Всякакви въпроси относно пералнята - тема 11

• 37 306
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Не само. Тези за професионално ползване са с подобрено охлаждане на мотора, по-мощни нагреватели, двуполюсни релета на тежките участъци, помпите също при тези за проф. ползване са с по-голям дебид
Говоря за уреди, които са за домашно ползване.

# 61
  • Велики Преслав
Аз помислих, че говорите за разликите от домашни и професионални.

# 62
В момента има промоция на Miele има и и в Техномаркет и сайта на Miele

https://www.tehnomix.bg/peralnya-miele-wca030-wcs-active?utm_source=Facebook&utm_medium=CPC&utm_campaign=3D-MPA-DNF&fbclid=IwAR0az_KHuTnP7oymE57EwvfpeFAf323TFN_SKU9GCnGDswdlr2ST_5NaW9I

Моята пералня също си заминава - вият лагери, а барабана е капсулован и аз се възползвах.

Честито! Най-вече за решения проблем с избора.
Може ли някой да каже защо да НЕ купувам Miele?  По-точно въпросът е какво недостатъци има/няма? За други марки чета и хубави, и не хубави неща.
В момента вървят намаления и разпродажби поради тази причина
Така, че ако някой сие харесал нещо да се възползва.
 MieleWDB030 WCS ECO в Техномаркет е с казан от неръждаема стомана. , стига да  ви устройват програми и опции

https://www.technomarket.bg/peralni/miele-wdb-030-wcs-classic-eco-09153335

# 63
Да това е сред последните качествени базови модели на Miele.

# 64
Въпросното Miele:
Материал на казана: GlaronK /композитен материал/
Противотежести от чугун
Тегло 85 кг

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 15:23 от Florale

# 65
Въпросното Miele:
Материал на казана: GlaronK /композитен материал/
Противотежести от чугун
Тегло 85 кг
Не зная кой модел визирахте, но miele Active е 80 кг с казан от цитирания материал и 85 кг при MIELE WDB030 WCS ECO/казан неръждаема стомана/
Зависи какви модели ще бъдат вкарани. Има и др с капаците от 1-7 със казан от неръждаема стомана

# 66
Не знам вече кое е въпросното Miele. MIELE WDB030 WCS ECO е с метален казан, но пише, че е изчерпана. MIELE WSA033 WCS е от новите с пластмасов казан. Някъде бях чел, че за сметка на това e с чугунена кръстачка на барабана и по-надеждни лагери, но нямам представа дали е така. По-скоро ме съмнява да е вярно. Аз не бих си взел такава.

# 67
Не знам вече кое е въпросното Miele. MIELE WDB030 WCS ECO е с метален казан, но пише, че е изчерпана. MIELE WSA033 WCS е от новите с пластмасов казан. Някъде бях чел, че за сметка на това e с чугунена кръстачка на барабана и по-надеждни лагери, но нямам представа дали е така. По-скоро ме съмнява да е вярно. Аз не бих си взел такава.
Да така е за 7 кг,вярно сте посочили. В момента всеки вносител вкарва от моделите, които имат право да се продават в упоменати срок, а при тях има модели и с  нер. стомана казан. При новите ще могат  да се четат подробности с QRкод'т
P. S-това за кръстачките  е промяна от преди 2-3 години, а може и повече да са.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 15:09 от niljaniljo

# 68
  • UK
Здравейте, купих аз АЕГ 8 серия с авто дозатор за препарат и омекотител, обаче аз от години не съм ползвала течен препарат. Днес реших да купя, за да пробвам авто дозатора и чак като го изсипах разбрах че всъщност е гел, а не напълно течен. Дали ще има някакъв проблем?

# 69
  • Велики Преслав
Не се притеснявай. Това е помпичка на принцип спирала, така че няма да и е проблем.  Те могат да всмукват течности които са по-гъсти.

# 70
Каква марка е гела ? Концентрат ли е ?

# 71
Miele с twindos (автодозиране) се задръстват от Ariel/Lenor, препоръчват се не толкова гъсти като Persil, Omo

# 72
  • UK
Ariel Gel съм купила. Не знаех че чак и концентрат има. Честно да ви кажа, течен препарат не съм купувала от преди да забременее с малката дъщеря има няма 6 години.
Искам да благодаря на Васил Василев за съветите относно пералнята, купихме 8ма серия 1600 оборота, вече няколко пъти я ползвах и съм доволна. Сега ще пробвам и дозатора и ще пиша. Дано да няма проблем с тоя гел.

# 73
За едно пълнене няма да има проблем, но за в бъдеще се насочете към Persil i Omo(да не е Лидълско Омо).

# 74
  • UK
Благодаря, ще имам в предвид.

Общи условия

Активация на акаунт