Коледен базар 2006

• 53 884
  • 1 159
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Браво, много съм щастлива, за събраното. Дано утре е много повече и всичко да продадете. Аз за съжаление утре няма да съм там.
А сега да се похваля- Аз пък си имам еленчетоооооооо Mr. Green
И още подаръци за семейството.

# 991
  • София
браво дами! newsm20
възхищавам ви се! и ви завиждам Embarassed не можах изобщо да стигна до ндк днес, но привечер се видях с една позната, която си е напазарувала и ми разказа за базара. чак след това четох тук и гледах репортажи и снимки.
и утре сигурно няма да се добера до базара - излизам сутринта в 10 и ще се прибера сигурно пак в 10 ама вечерта. и хлапетата ще са с мен през цялото време горкичките! стискайте палци празникът на децата от доганово да мине добре и да успеем да ги зарадваме. за всичко друго, което ми предстои...ще си стискам аз палци. Wink

# 992
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Браво момичета!!!  bouquet

Видях си и аз моите произведения на едно, две места на снимките, дано да са се продали, ако не всичките, то повечето!!!

# 993
 Прочутите Гугулета бяха на нашата маса - точно до бижутата след поета Митко Blush и останаха ама малко, така че желаещите утре да не закъсняват  Crazy

Освен това репортерите си бяха готини  Mr. Green

Също така - ей сега като седа и чета ..................няма думи за емоцията ми  Heart Eyes  Hug

Започвам май да се готвя за великденския базар  Crazy

Голям кеф ми беше днес и искам още..още ...още.. Hug

Айде накрая ето и снимкитеее народе - скромно ама каквиии

# 994
здравейте Grinning
вчера нямаше как да дойда, но ей Бога ми тази нощ не спах Crazy и реших-мъгли, сняг , виелици, нищо не ме спира-мятам се на рейса и идвам барабар с двамата хулигани Twisted Evil е, и днес няма на кой да ги оставя, а утре вече няма да има Коледен базар ooooh!
 Hug

# 995
  • София
Хайде добро утро и от мен, само дето
аз изобщо не съм лягала тази нощ  Crazy
Обещанията са си обещания и трябва да се спазват  Hug
Дуци и Мери имате си облаците и ако не заспя на масата,
а и малкия не пипори много ще направя пряко сили още един
и бавно бавно ще се занеса към НДК /дано не заспя на някоя спирка/.

# 996
Джул,  smile3501!!! newsm51

# 997
  Джулка, къде живееш?

# 998
  • София
  Джулка, къде живееш?

Хапчице, много близо съм до НДК Simple Smile
не се притеснявай  Hug
Пък и нямам представа точно кога
ще дойде мама да поеме щафетата,
за да мога да се разбирам с някой  Wink

Ще дойда - железна съм пък и малко
тренинг с неспане за празниците не е
излишен  Wink Горда съм от себе си и минах
само с едно кафе  Hug

# 999
  • в гората
Веси, идвам да те взимам! Внимвай пак да не се качиш в някоя чужда кола, ей. Wink

Съни, невероятен човек и продавач си Mr. Green, да знаеш, че съм ти голям фен!  bouquet И днес ще ни липсваш, но важното е дечко да се оправя, пък довечера тук всичко ще си разкажем.

Моля ви не забравяйте музиката! Ще видите с една коледна музичка как всичко ще продадем. Айде тръгвам аз.  bouquet

# 1 000
  • София
Ако ви трябва Коледна музика аз също имам Simple Smile
Малко, но от сърце  Hug

# 1 001
  • sofia
с този постинг искаме да благодарим на вси4ки

Фондация Движение на българските майки иска да изкаже своята благодарност на вси4ки вклю4или се в Коледният базар.В подготовката и осъществяването му
Хората,които ни помогнаха са много и няма да можем да благодарим на всеки поотделно в настоящият момент.Всеки един от тези ХОРА,независимо с какво и колко допринесе за осъществяването му и радостният краен резултат.
Това бяха моми4ета от форумите,фирми,наши близки и роднини

Благодарим ви от сърце

Ф.Движение на българските майки

# 1 002
Момичета, невероятни сте! Искам да ви прегърна и целуна и да ви кажа, че без големите ви сърца светът нямаше да е същият!
Не мога да не се гордея,че ви познавам и се радвам, че тези усилия имат и реален резултат - само искам да ви споделя, че в последния брой на сп. Мениджър Движението е споменато като първа алтернатива за благотворителност по коледа за деца!  Hug

Още нещо - снощи ме втресе и не можах днес да дойда спокойно без дете и баба,за да изкупя де каквото мога. Само чета за силиконки и други неща, които вчера по обяд вече бяха изчерпани. Обаче искам да си купя още неща, ако са останали, каквито и да са - тази коледа подарявам кошници с подаръчета и сладки неща и накупените вчера елхички, картички, снежни човеци ще бъдат най-ценното в тях! Искам още Simple Smile Целувки на всички от мен!

# 1 003
Вчера си купих, невероятно красиви неща, ама наистина, без капка пруврличение. Ето някой от тях.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=85866

Аз днес, нямах възможност да отида, обаче си имам за приятелче, едно от джудженцата на дядо Коледа, Close-mas:, примолих му се Praynig, и то ми напазарува още красоти. Heart Eyes newsm68

За джудженцето, то си знае:

# 1 004
Е,и на мен ми остана малко време да си споделя впечатленията. Момичета вие всички сте страхотни!  Hug Отдавна не съм се чувствала така-уморена,впечатлена,изпълнена с толкова положителни емоции! Толкова красиви неща минаха през ръцете ми тези два дни,нямам думи за вашия талант и ентусиазъм! Heart Eyes Освен това се запознах с още  много страхотни момичета!Наистина се гордея ,че ви познавам! Hug Естествено намерих време и да си купя някои неща -чудните облаци на Юлето  bouquet,невероятно сладките чантички за госпожици на Съни  bouquet,коледна шапчица ,почти от всички красиви украшения на йогите  bouquet,много красиви рисувани шишенца от Видинските майки и книгоразделители  bouquet и картички. Изпуснах за съжаление много хубави неща,но в същото време изпитах невероятно удоволствие от това,че се купуват и свършват толкова бързо!  Да се похваля и с подаръка от Еми-уникална фотография от Додо  bouquet Радвам се,че бях част от всичко това!!! Желая на всички много весели празници ! santa2

Общи условия

Активация на акаунт