Коледен базар 2006

• 53 843
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 1 005
Брех какви красоти и колко много любов има сред вас! Заредихте ме с толкова много положителни и коледни емоции, че ще има за цялата година!   bouquet Прекрасни сте! Чета с интерес, следя снимките и информацийката за базара, а вчера гледах репортажите по новините! Wink Отново ви се прекланям  smile3501 newsm20 пред смелостта, всеотдайността и голямото желание, с което вършите всичко! А следващата година и аз съм с вас! smile3521

# 1 006
  • До хладилника, който обичам
Пряк репортаж от Пловдив:

Както Креми каза, днес бяхме с нова тактика - раздавахме брошури и наистина имаше много! голям ефект.
Още преместихме плаката на по-видно място Grinning
Другия път - на по-топло (!) и с повече раздадени предрарително и по време на базара флаери - действа много клиентопривличащо!
Днес беше по-слаб ден откъм продажби, но пак беше добре Simple Smile
Мисля, че базарът протече съвсем успешно.

# 1 007
  • Монреал
Момичета, прегръщам ви и ви поздравявам за прекрасно свършената работа!!! Изумителни сте, толкова пълни с енергия и доброта, че страшно много се развълнувах докато разглеждах снимките. Представям си каква атмосфера е царяла тези 2 дена, щом от снимките си личи как се забавлявате Simple Smile Бъдете здрави и все така раздаващи се!!!   bouquet
Предполагам, че ще пишете как е приключил днес базара, изпълниха ли се очакванията ви, продадоха ли се всички красоти, колко парички се събраха. Аз мернах едно от моите произведения на снимките, много се зарадвах, хахах!

# 1 008
А аз така и не разбрах кои са авторите на повечето неща, които си купих.
Е, 3-те Кравешки са ясни (Кравке,  smile3501 - пак ще плетеш  Mr. Green)
На Митко картичките, също.
Пластика на Тео - похвалиха я  Grinning, та знам.
Но си купих едни много прекрасни (не ме бийте за подбора на думи newsm43) бели торбички за подаръци с пухчета и апликации, както и едно красиво свещниче. Бяха на последните две маси.
Бродираните картички ми взеха ума.  Heart Eyes
И на Дуци на масата имаше едни сладурски картички-ръкавички.
Та така де, с две думи искам да знам кой ми образува толкова много настроение  Mr. Green

# 1 009
ТОВА КОЕТО ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ ВЗЕЛИ УЧАСТИЕ В БАЗАРА-И КАТО АВТОРИ НА УНИКАЛНТЕ ШЕДЪОВРИ,КОИТО МИ МИНАХА ПРЕЗ РЪЦЕТЕ ТЕЗИ 2 ДНИ И КОИТО ОСТАВИХА ТАМ ТОПЛИНА ЗА ЦЯЛА ГОДИНА НАПРЕД,И КАТО КУПУВАЧИ,БЕЗ КОИТО ИДЕЯТА Е НЕМИСЛИМА Wink И КАТО ПРОДАВАЧИ,КОИО ЛИШИХА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА ОТ УИКЕНД С МАМА И ДОБРОВОЛНО ДАРИХА ТРУДА СИ-СЪМ НАПИСАЛА В ПОДПИСА СИ-ЗА ДА ГО ЧЕТЕТЕ ПОСТОЯННО Wink

ИСКАМ САМО ДА ДОБАВЯ ОЩЕ НЕЩО.....И НАРОЧНО ЩЕ ГО ПИША С ГОЛЕМИ БУКВИ ЗАЩОТО МИ ИДЕ ДА ГО КРЕЩЯ

ОБИЧАМ ВИ МОМИЧЕТА Heart Eyes,ПРЕЗ ЦЕЛИЯТ СИ ЖИВОТ ДО СЕГА НЕ СЪМ СРЕЩАЛА ТОЛКОВА ДОБРИ СЪРЦА НАКУП-ПРАВИТЕ МЕ ЩАСТЛИВА ВСЕКИ ПЪТ ЩОМ СЕ ДОКОСВАМ ДО ТАЗИ ДОБРОТА-БЛАГОДАРЯ!

А НА ВИДИНСКАТА ГРУПА-ЗА МЕН Е 4ЕСТ,ЧЕ ВИ ПОЗНАВАМ-ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ ЗАЩО! Wink  bouquet  bouquet  bouquet

(пояснение за другите-момичетата дойдоха в мъглата до софия да си доразпродадат нещата)))ППП)

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 21:10 от МЕРЕЛИН

# 1 010
  • Пловдив
Поздравления за успешния базар !    bouquet

Поздрави на всички които сътвориха своите уникални коледни неща !     bouquet

МЕРЕЛИН , Специални поздрави на бебе Ния от едни каки които са е гледали по ИЛ и дойдоха на базара да е търсят . Heart Eyes

# 1 011
  • Видин
Благодаря от името на Видинските мами за милите думи,написани от МЕРЕЛИН и от NEZITO !
 Hug Hug Hug
Ние също ви се възхищаваме и се гордеем,че сме заедно с вас в благородната кауза!
Надяваме се да ставаме все повече и повече-нали знаете:ДОБРОТО ЗАРАЗЯВА!!!!!!!!!
  bouquet

# 1 012
  • Все на втория етаж
А остана ли нещо от нещата?

Аз днес не успях да мина, а исках от бастунчетата и плетените топки. Sad

# 1 013
  • Варна, а по празниците в Ямбол
А аз така и не разбрах кои са авторите на повечето неща, които си купих.
..................
Но си купих едни много прекрасни (не ме бийте за подбора на думи newsm43) бели торбички за подаръци с пухчета и апликации, както и едно красиво свещниче. Бяха на последните две маси.

Embarassed Embarassed Embarassed А дали не са моите??!! newsm78 , ама аз не съм слагала пухчета, само апликации!!! Мога да ти пратя снимка да си ги познаеш!

Яд ме е че направих толкова малко неща, а и не знам дали са се харесали и дали са се продали изобщо!!!??!!

# 1 014
  • София
До сега качвах снимки и този път ги надписвах Simple Smile

ИСКАМ И АЗ, С ГОЛЕМИ БУКВИ, ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО СПОМОГНАХА ДА СТАНЕ ВЪЗМОЖНА ЕДНА ПО-ЩАСТЛИВА КОЛЕДА ЗА МНОГО ДЕТСКИ СЪРЧИЦА И ОЧИЧКИ  Hug
ДА ВИ КАЖА, ЧЕ АЗ ЛИЧНО СЕ ЧУВСТВАМ МНОГО УДОВЛЕТВОРЕНА ОТ УСПЕШНИЯ БАЗАР!
И ЗА ТОВА ЩЕ ВИ ПОСВЕТЯ СТИХ МИЛИ МОМИЧЕТА  Hug
СПЕЦИАЛНИ АДМИРАЦИИ И ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВИДИНСКАТА ГРУПА!!!
  Heart Eyes

"Човек се ражда, за да е добър
и себе си на други да раздава,
и не веднъж под лунния бакър
е плакал, сам от хората раняван!
И наранен, настръхнал влиза в бой,
дори със тези дето силно люби.
И много лесно осъзнава той
в излишни битки колко е загубил.
И колко обич, колко добрина
умира в него още не раздадена на хората.
Тъй както и денят умира вечер, щом настъпи залеза!!!"

РОСИ, извинявай за накрая с кашоните  Embarassed  Praynig   bouquet

Ето ви КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ от мен  Hug

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 22:02 от Дамаянти

# 1 015
  • Варна, а по празниците в Ямбол
МДаа , браво Дамаянти, аз точно щях да казвам, че от вчерашните снимки ги разглеждах по 3 пъти, ама като не знам кой кой е, освен теб, Дуци, Хапка и Еми!! Друго си е да има субтитри отдолу!

# 1 016
  • София
Embarassed Embarassed Embarassed А дали не са моите??!! newsm78 , ама аз не съм слагала пухчета, само апликации!!! Мога да ти пратя снимка да си ги познаеш!

Яд ме е че направих толкова малко неща, а и не знам дали са се харесали и дали са се продали изобщо!!!??!!

Не знам дали са твоите, но само искам да кажа, че всички шапки, чорапи и подобни вече красят нечии домове  Hug   bouquet

# 1 017
Прекрасен стих newsm51 newsm51 newsm51

# 1 018
Ей, Дамаянти, обра ми точките, и със стихчето, думи нямам, колко ми хареса. smile3501 smile3501 newsm10
И със снимките!!! Браво!!! newsm74 smile3525

# 1 019
  • София
Ей, стиха не съм го писала аз  Blush

Общи условия

Активация на акаунт