Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 94)🍒

• 33 356
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Пришълец
При толкова кандидатки за асистентки и акушерки на него ще вземе да му се спре вниманието върху някоя от пациентките. Ханде да не се ослушва Joy

# 511
Спрете се , нравствената полиция бди 🥸, това за протокола 🧐
Иначе може ли адреса на магазина за шорти на лс ... за себе си питам 🙄

Керем за Мави или за Хектор прави ограда 🤔

# 512
Не знам, ама още две подобни снимки с развълнувани материи и ще трябва нова тема. На тази края се видя!

# 513
Днес са имали снимки за сериала Aynen Aynen, кадрите и клипчето са оттам Wink

Спрете се , нравствената полиция бди 🥸, това за протокола 🧐
Иначе може ли адреса на магазина за шорти на лс ... за себе си питам 🙄
Керем за Мави или за Хектор прави ограда 🤔

# 514
Аха, този епизод определено трябва да се гледа 👿

# 515
  • Пришълец
Не ми се смейте много, но Ели минем ли 30 стр. аз вече имам готовност за нова. Satisfied Не мога да подготвя в последния момент тема, при мен спокойствието надделява. Днес примерно ще резна гифчета с Керем, утре от сериала, вдругиден ще ги огледам и ще помисля с какъв шрифт ще си отиват. Не обичам да съм притисната от времето, като дойде време просто публикувам каквото съм спретнала, а че дотогава може да излезе по-актуално е отделен въпрос Joy

# 516
Аз никога не съм претендирала, че съм моралистка! 😁🤣😂. То опаковки, разбирай шорти, много, но съдържанието е разлчно! 😁
Марги, ти си по-маниак и от Серкан Болат! 😜😅😋

# 517
Е, Марги, това се казва професионалист! 🥰 Винаги с мисъл напред!
Аз пък друго да ви призная - от лятото ли, от тези "Радини" вълнения около Керем, аз май пак се влюбвам в моето си момче - то ръце ли, шорти ли, пък и е един чудесен татко, ох няма да говоря, че ми става горещо!😛 Връзвам му червен конец да не си го урочасам! 🙃

# 518
На мен тук ми е любим Simple Smile

Не знам от кога е снимката, но тук е убийствено сексапилен ☺️🤭
Прилича ми на американец , по скоро на каубой от уестърн , само шапката му липсва ,той си е американец от Тексас все пак Grinning
Връщам се да ви чета

# 519
  • Кърджали
Тази вечер с Ибрахим Селим, гост Керем Бюрсин. бг субтитри
https://ok.ru/video/2362446383843
Използвах тайминга с който от екипа са направили английските субтитри, на моменти има малко калпав синхрон, ама не ми се занимаваше да го оправям. Не е 5 минути клип, все пак...
Пропускате първите 13 минути. Те са песен и коментар за седмицата на водещият. На мен коментара за седмицата ми е една от любимите части от предаването всъщност, но го подминах този път...
Някъде може да има някакви грешки, ще извинявате.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 21:32 от Aлекcандрa

# 520
Здравейтее! Purple Heart
Магийке, честито и лека бременност! Hug
Да се похваля аз един изпит мина, остава още един. И тази седмица ще съм от не много активните, но в сряда съм на 1000% тук(или в другата тема най-вероятно). Grinning
Не отговарям на доста от критериите за акушерка, ама ще се пробвам. Joy
Алекс, благодаря за труда, който полагаш! Flowers Bouquet
Марги, и аз хич не обичам да ме притиска времето да направя нещо, винаги гледам да съм готова по-рано, не си само ти. Smile

# 521
Ой, момичета, сама съм тази вечер. Трите ми момчета ще се върнат към 21:30 и само щуравини мисля. В шоуто Керем каза, че едното му ухо е по-щръкнало - е, така е. Досега не бях забелязала, но и това е супергеройска черта. Намерих обяснение защо е така ухото му - Керем каза, че може да говори с някой и да следи до 8 разговора между други хора, около себе си! Е, затова е такова ухото му, хваща като локатор всичко около себе си!  - не знам дали се забелязва разликата в ушите на тази снимка, аз я виждам. Алекс е сложила бгсуб на интервюто, отивам да гледам и благодарности!
Фили, на онази снимка с очилата и наболата брада и на мен ми липсва само каубойската шапка. 🙂

# 522
Здравейте момичета, ❤️🤗
Марги,
Благодаря ти за всичко което правиш за темата, наистина изглежда чудесно 💐

Алекс,
Благодаря ти за труда който полагаш за такива като мен, днес с удоволствие ще изгледам отново предаването Simple Smile

# 523
  • Пришълец
Алекс, мерси за превода. Само ако може да оправиш линка Chocolate Bar

Хоуп, в такъв случай да съм спокойна, че не съм само аз Kissing Face
Успех и на последния изпит. 🍀

Лаура, правилно си ме усетила, особен чешит съм аз - Серкан в женски вариант казваш, Налбантова ме оприличи на Сейфи... Не знам коя е по-близо Joy

Нани, не е кой знае какво. Ти се присъедини по-скоро и може да не си забелязала, но ползвам и неща споделяни в темата, също и момичетата ми съдействат винаги когато имам нужда на ЛС, отделно и една част от нещата си стоят непроменени като резюмето на сериала (което го написа друг, не аз), линковете с преводи и т.н. Пък и авторката на темата си е друго момиче, чиито идеи ми послужиха за ориентир. Моите заслуги не са големи всъщност. Копирам съдържанието на старата, подменям което трябва и това е. Дори да не са особено сполучливи опитите ми понякога това е просто тема, която след седмица отива в архива. Пък и винаги може друг да поеме нещата, но важното да има пространство за писане.

Ели, Kissing Heart

# 524
  • София
Алекс, благодаря ти! Вчера гледах предаването със субтитри на английски в Ютуб, но преводът май е автоматичен, защото беше доста зле на моменти. Сега с удоволствие ще си го изгледам на булгаристански. Simple Smile

Само аз ли обаче имам проблем с отварянето на линка, споделен от теб? Не ми зарежда и дава грешка. Sad

Марги, позволявам си да се намеся - недей да скромничиш, моля те! Аз подготвях темата само веднъж и знам колко трудоемко е, особено за манияци като нас (както Енгин нарича Серкан, еми същите сме, като те чета - и аз съм така). Grinning Даже май аз (Монк) съм по-зле и от Серкан Болат. Grinning Grinning Мисълта ми е, че отделяш от времето си, което не е никак малко. Тема не се прави за един час. Изисква си време да се помисли и изпълни. Отделно следиш как се движим и винаги си в готовност да я пуснеш. Wink Което ми напомня, че този път нямам идеи за шапка. Ще помисля, но нещо музата я няма. Ако тези дни не предложа нещо, нека някое друго момиче се включи с предложение. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт