Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Сега сме седмицата на бебетата. People Baby Satisfied

Магия, Честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая. Simple Smile

Тематично Sparkling Heart

На Доктора много ще му дойдете. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 466
  • София
Той, докторът, ако знае колко мераклийки от него да бременеят има, свят ще му се завие! И не говоря само в мамата, а по принцип. Grinning

# 467
Той, докторът, ако знае колко мераклийки от него да бременеят има, свят ще му се завие! И не говоря само в мамата, а по принцип. Grinning

Оф, дойде ми нещо на акъла да публикувам, но за да не изхвърча от темата, ще се въздържа. Satisfied

Някой техен познат е станал баща и са харесали публикацията. Бразилската гадателка дано излезе права. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 468
  • Пришълец
В Туитър ми направи впечатление, че феновете обсъждат финала на кой епизод им е най-вълнуващ... И понеже посочват повече от един, включително и последния, замислих се и аз, та си ги подреждам ето така -

# 469
  • Кърджали
Роклята, Тръгвай си, Край, Асансьора, Честит рожден ден, дъще
Така без снимки може ли, че нямам време.... Правя субтитрите на интервюто. Ако се справя до довечера ще го имате....

# 470
  • София
Миднайт, моля те, сподели! Лично аз ти обещавам, че няма да изхвърчиш от темата. Grinning

Моите са така (в хронологичен ред ги давам, като започвам от най-любимата сцена-финал на епизод):

1-во място

2-ро място

3-то място

P. S. Понеже мамата или Ютуб каналът на сериала ме рестрикват - за да гледате видеата, трябва да отидете в Ютуб, накратко - на първо място ми е финалът на 43-ти епизод ("Честит рожден ден, дъще!"), на второ място е финалът на 11-ти епизод ("Лудо влюбен съм в теб!") и на трето място - финалът на първи епизод, когато започна всичко. Simple Smile

# 471
👶👶👶👶Магийка - лека, безпроблемна и щастлива бременност! Таткото много да те глези!
Морте - щастлива мама да си гушка здраво бебче! 👶👶👶👶
Много хубави класации ни е донесла Бърборанка! 🙂 Актьорите са от различни поколения и с различен натюрел, но нашето момче е победител! Да бяха питали и мене, резултатът щеше да е същия! 😀💖
Yassy, много правилно и мъдро - винаги близо до децата, но не задушаващо. И аз мисля, че ще следя всичко, което им харесва! То и сега е така, макар още да четем заедно "Антон и Точица"Grinning
Едит: всички споделени финали са ми любими, но купата е в последния епизод за мен! 💖Тук и погледът на Еда ме разтапя! 💖

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 15:33 от Ели-mama

# 472
Да ви кажа и аз , ако ще е чужд мъж , искам вампира Stuck Out Tongue Winking Eye , защото аз съм ограничена от към боята . С мъжо сме много светли и двамата , особено той , и ме е страх да се не пръкне тъмно бебе Joy
За това си имам оправдание да е нашия вампир , заради цвета на коса и очи , де  , нищо друго Stuck Out Tongue
Много ме развеселихте , а е петък след обяд и съм много изморена вече ...

# 473

Тук се чудя Серкан ли е, Керем ли е? 🧐
Такава емоция и реакция у Серкан кога сме виждали?

# 474
  • Пришълец
Бърборанке, понеже ми стана любопитно кои моменти си посочила си ги пуснах - ох, финала на 1еп. е един такъв зарибяващ и не те оставя безразличен, аз която прескачах на места като стигнах до целувката и останах ей така newsm09 Лелее, каква импулсивна девойка, какво следва оттук насетне и как ще обясни действието си newsm09

И друго мислех да казвам - относно темата с класация за най-предпочитан сериал. Ако на поне още няколко от тук присъстващите им е било любопитно като на нас с теб, ето откъде са гласовете в полза на нашия. Stuck Out Tongue Winking Eye
Щях само да надникна кои са номинираните и кой е най-харесвания, но без да гласуваш не може да видиш и резултатите, та една опция ми бе напълно достатъчна, останалите не съм ги гледала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 475
  • София
Марги, аз си бях няпълно откровена, като дадох честно гласа си във въпросната анкета. Истината е, че почти всички от номинираните сериали ги знам покрай нашия. Защото, като загледах нашия, започнах да се интересувам и следя Дизилах, следователно какви други сериали се снимат и излъчват по същото време с нашия. Опитах се да загледам някой друг, но без успех. Въпрос на вкус е, знам. Но ето - на мен поне друг турски сериал не успя да ми хване и задържи вниманието, че да го следя. Така че с чисто сърце си дадох гласа за любимия сериал. Simple Smile

И ей така, само за протокола:

Tada Tada Tada

# 476
  • Кърджали
Phillipine , тц, не си давам вампира....
Пак дойде времето да държа вратата отвореня всяка нощ, дано се сети да ме навести.Жертвам си кръвта за добра кауза

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 16:02 от Aлекcандрa

# 477
  • Пришълец

Phillipine , тц, не си давам вампира....
Пак дойде времето да държа вратата отвореня всяка нощ, дано се сети да ме навести.Жертвам си кръвта за добра кауза
Joy Joy Joy

Между другото Керем на мен най-много ми харесва точно с вампирската визия ако може така да го обясня по-накратко. Много хубав късо подстриган Heart Eyes

# 478
На мен тук ми е любим Simple Smile

Не знам от кога е снимката, но тук е убийствено сексапилен ☺️🤭

# 479
  • Пришълец
Става за рекламно лице на слънчеви очила Wink

Общи условия

Активация на акаунт