Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 7

• 35 538
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Честито, tsve! Flowers Four Leaf Clover

# 631
  • София
Здравейте, дали някой е получил обаждане от фотографското за допълнителните места. Бих искала да знам дали са им отпуснати и до каква оценка са стигнали.
Допълвам се: Получили са допълнителните бройки. Обаждат се по телефона. Засега са стигнали до оценка 4.25.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 13:55 от Fair Lady

# 632
Здравейте!

Малката ми дъщеря ще бъде 6-ти клас тази година и иска да се насочи към художествено училище, съответно е време да започне подготовката си.

Можете ли да ми помогнете с школа или учител по рисуване, от който сте доволни?
Онлайн се намират доста неща, но все пак ще се радвам да чуя мнения от първа ръка.

# 633
Елена Хаджистоянова 0879777348

# 634
  • София
Здравейте, дали някой е получил обаждане от фотографското за допълнителните места. Бих искала да знам дали са им отпуснати и до каква оценка са стигнали.
Допълвам се: Получили са допълнителните бройки. Обаждат се по телефона. Засега са стигнали до оценка 4.25.

Запълнена е квотата.
Последните двама са на 4,16 във "фотография" записаните

# 635
Елена Хаджистоянова 0879777348
Здравейте.Искам да питам тази учителка къде се намира и някакви отзиви?

# 636
Учителката подготвя за художествената гимназия,приложните,фотографската. Курсовете са в читалището на гърба на Прокредит банк която е на бул.Тодор Александров..Всичките деца от нашия курс влезнаха където искаха да учат

# 637
Здравейте!
Как карате лятото?
Да ви се похваля, имам отговор на моята жалба към МК, относно изпита в НУИИ тази година.
Има и постигнат дребен успех - догодина в НУИИ няма да искат копие от акт за раждане при подаване на документи за явяване на изпит, а само при записване. По останалите точки от жалбата ми - твърдят, че не са намерили проблем.
Дребен успех, но важен! Simple Smile Аз мисля, че когато се натъкнат на несправедливост, хората трябва да вдигат шум и да се опитват да се борят за правата си (в моя случай за правата на следващите поколения кандидатстващи). Дано догодина сесията протече по-нормално!
Поздрави на всички, приятен остатък от лятото и дано децата имат присъствена учебна година! Nature SunnyFlowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 638
  • София
Много добра новина! Браво!

# 639
Здравейте,
дано вече всички деца са приети където искат и да се наслаждават още малко на заслужената почивка Simple Smile
Искате ли да отбележим още веднъж кое дете къде е прието с цел по-лесна комуникация в последствие за да споделяме важна информация Simple Smile
Моя син е в НУИИ, все още чакам за родителска среща и подробности.
Някой има  ли представа коя смяна ще са първия срок и като цяло как е организиран учебния процес.

Хубав ден:)

# 640
  • София
Някой има  ли представа коя смяна ще са първия срок и като цяло как е организиран учебния процес.
Доколкото знам в НУИИ са целодневно през цялата година.
Това беше една от причините да се откажем от него.

# 641
Някой има  ли представа коя смяна ще са първия срок и като цяло как е организиран учебния процес.

учебната програма в сайта им е от 2018г и за това се чудех,дали са на смени.  Явно предвид малката база им е плаващо обучението

# 642
  • София
Ако някой се интересува за родителската среща във Фотографското, днес звънях и казаха, че ще бъде на 7 септември, но очакват евентуална промяна в противоепидемичните мерки и тогава ще публикуват информацията.
Канцеларията работи от 9 до 15 часа за заявяване и получаване на служебни бележки за помощта за осмокласници.
Списък на учебниците ще получим на родителската среща, а може да обновят и информацията на сайта, да следим.

Рапорт даден Simple Smile

# 643
  • България, София
Здравейте!
Моята госпожица ще учи в Национално средно училище - София в паралелката с рисуване, АЕ, ИТ и РЕ.
Ако има и други деца, приети там, ще се радвам да се запознаем поне виртуално Simple Smile

# 644
  • Върху лъчите на Слънцето.
Така е, защото не се разделят веднага по специалности, а учат всичко. И това е много добре! По този начин самите деца сами разбират какво точно предпочитат и къде им е силата. А и всичко, което учат, им е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт