Любители на Котки - Тема 161

• 28 709
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Големи са скици тези малките Grinning
Я кажете, взех хапче да обезпаразитя вътрешно мама котка, че е толкова кльощава, че го приемам лично чак. Мисля, че не кърми вече. Някаква причина има ли да го отложа?
Тая малка мама ми е взела и сърцето, и душата и всичко. Като отида да ги храня, хапва малко от любезност и веднага се тупва в скута ми и дава коремче да я галя. И като се почне едно мъркане, месене във въздуха, не мога да си тръгна

И аз имам кърмачка, на малките които прибрах преди 7-10 дни. Вет ми каза смело да давам 1/4 бихелдон (тя е 2,5 кг някъде) за вътрешни паразити, за външни да изчакам. Бебетата ги напудрих и на мама само гърба, корема не.

# 646
Харесва ми Томчо. Ще се радвам и Франки да стане такъв. Аш е прекрасен! И Хари! Абе всички!

# 647
А нормално ли е котка да кърми 4 месечни, почти 5 месечни?😒

# 648
  • София
Сова, тези рижковци големи ми се видяха на мен, но се наредили да сучат Joy

# 649
Благодаря ти, icicletdq. За външни ще изчакам, нямат бълхи

# 650
Сова, тези рижковци големи ми се видяха на мен, но се наредили да сучат Joy

Ама Дуда им дава и още има кърма 😳

# 651
  • Бургас
Искам болничките да оздравеят, здравите да не се разболяват, а на Бонбонка й желая да получи много любов и всеотдайни грижи в новия си дом, и бързо да загърби мъката! Heart Flowers Four Leaf Clover

"А нормално ли е котка да кърми 4 месечни, почти 5 месечни?😒"

Да, случва се и по-големи да бозаят Wink

# 652
  • Бургас
noragami,Хари дава коремче,мен сериозно си ме меси,на баща ми се глези...
Не го правят на всеки,на майка и сина не дава коремче.
Бие се с меки лапи,съвсем незлобливо ми хваща отзад краката и всеки път подскачам,женската котка навремето дереше и хапеше...А той не.
Напоследък ако много се разиграе,хапе,бута със задни крака,но не дере силно.Ако изврещя докато хапе,пуска.
С този мил и добър характер,всички много го харесват вкъщи.
Синът се страхува да вземе топчето от лапичките му.Не само,че Хари не го напада дори на игра,ами му бута топчето и чака от разстояние.Направо е за терапия на хора такова миличко писанче.

# 653
И ние това лято водим Ая на село за по няколко дена. Добре и се отразява. В София само търчи от прозорец на прозорец и дебне птичките, а на село само да кацне някое птиче на ливадата и тя заема ниска поза и "умира от страх".
Тук е с кучето на братовчед ми Рея' която много и се радва, а Ая не и обръща никакво внимание и Рея страда.

А тук уважва вентилатора в къщи и му мъркоти😄

# 654
  • Бургас
Тези големите котета,които сучат са веднъж просто!

Ая има ли петвалентна ваксина?
Куче Рея изглежда мило и дружелюбно.
И е много забавно,че мърка на вентилатора.Явно щом мърда,е живо.И прави хладно,трябва да се уважава!
А птиченцата са опасни,вероятно и Хари Безстрашни ще се сниши и ще свие ушите.

Тези котета ги познавам от бебешоци:

# 655
Хахах, птици.. моите умират от страх от мухи и буболечки, хем са им интересни, хем явно е по-вероятно да ги буболечките тях да изядат Grinning

Мария, твой Хари е комбинирал добрите качества на два броя мои котки, нямам късмет с останалото - единият е гушлив, но много взискателен, другият - душичка, но твърде умен беладжия Simple Smile
Пробвах ги днес с дробчета - само Бени ги хареса, Ади реве на умряло по този повод в момента

# 656
В крайна сметка оставихме Майкъл сам за два дена. Заредихме купички с храна и вода и две тоалетни. Почувства се странно от толкова много купички. Надявам се да се чувства добре и да не прави бели, че днес бил хванат качен на кухненски плот и с два крака в мивката:)

# 657
  • Бургас
Коте Майкъл британче ли е?
Много е миличък.Дано се справи...
Най-много да минира тук-там.

Франки е културен, разбира се,че ще си измие краката след като има полепнал пясък.

Така се гушка и ми се радва сутрин на събуждане,вечер за лека нощ,когато се прибера...Много обичлив котак.

Тук се закача с майка ми,това е нейният стол.Стане ли тя,той се намества и гледа весело.Голям смях е.

Май доста е пораснал

# 658
А нормално ли е котка да кърми 4 месечни, почти 5 месечни?😒
Сиси остави Съни да суче близо година ... Ясно е, че мама нищо не пуска ама явно и бебетата не стискат щом ги търпи Simple Smile

# 659
  • Бургас
Ама той по-голям от майката...
Юнак.
Те така цял живот се мислят за бебета,големи са симпатяги.

Общи условия

Активация на акаунт