Коледен базар 2006

• 53 610
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 120
  Славни мацки сте вие  bouquet
  Освен Мариета, разбира се.

newsm78 newsm78 newsm78

Това не го разбрах май. Thinking Бременният ми мозък изперква в геометрична прогресия. ooooh!

споко-ще ти го обясня-сега Ева злобее срещу мен щото не пожелах да я приютя у нас след като мъжа й я изгони тази вечер само по тениска и пантофки Mr. Green
извинявам се най-официално за спама-няма вече обещавам! Peace Praynig Embarassed

# 121
Аз да се отчета и тук - напредвам с прословутите картички, направила съм двайсетина, имам време за още.
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=66007

В другата тема питах, никой не ми отговори - на една от снимките са малките картички-етикетчета, които могат да се сложат на нещата, които ще се продават. Те могат да се продават и отделно на символична цена, защото могат да се закачат към подаръци. Има ли нужда от такива малки картички, евентуално колко, ако ще ги ползваме като етикети. Да не си хабя картона напразно, ако няма нужда, и да правя само големи.

# 122
  • sofia
Аз да се отчета и тук - напредвам с прословутите картички, направила съм двайсетина, имам време за още.
http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=66007

В другата тема питах, никой не ми отговори - на една от снимките са малките картички-етикетчета, които могат да се сложат на нещата, които ще се продават. Те могат да се продават и отделно на символична цена, защото могат да се закачат към подаръци. Има ли нужда от такива малки картички, евентуално колко, ако ще ги ползваме като етикети. Да не си хабя картона напразно, ако няма нужда, и да правя само големи.

Mime,az mislia,che ideiata e dobra.

shto se otnasia do teksta newsm78mai triabva da e po-kratichuk.Haresva mi tova s kolednite chudesa ;-)na Eti.
Vse pak tezi stikercheta triabva da poberat vaprosniat tekst kakto i adresa ni Crazy

# 123
  • sofia
Важно

понеже няколко пъти си говорим,но решение окончателно няма по жтношение за парите от базара в София!!!!

Коментирахме част от парите да дарим и помогнем на у-щето за незрящи.Но според мен е редно да има още едно място newsm78Моля,да помогнете с идеи къде Praynig
Перник за сега нямат спешни големи нужди,Доганово също,Св.Параскева и те,дом 7 не!!!!!

В Трън обаче имат спешно нужда от професионална готварска печка Winkзащото готвят на обикновенна кухненска.Това е моето предложение-печка за Трън.

Говорих с зам.дир. на Луи Брайл и тя прие идеята да им помогнем.Имат огромна нужда от кът за игра и почивка на двора.За нея това значи БЕСЕДКА WinkНямат място където децата да почиват на открито вместо да се мотаят из двора.Освен това те си имат още пари от Великденският базар  Winkи ще комбинираме нещо с Коледният.
Пиша всичко това за да можем от сега да го обмисляме и да решм за да имаме инфото за предстоящият базар Simple Smile
ПРосто в Луи Брайл наистина двора е ужасен Close

Някакви други предложения Thinking

# 124
аз съм съгласна за двора на училището и за печката(ама то зависи колко пари ще се съберат-че тя тая печка ако е професионална-ще е баси парите  Crazy)
в тоя ред на мисли-направо да почваме да се оглеждаме за оферти за печка и за двора-за разни фирми-за да знаем колко пари ще ни трябват newsm78

# 125
Печката нова ли трябва да е или става и втора употреба? Мисля, че мъжът ми може да намери добра оферта, има много контакти в тези среди.

# 126
  • sofia
Печката нова ли трябва да е или става и втора употреба? Мисля, че мъжът ми може да намери добра оферта, има много контакти в тези среди.

ок,нека разпита се поинтересува Praynig

почваме значи с фирмите за градински мебели.Нали те предлагат беседки и такива неща newsm78

# 127
ами много зависи от цената-аз лично си нямам идея колко струва нова-ко се окаже към 2000 лв щом е професионална-може и втора употреба си мисля аз-ма Роси да каже
ако не ти е проблем-помоли мъжа ти да види за оферти Praynig

# 128
OK, днес ще говорим.

# 129
  • sofia
ами много зависи от цената-аз лично си нямам идея колко струва нова-ко се окаже към 2000 лв щом е професионална-може и втора употреба си мисля аз-ма Роси да каже
ако не ти е проблем-помоли мъжа ти да види за оферти Praynig

е,кво да казвам newsm78
нека провери човека и ще мислим Crazy

# 130
  • София
за градинските мебели:
можем ли да поискаме оферти/проекти от няколко фирми като обясним за какво става дума и да мислим за вариант да платим каквото съберем от базара, а останалото да го пишат като дарение?
така де, ако имаме пари само за една беседка, ще е тъпо - егати обновяването ще стане.
да се консултираме и какви неща са подходящи за незрящите деца  newsm78

# 131
  • в гората
Познайте какво имам да ви казвам..................... Grinning Grinning Wink Laughing Grinning Wink Laughing Grinning Wink

# 132
  • sofia
за градинските мебели:
можем ли да поискаме оферти/проекти от няколко фирми като обясним за какво става дума и да мислим за вариант да платим каквото съберем от базара, а останалото да го пишат като дарение?
така де, ако имаме пари само за една беседка, ще е тъпо - егати обновяването ще стане.
да се консултираме и какви неща са подходящи за незрящите деца  newsm78

Яни,консултирах се Simple Smile
Дворът им има нужда от това-беседка,пейки.....Нямат кът за почивка на открито Sad

О ,Линде,тра ла ла,тра ла ла Heart Eyes
а,кажи го де,не ни дръж така hahaha

# 133
Познайте какво имам да ви казвам..................... Grinning Grinning Wink Laughing Grinning Wink Laughing Grinning Wink
че НДКА ни предостъпват 3 етажа за 1 седмица по коледа и ни даряват 10 000 лв за подготовка на базара......и полуголи мускулести джуджета за охрана( ма високи 1.90м)нали? Praynig Mr. Green Joy

# 134
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ако се съберат повече пари,можем и за Трън да се измисли някаква беседка,и място за игра, нещо цветно и красиво,че и там двора им  е ужасен.Печката е полезна, но ако има и нещо директно за децата,нещо,което да видят и пипнат,и да им внесе малко красота в живота,мисля,че ще се радват.

А за училището за слепи, наистина нямат нещо такова в двора, а и щом директорката го е преценила като належащо,значи си остава това Grinning

Общи условия

Активация на акаунт