Коледен базар 2006

• 53 611
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 1 020
katyadjin, чито и да са - голямо благодаря за всичко.  
http://snimka.bg/album.php?album_id=85615&photo=4
Белите пакетчета и рисуваните стъкла пред бременната мама на един много готин младеж.

# 1 021
  • в мъжки прегръдки
Здравейте. Имам поръчка от една чужбинска мама да й купя нещо от базара и да й го пратя. Обаче не успях да дойда на базара и сега съм в голямо затруднение. Има ли нещо останало и как мога да купя? Няма голямо значение какво ще е, важното е да е купим нещо за да помогнем със средства на децата.

# 1 022
  • sofia
сега да кажа за тези,които питат какво е сотанало.КОлата ми е фул с кашони,но незхам какво то4но има вътре.Утре от сутринта запо4вам да ги оправям и ще ги закарам в един от складовете ,защото ина4е няма къде CloseЗа моя радост Пан4о ще ми помогне защото сама няма да мога Twisted Evil

Но,ще се опитам да оставя нещо и при мен.Проблема е,4е тази седмица имам много работа и ще съм трудна за откриване за да допродавам 4аст от нещата.Но ще измислим нещо с Ети и Мери Wink
Нека видя първо какво то4но е останало Crazyи ще пиша утре.

# 1 023
martisun при мен има картички - взех ги за колегите, ако искат да купят, но има доста - работя в центъра - на Пиротска и Константин  Величков - ако мислиш че стават за Канада - ще е удоволствие за мен да ти ги дам Peace
Аз ще бъда кратка карто Роси, не мисля, че и да многословя, ще е кой знае какво. За това, което се случи последните два дни, трябват хора с големи сърца. За мен всеки, който по някакъв начин присъстваше последните два дни във зала 4 е човек със голямо сърце  bouquet

# 1 024
  • София
Видяхте ли снимките беееееееееееее  Flutter

# 1 025
  • София
Иве снимките са уникални!!!!
И твоята поетична душа също!!
По невероятен начин си отразила с образ и слово цялата тази магия, което ни владя два дни.
И аз те обичам Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МОМИЧЕТА НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ГО НАПРАВИМ ПАК Wink, Великден е далеч...Нещо-14 февруари Joy Joy, да почват нашите таланти да творят любовни сувенири Laughing Laughing
Още веднъж- БЛАГОДАРЯ!!
И голямо БРАВО на мамите от Видин, Пловдив, сигурна съм и утре за Ст.Загора Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 026
  • София
Еееее, Еми  Heart Eyes, винаги успяваш да накараш хората да се чувстват специални  Blush

Аз се оттеглям в покоите си  Laughing - Лека НОЩ   bouquet  Hug  Heart Eyes

# 1 027
  • София
Дамаянти, много са ти хубави снимките, в момента ги разглеждам с голямо удоволствие! Simple Smile Нали мога да използвам няколко за моя сайт "Българско бебе", когато отразявам как е минал базарът? Praynig

Момичета, и от мен получавате искрено възхищение за труда и времето, което посветихте на изработката на красотите и самия базар! Днес прелетях съвсем набързо- работих през целия уикенд, но все пак можах скромно да си напазарувам от вашите хубави неща! Черна завист ме гризе за вчерашните хубости, дето са се изчерпали веднага, ама на Великденския ще дойда още първия ден!

Само да ви кажа: след базара се видях с Лили от БТВ в другата, по-малката сграда, и като си тръгвах, срещнах едно семейство-мъж, жена с бебенце и по-голямо детенце. Питаха ме дали мога да им кажа къде е благотворителният базар. Е, аз само това й чаках, де- преподробно им обясних, и ги питах откъде знаят за базара. Казаха, че вчера са чули по новините, но не са казали точно къде се провежда, и те обикаляха из сградите на НДК.....Предполагам, че сте ги видяли след минути при вас Simple Smile.

Още веднъж  изпращам една огромна прегръдка на всички!  bouquet

# 1 028
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Момичета, малко късничко стана днес , но и аз да кажа голямото си БЛАГОДАРЯ    bouquet на всички,които за пореден път ни помогнаха в трудният път ,който поехме преди 3 години  bouquet
На мамите които твориха,на мамите ,които продаваха,на всички с превоза,с товаренето,разтоварването,на техните деца,които за пореден път присъстваха на нашите базари,на всички,които дойдоха и уважиха целият труд,и каузата,за която сме се събрали,на роднините ни,които и този път ни подкрепиха,и помогнаха с отглеждането на децата,докато мамите се трудят,на медиите,на онези хора,които казаха по една добра дума,и за пореден път ни накараха да не се чувстваме сами, на всички,които пряко или косвено станаха част от Коледният Благотворителен базар на Движение на Българските Майки.
Благодаря ви  bouquet Hug  bouquet Hug

Аз успях и на театър да отида след базара/ей момичета,непременно гледайте Красиви тела в Сълза и смях,много ще ви хареса, Mr. Green/, и след това и на салатка и винце,добре завърших двата изморителни,но плодотворни дни/сега се прибирам Mr. Green/

Ети и Марина,благодаря ви че ми взехте покупките от базара/ мммм, и днес добре си напазарувах красотийки,много съм доволна Mr. Green Mr. Green Mr. Green,въпреки че много от нещата,които си бях набелязала ги нямаше,но съм доволна, че друг ги е оценил по достойнство Laughing/
Джулка,благодаря ти,че не си спала ,за да ме направиш щастлив собственик,на твоите прекрасни облаци Mr. Green

# 1 029
  Докато успея да се включа сте казали всичко Simple Smile Само искам да ви кажа, че много ви обичам Heart Eyes
  Видински мами, как пътувахте?

# 1 030
  • sofia
е,нека по4инат малко талантите де Еми Twisted EvilЩе избягат от досади като нас Mr. Green
ще го мислим,нека вси4ки по4инем няколко дни от еуфорията и ще решаваме кое и как.

аре,аз се спасявам Tired

# 1 031
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
  Докато успея да се включа сте казали всичко Simple Smile Само искам да ви кажа, че много ви обичам Heart Eyes
  Видински мами, как пътувахте?

Да,мамите от Видин имат моята голяма прегръдка Hug Hug,за смелостта да дойдат днес,и да станат част от нашата работилничка Hug Hug Hug

Страхотни неща си купих от тях/ поръчала съм си и още,чакам да ми ги направят и изпратят Mr. Green/, и ги мисля как са пътували,така че мами,драснете по един ред,че сте там и сте добре Rolling Eyes

# 1 032
Момичета, надявам се, че сте събрали доста парички.
Като бяхме на базара доста бързо се грабеше Mr. Green
Много се радвам, че се запознахме с някои от вас, следващият път с всички надявам се.
наистина много сте се потрудили всички, страхотни неща имаше.
Аз също се сдобих с доволно количество картички, едно колие с органза, един прекрасен шал (Дамаянти, да не съм краднала твоя Mr. Green, един бежов на Летящата) и игракча за елха.
Картичките, които взехме за сдружението всичките са прекрасни, особено тези, които бяха правени от децата от "Луи Брайл"
Шапка ви свалям на всички за упоритостта и труда, радвам се, че ви има и че децата могат да разчитат на вас  bouquet

п.с. Гери, много съжалявам, че не можах да видя твоето съкровище Rolling Eyes

# 1 033
Дамаянти,мерси за снимките! Чудесни са  като теб! Hug Hug Hug

# 1 034
  • София
е,нека по4инат малко талантите де Еми Twisted EvilЩе избягат от досади като нас Mr. Green
ще го мислим,нека вси4ки по4инем няколко дни от еуфорията и ще решаваме кое и как.
аре,аз се спасявам Tired

Роси, шегувам се бе, виж емотиконите Wink
Мама Меца (момичето с бижутата-пеперуди, кончета,камбанки) без майтап каза, че почва великденските Hug
А Бу трябва да се замисли за серийно производство на вазите-чаши Laughing

Общи условия

Активация на акаунт