Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 365
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • София
На мен най-любим ми е сега. Авангарден. Понеже никой не го иска сега, явно аз го взимам. Само с Хандемий да се разберем. Grinning

# 481
  • Пришълец
На мен най-любим ми е сега. Авангарден. Понеже никой не го иска сега, явно аз го взимам. Само с Хандемий да се разберем. Grinning
... и с бъдещия ти съпруг Joy

# 482
  • Кърджали
То като заговори за Керем и БРО забравя че си има бъдещ съпруг Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Но не я виня, и аз мога да забравя, че си имам настоящ такъв

# 483
Минавам и заминавам, че съм на работа.
Леко бременеене на Магия!
Май щеше и едно бебе да се ражда тези дни, чакаме отчета...
Мда, Керем да изражда, а ние да сме феи кръстница, като Налбантова ще е главната, че е доста креативна в идеите.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 16:59 от Slawena

# 484
Animal DogFlowers HibiscusБлагаВест си почива и затова,
https://www.youtube.com/watch?v=Ibe1MNAGoZI
анализа от ФиланФилан.

Хубава да е вечерта Ви!:hibiscus:

# 485
"Гамзе, в къщата на сестра си и зет си"

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 486
  • Пришълец
Yassy_N, добре си решила да донесеш видеото, покрай БлагаВест започнаха да ми стават интересни, макар да съм гледала само част от тях.
Нелепо е това да сравняват настоящата връзка на Керем с предходната Smirk Щом не ходят с преплетени пръсти и какво, не е любов ли. На мен поведението им пък ми е по вкуса, ако демонстрират прекалена близост докато текат снимките на сериала няма ли пак да ги обвинят, че е с рекламна цел и има нещо гнило Rolling Eyes

# 487
  • Кърджали
То при тх положението е малко като онова "Защо си със шапка, защо си без шапка.."Все ще има нещо гнило за този на който му се иска да има нещо гнило.

# 488
  • Dupnica
Магийке, лека бременност ти пожелавам. Давайте да издърпаме сватбата на малките докато е рано, че после да не те затрудняваме 😆
Реално... Вече се родиха две бебета в темата, дано всичко да р наред с тях, кой знае коя друга булка е бременна и наднича от балкона..
В кръга на шегата, но следващото заглавие на темата дали да не е "Родилно отделение "Керем Бюрсин" 😆
Страхотни сме!
Честито  на Магия и без проблеми Kiss

Любими финали -
на серия 1,11, 43
Лека вечер

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 17:39 от gali-viki

# 489
Бро си забравя името, вие за съпрузи и бъдещи такива говорите.

Търсят се акушерки за отделението. Изискванията са:
1. Крак, с височина минимум 140см.
2. Очи - големи и кафяви на цвят.
3. Дълга коса, задължително къдрава! (Сори, това доктора ми го прати. Не си мислете, че е мой мерак.)
4. Да говори турски.
5. Да обича кучета.
6. Да има кучета (поне 3бр.).
7. Да има обеца на пъпа.
8. Да има татуировка на врата, за предпопитане е пеперуда.
9. Фамилията, ако е възможно, да бъде Ерчел.
10. Първото име, ако е възможно, да бъде Ханде.
11. Да обича да носи чорапи, изпънати до коляното. Особено лятото.

Само предавам информацията. Не си го фантазирам изобщо.
Аз документи няма да подавам, защото не отговарям на т. 11 😆 На останалите мераклийки - Успех!

# 490
  • Пришълец
Е, да де, ти просто ни предаваш дословно. Бихме ли могли да си помислим друго и да те обвиним, че си защитаваш собствените интереси Satisfied

П.П. предполагам е желателно и да умеем да рисуваме...

# 491
Магия , ( свате 😂)  лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и моите поздравления, че си се решила за второ дете с малка разлика Hug
Моите деца са с 1г и 9м разлика, не питайте как оцелях, трудно беше , но не се дадох Joy, а те се обичат много и са като близнаци , Нати няма спомен от живота си преди брат си Joy

Налбантова отново е във вихъра си , добре дошла HugJoy

Марги, аз също гласувах в анкетата от любопитство , чудех се да гласувам ли за друг сериал освен SCK , нали има право на 3 опции , но реших само за SCK и останах приятно изненадана , че водим, защото и тук яко се сипе хейт по сериала, но резултатите са си резултати Stuck Out Tongue Winking Eye

# 492
  • София
Ако ме обича, ще иска да съм щастлива. Нали така? Joy

... и с бъдещия ти съпруг Joy

Налбантова обаче лъже и носът й стана като на Пинокио! След малко ще ви споделя истинските изисквания на Керем за асистентки. Wink

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 18:13 от Бърборанка с розови очила

# 493
Бро, толкова си пленена от Керем, баклавите и конкретни представители от сем. Влечуги, че се разсейваш нещо 🤨
Говорим за две различни позиции, симпатяго 😆
Аз му набирам акушерки, а ти - асистентки 🍑

# 494
Язък алергична съм към кучета и тату нямам, ама има една умряла пеперуда на прозореца мой да си я лепна на гърба...

Общи условия

Активация на акаунт