Трябва много да ме докоснат.

# 292
Блестящ епизод, гледах от началото до края...
Да видим какво ни е подготвила Кираз, каква ще е нейната реакция?

# 293
Утре рейтингът ако не е над 5 ...., срамота Wink

# 294
  • Кърджали
Ама си заслужаваше наводнението на темата
Аз по принцип съм ревла.Макар и да и рева  на не много подходящи за рев неща.
Днес си поревах стабилно. Предполагам и утре като си пусна серията ще си порева.

# 295
Неизлъчени кадри на Брус Уилис от "Армагедон"... Може и да настъпи след тази сцена, както казва Бро Simple Smile

# 296
София и там Демир си тръгна, защото имаше причина....След това не искаше дъщеря му да разбере, че и е баща, защото е болен...Поне ни спестиха излекуването на Серкан чрез Кираз...

"Крадват " по  малко ! Много ми липсват емотките  от старата версия ,амаааа....

# 297
Момичета , не съм от ревливите , но се разплаках със Серкан , когато гледаше моментите , които е изпуснал с Кираз . Браво , Керем , чудесно изпълнение Heart

# 298
  • София
След тази серия хич не ме интересува рейтингът утре. Това за мен е най-силният епизод от всички досега. Браво на целия екип! Heart

# 299

Рева за Кираз, за Еда, не за друго. Smile

Общи условия

Активация на акаунт