Коледен базар 2006

• 53 613
  • 1 159
  •   2
Отговори
# 105
Ми айде - давайте ми размери на главичките и кой модел е предпочитания и ще шия. Радвам се че ви харесаха  Hug с голям кеф ги правя и даже за настроение и коледна музика си пускам  Crazy

# 106
момичета ,нещо изпуснах нишката Embarassed
някой да ми каже какво да пише на стикерите за стоките за базара ,за да мога да  ги спретна

моля за помощ !!

# 107
  • sofia
някой да ми каже какво да пише на стикерите за стоките за базара ,за да мога да  ги спретна

моля за помощ !!

ще пуснем текста след 1-2 дни до всички извън София Hug

# 108
  • sofia

моля за помощ !!

ще го имаш скоро Hug

# 109
здравейте, момичета!
да се запиша и в тази тема. картички със сигурност ще има, не знам колко още като бройки.
не знам дали помните от великденския базар тези силиконовите лепенки за прозорци. мога да участвам с няколко на коледна тема.
момичета, моля ви за идеи какво може да се направи с бродиране. намерила съм няколко коледни мотива, но някак си на панама ми изглеждат като карета, а не вярвам да има много интерес към карета. мислех си дали някъде не се продават бели малки покривки за маса. да ги поукрася с коледни бродерии.  newsm78

# 110
  • sofia
здравейте, момичета!
да се запиша и в тази тема. картички със сигурност ще има, не знам колко още като бройки.
не знам дали помните от великденския базар тези силиконовите лепенки за прозорци. мога да участвам с няколко на коледна тема.
момичета, моля ви за идеи какво може да се направи с бродиране. намерила съм няколко коледни мотива, но някак си на панама ми изглеждат като карета, а не вярвам да има много интерес към карета. мислех си дали някъде не се продават бели малки покривки за маса. да ги поукрася с коледни бродерии.  newsm78

ako vidia ot tezi pokrivki shte tisha Wink
ne che mnogo hodia po magazinite,ama vse pak shte si znam.

az dnes vzeh malko prejda ot edin magazin ,no ako imate oshte chakam oferti Crazy

# 111
за стикерите:
миналата година беше тривиален надпис-"със закупуването на този продукт вие дарихте средства за дома в трън" Crazy
сега ми се ще да е нещо по-коледно и по-затрогващо-ма не съм много по сърцераздирателните съчинения ooooh!
ще дам само сурови идеи:"вие не просто купихте подарък за любим човек-вие подарихте надежда на едно дете"
или"благодарим ви ,че помагате да се случват коледни чудеса"и т.н. и т.н.-това също много ми харесва на Sunnily*
обаче отдолу задължително да пише адреса на сайта и ДБМ
миналата година мъжа ми ги разпечатваше на готови изрязани самозалепващи се етикетчета-продават се в офис 1-тази година пак ще направя-ма колко бройки ни трябват-само да уточним текста

# 112
  Да, права си. Готско е Simple Smile

# 113
# 114
"вие не просто купихте подарък за любим човек-вие подарихте надежда на едно дете"
или"благодарим ви ,че помагате да се случват коледни чудеса"и т.н. и т.н.

Това.

# 115
мислите ли че тези неща са подходящи? това са главички за коронки за детско парти -рожден ден или даже за Нова година?

http://malena2004.multiply.com/photos/album/142

# 116
Аз пък напоследък в рими мисля  Mr. Green
Една малка детска душа
се усмихва повече сега,
зарадвана от Вас за Коледа

Иначе си представям един трансперант (май така се казваше  newsm78) опънат пред масите на движението и с голям надпис Движение на българските майки ........ - За една коледна усмивка повече

# 117
Първото предложение на Ети ми харесва с една идейка повече. Но в началото някакси май трябва да се попромени ... това "вие не просто" не ми звучи добре, по-скоро нещо от сорта "Със закупуването на подарък за любим ......." Thinking
От друга страна въпросното първо преложение малко ми напомня за някогашната инициатива на М-тел : "Дарявайки 1 лев, вие подарявате един топъл обяд на дете в нужда"
newsm78

# 118
  Славни мацки сте вие  bouquet

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 23:36 от Хапка

# 119
  Славни мацки сте вие  bouquet
  Освен Мариета, разбира се.

newsm78 newsm78 newsm78

Това не го разбрах май. Thinking Бременният ми мозък изперква в геометрична прогресия. ooooh!

Отивам да лягам и утре ще се появя със супер актуално и атрактивно предложение, на което няма да можете да устоите! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт