Всякакви въпроси относно пералнята - тема 11

• 36 844
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • Велики Преслав
А преди бяха много хубави машини. Жалко. Аз така поразпитах хора на които съм преполъчал такива. Те повечето имат проблем само с мачкането 2 със късане.

# 571
  • София
Mrs Jan, аз като писах с въпрос за AEG защо не писа мнение?

В сравнение с предишната ми пералня определено повече/много мачка дрехите.

Съжалявам! Нямам много време и не чета редовно в тази тема.

# 572
Препоръчайте ми моля нещо до 1100 лв различно от АЕG?

# 573
  • Пловдив
Препоръчайте ми моля нещо до 1100 лв различно от АЕG?

Bosch 6 серия.

# 574
Mrs Jan, те и моите пералня и сушилня обръщат дрехите и вадят връзки от анцунзи и блузи, въпреки че не са АЕГ. Старото ми Канди нищо не обръщаше Joy

# 575
Какво разбирате под мачкане?! Заради центробежни сили, при 1600 оборота в минута, като залепи дрехите по барабана, ще ги измачка, ама нали после има като допълнителна опция фаза против намачкване, нали винаги ги развърта след края на центрофугата, за да ги отлепи от барабана, както е и при Миле.
При мен защо ли няма нищо повредено? Центрофугата е на етапи/фази, а не като завърти да не знае да спре.
Едната потребителка, доколкото помня има АЕГ, ама 6-та серия, слим модел, а другата е имала за каратко, както тя казва 9-та серия, която очевидно е била дефекта бройка.
А и няма как да знаем от къде е купен този уред, с транспортни дефекти ли е бил и т. н.. В карая на краищата са ѝ върнали парите.
Нали се сещате, че ако за толкова скъп уред завалят оплаквания, досега от фирмата щяха да са изтеглили всички бройки от пазара.
Няма марка, която да няма дефектни бройки на пазара.

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 12:59 от Не се сърди, човече

# 576
А и колкото и да са били намачкани, нали като ги вадите ги изпъвате и изтръсквате за да се опънат? Направо смачкани ли ги простирате или слагате в сушилнята?

# 577
Няма оправяне на смачканото в пералня слимка.
Не съм имала такъв проблем с предишните  Перла и Канди.
Тук едва го отлепям от барабана. Има програма с отпускане на прането в края, но пък пускам допълнително
изплакване и направо се лепи.

# 578
  • София
А и колкото и да са били намачкани, нали като ги вадите ги изпъвате и изтръсквате за да се опънат? Направо смачкани ли ги простирате или слагате в сушилнята?

Нито изтръскване, нито опъване помагат за съжаление.

petiaivanov, чувала съм за центробежни сили, представи си. И пералнята ми наистина е 6 серия, така че и да искам не мога да пусна центрофугата на 1600 об/мин. Ползвам я с 800 или 1000, точно за да намаля мачкането. От това че не е най-новия модел, за който нямам физическо пространство, трябва да се срамувам и да си мълча ли?

# 579

petiaivanov, чувала съм за центробежни сили, представи си. И пералнята ми наистина е 6 серия, така че и да искам не мога да пусна центрофугата на 1600 об/мин. Ползвам я с 800 или 1000, точно за да намаля мачкането. От това че не е най-новия модел, за който нямам физическо пространство, трябва да се срамувам и да си мълча ли?
Ами разбира се, че не трябва. Аз на твое място даже бих написала оплакване до производителя, а също така бих написала и негативни коментари на официалния сайт. Нямало е как да го знаеш предварително (най-вероятно).
Аз знам за някои проблеми при 6-та серия и за това и не я препоръчвам. Поради тази причина я и споменах в горния си пост. Не е качествена серия, поне според моите очаквания и разбирания. С по-горните серии нещата не стоят така.

# 580
  • София
Аз на твое място даже бих написала оплакване до производителя, а също така бих написала и негативни коментари на официалния сайт. Нямало е как да го знаеш предварително (най-вероятно).
Естествено, че не съм знаела, иначе не бих я купила.
За коментар на сайта - ако има къде ще пиша, там не съм гледала. От известно време се каня да пиша в сайта на Технополис (особено като си вадя прането от нея), от където е купена, но още не съм го направила.

ПП  Написах в Технополис. Сега ще чакам да видя дали ще го публикуват след множеството хвалебствия за модела.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 23:59 от Mrs Jan

# 581
Аз на твое място даже бих написала оплакване до производителя, а също така бих написала и негативни коментари на официалния сайт. Нямало е как да го знаеш предварително (най-вероятно).
Естествено, че не съм знаела, иначе не бих я купила.
За коментар на сайта - ако има къде ще пиша, там не съм гледала. От известно време се каня да пиша в сайта на Технополис (особено като си вадя прането от нея), от където е купена, но още не съм го направила.

ПП  Написах в Технополис. Сега ще чакам да видя дали ще го публикуват след множеството хвалебствия за модела.
Ако е удобно, може ли една снимка на една тениска след пране?
Най-добре прати снимки на производителя. От Технополис ще те отсвирят, ще изтрият коментарите и т. н. По сайтовете ма продавачите стоят само положителни коментари и такива, написани от самите тях. В някои се допускат несъществени критики, колкото да не е без хич.

# 582
  • София
Чак пък такова мачкане от 800-1000 оборота, и аз бих искала да видя снимка на дреха и то без да е минавала през сушилня.

# 583
  • София
Изтръскани, опъвани, разпъвани, висели на сушилка да изсъхнат. Центрофуга 1000 об/мин.
Скрит текст:

# 584
Или  е малшанс с машината, или е от материята. Няма да пера скоро цветни дрехи за да покажа моето АЕГ.

Общи условия

Активация на акаунт