Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 386
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Плевен / София
Сълзите са думите, които сърцето не може да каже..

Тъжен колаж, но пък аз имам хубава новина... ще ставам Мама за втори път! ❤
Честито и лека бременност...

# 451
  • Кърджали
Ооо, Магийке, чудесна новина. Лека бременност ти желая!

# 452
Днес няма сет. Гамзе е с Ханде и се забвляват😍
https://instagram.com/stories/gamze_ercel/2608862673934079193?ut … edium=share_sheet

# 453
Сълзите са думите, които сърцето не може да каже..

Тъжен колаж, но пък аз имам хубава новина... ще ставам Мама за втори път!
ЧЕСТИТО ! Благословени да сте !!!!  ' а така ,покрай сериала и ""сериозна работа"": да има ....Ill

# 454
Магийке, лека бременност ти пожелавам. Давайте да издърпаме сватбата на малките докато е рано, че после да не те затрудняваме 😆
Реално... Вече се родиха две бебета в темата, дано всичко да р наред с тях, кой знае коя друга булка е бременна и наднича от балкона..
В кръга на шегата, но следващото заглавие на темата дали да не е "Родилно отделение "Керем Бюрсин" 😆

# 455
Магийке, лека бременност ти пожелавам. Давайте да издърпаме сватбата на малките докато е рано, че после да не те затрудняваме 😆
Реално... Вече се родиха две бебета в темата, дано всичко да р наред с тях, кой знае коя друга булка е бременна и наднича от балкона..
В кръга на шегата, но следващото заглавие на темата дали да не е "Родилно отделение "Керем Бюрсин" 😆

О , Боже ! .......Ненадминати сме ......................Sweat Smile

# 456
  • София
Сис, ако може и Керем да ги изражда тия бебета, мисля, че мамите ще са най-доволни и щастливи. Joy От Дъ Бюрсин набързо ще стане Др Бюрсин. Grinning

# 457
О, още бебета , браво ! Heart
Надявам се при Морте Hug ( въпреки ника Stuck Out Tongue Winking Eye ) да е минало леко раждането Flowers Hibiscus
Магийка Hug , чудесна новина - лека и безпроблемна бременност Flowers Four Leaf Clover
Много са смешни сестрите Ерчел , предполагам е много хубаво да имаш сестричка и то близка по възраст , за да си споделяш с нея Revolving Hearts
И в духа на Налбантова Hug - веднага да си признава коя още е бременна в темата Joy , даже и от снощи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 458
Sparkling HeartЕли-мама, винаги съм се стремяла да надникна за малко в поколението/средата на сина ми, това е възможност да ги разбера ... най-прекия път е чрез изскуството на неговото поколение. Гледам и всички филми които ги вълнуват и спорта, и всички музикални направления и т.н. Ярките представители няма как да не ги отразиш с това ме радват и Ханде и Керем. Изключителни ... разбиват стериотипи. Хусер, направи революция в т.н. сериозна музика, разби всички клишета.
Revolving HeartsАлекс, Благодаря прекрасно момиче и на откъсите със поставените субтитри плаках ...
P.S. Чудесна новина за бебе, магия - лека бременност. Колко е хубово ...

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 13:53 от Yassy_N

# 459
  • Пришълец
Катетата къде са, едновременно изчезват и се появяват, надявам се ще споделят впечатленията си от снощния епизод.
Марги, съжалявам, но този път съм пас... на фона на преобладаващите мнения ще прозвуча като Оскар от Улица Сезам Animal See No Evil

Добре Кате, както си прецениш Laughing

Магияя, честито! Лека бременност ти желая! Purple Heart
Налбантова, ти мен ще ме умориш някой ден Satisfied Права си, трябва да се помисли и за сватбата на малките, че вземе ли да се отлага във времето, може и да не се състои Joy
Д-р Бюрсин, родилно отделение, ейй ненадминати сте Joy

# 460
Магийке,  лека и безпроблемна бременност Hug
Сълзите са думите, които сърцето не може да каже..[/i]

Тъжен колаж, но пък аз имам хубава новина... ще ставам Мама за втори път! ❤
Gift Heart

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 14:11 от mi_si

# 461
Магия ❤️🍀
Лека и спокойна бременност 🤗

Морте, ❤️
Прегръдки, дано всичко е минало леко Simple Smile

Момичета Simple Smile
С Родилно отделение Бюрсин... Ме разбихте тотално 😂😂😂

# 462
Няма я Магийка, да ни поздравява всеки ден със сутрешния блог и чаршафите ѝ изчезнаха, а тя друго е правила с тези чаршафи 😁😂😆
Е, сега сериозно, леко бременеене и една госпожица ти пожелавам! 😋

# 463
  • Кърджали
Ако ще има такова родилно отделение забременявам веднага..VДобре де, утре вечер като си дойде мъжа ми - да не се налага да обяснявам от кого е бебето. Не че еидн ден има значение...

# 464
  • София
Алекс, а най-добре вампирът вместо мъжа ти да дойде тази вечер и да направите бебето. Grinning Шака, шака, ама не се сдържах!
Ако ще има такова родилно отделение забременявам веднага..VДобре де, утре вечер като си дойде мъжа ми - да не се налага да обяснявам от кого е бебето. Не че еидн ден има значение...

Общи условия

Активация на акаунт