Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 409
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро и от мен! Прекрасен ден ви пожелавам, момичета! Hug
Али, Алекс, благодаря ви за бързите преводи! Страхотни сте! Flowers Bouquet
Добре, че изпита не ми е днес. Joy
И аз съм страшно доволна от епизода, който ни показаха. Добре издържан, чудесно предадени емоции от всички. Колкото и да хваля играта на Ханде и Керем не стига.
Най-хубавият епизод, най-истинският за мен. Heart Eyes
Ако кажа, че гледах фрага само веднъж ще излъжа. 🤷🏼‍♀️ И следващия епизод изглежда ще е много добър. Еда ще е много ядосана и наранена, ако наистина започнат дело да и вземат детето. Кираз е най-ценният човек в живота и. Тя, както и ние, очакваме те заедно тримата да са щастливи като семейство! Ще ги надроби Айдан пак и ще се чуди Серкан как да обяснява, знаем, че имат проблем с говоренето като стане нещо.
Халати, хавлии, белезници.. и горещи моменти няма да ни липсват като гледам. Grinning
Сигурно пак няма да съм много активна, обаче предстоят важни дни ии.. Grinning

# 361
Мело, не е това, което си мислиш..

# 362
Семейна идилия Gift Heart

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 10:05 от mi_si

# 363
  • Кърджали
Още малко сцени
**
Започнах да те харесвам

Скрит текст:
Енгин: Вземи още малко от това, татенце.
Айдан : Хайде започваме Енгин
Енгин: Започваме ли?
Айдан: Да започваме
Енгин7 Ще хапнеш ли детето ми, вземи.
Джан: Какво направи? Щях да го ям!
Енгин: Добре, детето ми, така го яж, какво толкова?Няма никакъв проблем.Аз отивам
Айдан: Хайде, хайде
Енгин: Хайде, Бог да ни е на помощ
Серкан: Вижте, трябва да уредим  този проект възможно най-скоро.Затова да се взимат нужните разрешения и да започваме.Добре, чудесно, чакам новини от вас, благодаря.
Кираз: Нали щеше да ме намериш? Бях ти оставила обувката ми!
Серкан: Може би не съм принцът от приказката за Пепеляшка, както си мислиш ти
Кираз: Мама ми беше казала да не вярвам на принцовете.
Серкан: Хм
Кираз: Къде ми е обувката?
Серкан: В стаята
Енгин: Привет, какво правите тук?Работиш вероятно
Серкна7 Енгин, нали вече Пъръл щеше да гледа Джан?
Енгин: А, да.Но излезна малък проблем, днес ми оставиха Кираз и Джан, аз да ги наглеждам и докато си играхме виж това дете до какво състояние е, как се изцапа.Аз викам да закарам Джан, да го изкъпя,да го преоблека.
Джан: Татко ме замери със сладолед.
Серкан: Татко ти те замери?
Джан: Да
Серкан: Не се изненадвам
Енгин: Дете..Ние баща и син така си се забавляваме, трябва да видиш.Наистина днес отново си казаха добре че съм станал баща.Милото ми дете,моето орле. Ние отиваме, поверявам ти Кираз, става нали братле.Хайде
Серкан: Джан, да се грижиш за Енгин!
Джан: Добре
Енгин: Хайде
Серкан: Да
Кираз: Хайде, да вървим.Дай си ми обувката!
Серкан: Не прави това!Не прави така!Недей, важно е, виждаш ли какво пиша?Виждаш ли на кого пиша? Това е много важен човек!ИЗключвам го.Ставам, хайде, не, хайде, тръгвай.И трябва да си вържеш връзките и тогава ще тръгнем. Иначе ще паднеш и ще плачеш, а аз няма да понеса да плачът ти.
Кираз: Щях да си ги вържа ако знаех как
Серкан: Ако знаех да си ги вържа…Добре. Да ти кажа ли нещо?Погледни ме, важно е.Вече сама да се справяш с някои неща.
Кираз: Когато мама ме учи, ми се отвързват. Ти ще ме научиш ли?
Серкан: Да, майка ти не обича много възлите.
Кираз: А ти  харесваш ли ги?
Серкан: Дай си кракът.Виж сега, гледай.Гледаш ли?Дърпаш така, погледни, после ги слагаш едно върху друго,…
Айдан: Айй, Сейфи и ти ли виждаш каквото и аз.Не вярвам на очите си.
Сейфи: Какво друго да стане. Кръвта си привлича.
Серкан: Когато го заобиколиш и го прекараш през тази дупка се получават две заешки ушлета.
Кираз: Направи х го, направих го!
Серкан: Какво?
Кираз: Направи х го, направих го!
Серкан: Какво е това?
Кираз: Моят танц на щастието.
Серкан: Танцът ти на щастието?Да се въртиш така ли?Хубав бил.Хайде, да вървим.Хвани, хвани ми пръста.
Серкан: Сега, извинявам се, че те натъжих. Надявам се да ми простиш.
Кираз: Просто обувка.Ти да не си дете?Ти да не си малко тъжен?
Серкан: Да , така е малко.
Кираз: И с мен става така понякога.Виж сега.Главата ти така ли става?
Серкан: През повечето ми време главата мие така . Ние на това му викаме порочен кръг /въртене в кръг/
Кираз: Виж сега
Серкан: Хм
Кираз: Когато се случи така, аз си представям една врата и минавам през тази врата. Опитай и ти.
Серкан: Май това е най-хубавият съвет който съм получавал до сега.
Кираз: Започнах да те харесвам Серкан Болат!
Серкан: Аз да се обадя на Енгин. Да се обадя на Енгин, защото имаме работа.Енгин, къде си? Трябва да работим, ще дойдеш ли?Добре!Добре, благодаряV
Пина: Батко Серкан, търсих те
Серкан: Пина, на работата всички ми казват господин Серкан, затова и ти трябва да се обръщаш към мен така.
Пина: Добре, господин Серкан!Аз изпратих всички мейли, подредих папките, всички са в офиса Ви.
Серкан: Добре, ще направи така. Аз няма да ходя в офиса.Няма да ходя в офиса. Ще работя до басейна.После ще предадеш скиците ми на Еда.
Пина: Но бяхте казал че Вие ще общувате с Еда.
Серкан: Аха, но се промени.
Пина: Но вчера ми казахте, даже ми се ядосахте защото бях занесла един документ на Еда.
Серкан: И това се промени.Промени се.Всичко може да се промени.Ясно?
Пина7 Добре, а още ли избягвате госпожа Дениз? Това промени ли се?
Серкан: Пина, аз сега ще работя.Ако има нещо, ще ми се обадиш.Става ли? Чудесно!Благодаря, Пина.
Серкан говори с Джан

Скрит текст:
Серкан: Здравей, Джан
Джан: Здравей!
Серкан: Как си? Добре ли ис?
Джан: Добре съм
Серкан: Всички търсят Кираз
Джан : Знам
Серкан: Тя ти е приятелка, нали?
Серкан: А ти защо не я търсиш? Не се ли притесняваш?
Джан: Не много.Кираз ще дойде все пак
Серкан: А ти знаеш ли къде е Кираз?
Джан: Да . Отиде да намери баща си.
Серкан: И как ще намери баща си?
Джан: Накара ме да напиша една бележка. Щяла да му изпрати съобщение, за да си дойде.
Серкан: И как ще направи това?
Джан: Баща и е астронат.
Серкан: Качи се на най-високият хълм?
Серкан: Джан, ти си невероятен. Дай пет!

Честит рожден ден, дъще!

Скрит текст:
Серкан: Кираз…
Кираз: Серкан Болат?Ти ме намери.
Серкан: Кираз, какво правиш тук?
Кираз: Изпращам бележка до баща ми.Опитвам се да я вържа така както ти ме научи.
Серкан: Дай Виж, Кираз, не може да идваш сама на такива места, разбираш ли?Хората се притесняват.
Кираз: Мислих, че е близко, но не било.
Серкан: Тате, днес е моят рожден ден. Наистина ли е рожденият ти ден?
Кираз: Аха
Серкан: Вземи.
Кираз: Според теб ще стигне ли до баща ми?
Серкан: Аха.Сигурен съм, че ще стигне.Хайде, вече да вървим.
Еда: Какво стана? Има ли новини?
Енгин: Не, няма
Еда7 Няма…
Мело7 Добре, Дадам..
Енгин: И аз търсих, търсихме в гората, навсякъде.Няма я никъде
Мело7 Ще се появи от някъде.
Еда: Ще полудея
Джан: Кираз идва
Еда: Бебче…Оффф.
Айдан: Слава Богу
Еда: Къде си? Къде беше?
Кираз: Изпратих бележка до татко.От високият хълм.За да дойде на рождения ми ден.
Еда: Как се върна от там?
Кираз: Серкан Болат ме доведе вкъщи.
Айдан: Серкан ли те доведе?Къде е Серкан?
Кираз: Не знам.Доведе ме и ме остави. Нямало да дойде на рождения ми ден.
Айфер: Добре, остави го. Виж, колко хора сме се събрали за теб.
Мело: И аз ти направих една голяма торта със звезди.
Кираз: Чудесно.
Айдан: Хайде, Ела, партито е натам
Айфер: Не.Партито не е натам, а на тук.
Айдан: Не, не , там
Айфер: Тук
Еда: Я ме чуйте. И без това почти не полудях,  ще ви съсипя и двете партита.
Айфер: Ще го направи
Бурак: Добре, нека Кираз избере.
Айфер: Да, това е
Енгин: Тогава сме тук.- Хайде
Еда7 Ела да те преоблечем
Мело: Преоблечете се.Преоблечете се и елате
Еда7 Хайде
Айфер: Чакаме ви
Айдан: Да..Енгин, ако искаш ти мини от тази страна.Пъръл, ти от онази страна, защото твоята страна е малко объркана.
Сейфи: Ама не говорете така
Айдан: Така си е
Мело: Наистина ли ?Не може да бъде
Айфер: Ама това е много гадно
Пъръл: Да, Еда е моя приятелка.
Айдан: Сейфи, какво говори?
Сейфи: госпожо Айдан, стига толкова .Приятелки са
Мело: Наистина стига вече
Ердем: И аз да си сменя мястото .Става ли?
Сейфи7 Отивай
Айдан: Много и седя.Не отива
Сейфи: Не разбира
Дениз: Айдан, здравей!Кираз, виж какво ти купих!
Кираз: Какво е това?
Дениз: Стил.Да ги носиш когато пораснеш.Модата им никога не минава.
Айфер: Истина ли е?
Еда7 Истина, истина е
Енгин: Взела токчета на детето
Айдан: Ще ги пазим 20 години., добре мила.
Сейфи: Наистина не обичала деца
Еда: Благодарим Ви, госпожо Дениз.
Дениз: Къде е господин Серкан?
Енгин: Няма го.Серкан го няма. Нямало да идва.
Дениз: Аййй, така ли?Досада.Нещо не мога да дишам на това парти
Сейфи: Излезте навън ако искате
Дениз Аз си тръгвам.Чао
Айдан: Бай бай
Еда: Както и да е.Тогава…Нека да духнем свещичките
Айдан: Тогава първо нашата торта
Айфер: Не, тук
Мело7 Щом на рожден ден прави това, какво ли ще е на сватбата?
Кираз: Аз искам татко. Няма да ги духна преди той да дойде
Бурак: Приятели, на Кираз и е малко досадно.Да се държим като зрели хора вече…
Сейфи: кой е този зрял мъж?
Бурак : Буба
Сейфи: Буба ли?
Айдан: Ай, Буба, Дада, Мими, Фифи,Мело…Къде живеят тези , няма нито едно нормално име.
Еда: Както и да е, да духнем свещичките
Кираз: Казах че ако татко го няма не искам да духам свещички
Еда: бебче, но нали ти казах, баща ти не може да дойде.Би искал, да, но не може VВиж, тук има толкова хора, които те обичат.Моля те, хайде дъще
Мело: А и…каква хубава торта ти направих.Виж..Виж от тук. Звезда…И то лимонова.
Айфер: Хайде, лелино
Мело: Ти много ги обичаш
Айфер: Хайе, лелино
Кираз: Не искам!
Айфер: Хайде, мо…
Кираз: Не искам!
Кираз: Тате?!
Серкан: Честит рожден ден, дъще

# 364
За едно мъжко приятелство, издържало времето. Един достоен Енгин - мъдър и здраво стъпил на земята. Освен всички други моменти, зациклих и тук, и да, разплаках се.
Bell"Енгин - Ти да не си мислиш че само за тях ще е трудно ако те загубят,Серкан? Не виждаш ли колко хора има, които те обичат? А ние какво ще правим? Не може да бягаш от всички, да се затваряш, да се обричаш на самота и без обич. Серкан, виж, иди и пак говори с лекарят ти. Ако в тялото все още има такъв риск,какъвто и да е, ще приема и уважа всичките ти решения. Но срещу теб има жена, която те обича повече от света. Посвети живота си на теб. Имаш невероятно красива дъщеря. Всеки един ден който ще прекарат с теб си струва за цял живот, братле, не разбираш ли?"

BellОгромно благодаря за преведените моменти. Александра и Али, прекрасни сте. Благодаря и на всички, които се включваха в онлайна.

BellИ още нещо от мен - напълно разбирам Серкан.  Толкова страх, че ще се върне, толкова болка...Казват, че само преживяното е истинско...Ех, как ми бръкнаха в мозъка...Напълно разбирам и Еда.
BellЕдна реалност, която Айше пренесе на екрана и тотално ни заби.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 10:16 от st_ina

# 365
Рейтингът - неофициално:
Total / 3,65 (3)
AB / 2,84 (4)
ABC1 / 3,75 (3)
И официално:

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 10:13 от mi_si

# 366
  • Кърджали
Dз тотално бях забравила за предаването на ИБрахим Селим.Сега отивам да го гледам.
Някой ден трябва да седна да му прегредам предаванията. От малкото които съм гледала, вече си имам любими рубрики/моменти

# 367
Ето и конкуренцията:

# 368
Честит джулай ! Heart
Класическият рок винаги е бил любимата музика на моето семейство( родители )  и после на моето собствено семейство , но това никога не ми е пречело вече 10 г да съм фенка и на дизита Grinning
Поздрав за вас

Радвам се ,че Аксой ( и Асена в случая  ) , както и Фокс , са новатори и заложиха на нашия сериал ,въпреки рейтинга в името на международните зрители .Така ,че кой му дреме колко са гледали снощи в Турция .Важното е ,че сериалът е хубав и различен от летните тъпни + двойката ЕдСер е магична , а Магнит Ханде привлече толкова много  почитатели на сериала и на партньора в соц. медии Smiley

# 369
В соц., както винаги няма изненада - № 1 Trophy

# 370
Алекс, благодаря ти за преводите Flowers Hibiscus и за емоцията, която те ми донесоха, денят
                              го  започнах пак със сълзи, плаках най-напред за Еда, след това за Серкан и накрая  за
                              Кираз.Енгин е много добър приятел заземен, естествен, който успя да накара Серкан
                              да погледне на проблема от малко по-различен ъгъл, да го накара да говори с лекаря,
                              какъв  сложен характер има нашето Роботче. Толкова му бях набрала, искаше ми се
                              да му набия няколко шамара, но после, ааа после след признанията му всичко му простих.
                              Мисля си, че и при голяма част от бг мамите е така както при мен. Естествено очаквах го
                              от Айшето, че реабилитацията на Серкан ще е пълна.
                              Момичета, кой какъв е не знам, но Айше е вълшебница. Представям си ако при комшуто я
                              нямаше тая цензура, този измислен морал и този Дизилах, който работи по политическа
                              поръчка, ако Айшето работеше в една демократична държава без ограничения и натиск
                              какви сценарии би написала, жалко, че се е родила там.Когато политически те стискат за
                              гушата, когато нямаш свободата да се развихриш, то и резултата ще е слаб. Жената нап-
                              рави и невъзможното, даде всичко от себе си, за да ни достави това емоционално удо-
                              волствие, което преживяхме снощи. Благодаря ти Айше, ти наистина си вълшебница.Heart
                             Да ви е хубав деня.Sparkling Heart

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 11:02 от Tanita53

# 371
  • София
За рейтинга искам да споделя следното - личи си, че имаме стабилна фен база в Турция. Имаме си едни постоянни зрители. Блгодарение на тях имаме стабилен рейтинг. Въпреки всичко сме 3-ти / 4-ти по гледаемост според Дизилах, което не е зле. Но какво да кажа за конкуренцията?! Много слабо начало. Паднали са до 9-11-12 място. Те са си виновни обаче. Сами си избраха този ден. Не искам да злорадствам, но има една приказка: “Който копае гроб другиму, сам пада в него.” Мислеха си, че нашият сериал няма да го гледат и няма да представляваме никаква конкуренция, затова избраха този ден вместо друг ден, в който щяха да имат за конкурент някой от новите сериали. Ами… тяхна грешка. Голяма грешка. Wink

# 372
Момичета, добро утро! Relaxed Purple Heart

Благодаря за преводите, отново си поплаках рано-рано сутринта.
Не се впрягайте и не го мислете рейтинга. Щом аз даже ви го казвам, забравете го. Satisfied Остават реално едни 7 епизода, последни 7 седмици със сериала и тази приказка. Не си ги разваляйте от мисли за турският зрител и вкусът му (или по-скоро липсата му на такъв).

Бро не знам дали конкуренцията си е мислила, че нашият сериал няма да се гледа. Може да е искала, "да си го мери" с най-доброто на екрана. Satisfied Извода е, че когато има SCK, трябда да има само SCK. Trollface

# 373
И ето какво е гледал турският зрител снощи - Stuck Out Tongue Winking Eye

# 374
Здравейте момичета!
Искрено благодаря на Али и на Алекс, която е превела почти целия епизод! 🌷🌹🥀Тук как им светят очите и на двамата! Звезди в тъмнината! Наистина Ханде и Керем са страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт